keskiviikko 8. helmikuuta 2012

MiMaxin saalis

Tänään sitten saapui MiMaxilta tilaamani tuotteet eli aiemmin mainitsemaani kauppaan verrattuna toimitus oli päivän hitaampi. Mutta eipä tuolla ole mitään merkitystä, ainakaan minulle. Kaupanpäällisiä ei heiltä herunut, mutta ei sekään nyt niin haitannut ;) Yritin miettiä josko olisin aiemminkin tilannut MiMaxilta jotain. En vaan muista sitten millään eli se jää arvoitukseksi. Tässäpä tilaamani tuotteet, aika vähän tuli napsittua tuotteita ostoskoriin joten ei tästä nyt ihan saaliina voi puhua vaikka otsikossa niin väitänkin.


Tuo ylhäällä oleva valkoinen pötkylä on strassikynä ja seuraavassa kuvassa olen terottanut sen. Kyllästyin cocktail-/hammastikkujen nuoleskeluun joten päätin investoida ihka oikeaan strassikynään, tuo kun maksoi vain 2,20 € ja eiköhän tuo kestä kauan. Piti ihan testata ja kyllä se strassit noukkii, kätevä väline siis.


Sitten vähän synkän näköisiä juttuja, mustaa kettinkiä (2,47 €) ja verkkoa (3,55 €). Nyt helmikuussa ko. kaupassa on koristenauhat ja pitsit -10 % tarjouksessa ja nämä kumpainenkin kuuluvat tuohon kategoriaan. Niin ja jos himppasen verran halvemmat hopeiset ja kultaiset ketjut kiinnostaa, ne kuuluvat myös tuohon kategoriaan ja maksavat helmikuussa 2,25 €.


Ja sitten, vihdoinkin oikeita dotting tooleja! Minähän väsäsin kerran omatekoisen dotting toolin, mutta rehellisyyden nimissä sitä ei ole tullut paljon käyteltyä. Syynä ei ole apuvälineen huonous vaan ihan allekirjoittaneen laiskuus. En nyt tiedä miten nämä 'oikeat' dotting toolit vähentäisivät sitä laiskuutta, mutta onpahan nyt 10 erikokoista päätä joilla värkätä palluroita ja sen sellaisia mikäli inspis iskee. Niin ja itse asiassa, se mun omatekoinen tapaus on mystisesti kadonnut, pari kertaa oon penkonu laatikoita kun sille olisi ollut tarvetta. Epäilemättä se on jossain laatikon uumenissa, mutta en nyt vaan jaksa alkaa penkomaan tämän enempää. Ja eipä mun tarvikaan kun on nämä uudet ;) Tällä viiden toolin setillä oli hintaa 4,95 € eli halavat olivat.

Hrrr, näistähän tulee mieleen jotkut hammaslääkärin vehkeet..! O__oMiMax taitaa olla teille monelle tuttu kauppa, ainakin sellainen kuva minulle on tullut blogeja seuraillessa. Vai oliko tämä kauppa jollekin ihan tuntematon? Ja niin, alapuolella on aamulla ilmestynyt postaus, mähän oon vallan hurjaksi heittäytynyt näiden kirjoittelujeni kanssa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti