tiistai 7. helmikuuta 2012

Koristeshoppailua

Viime perjantaina pistin tilaukset kehiin kahteen eri kynsikauppaan ja ensimmäinen satsi saapui hellään huomaani tänään. Harmittelin tässä mielessäni pöljyyttäni, olen nimittäin kahteen otteeseen tehnyt tilauksen CesarsShopiin ja jostain kumman syystä en kummallakaan kerralla ole kuvannut ostoksiani tahi pukahtanut kaupasta mitään. No, arvioinpa kyseisen kaupan tässä heti ensihätään vaikkei kuvamatskua olekaan saatavilla. Täytyy sanoa, että CesarsShop on oivaltanut mitä kunnon asiakaspalvelu on. Ei siinä, en ole saanut huonoa palvelua muistakaan paikoista mutta tämän kaupan asiakaspalvelu on kuitenkin mainitsemisen arvoinen. Ensinnäkin, joka kerta sieltä tulee jokin pieni mukava kaupanpäällinen, minulla ne ovat aina olleet jotain kynsikoristeita. Ja kukapa nyt panee pahakseen kaupanpäällisiä ;) Ällistyttävin tapaus sattui kuitenkin viimeisimmällä tilauskerralla. Tilasin erään alennuksessa olleen tuotteen mutta paketista paljastui väärä tuote. Mietin ensin josko heillä on ollut väärä kuva sivuillaan ja kyseessä olisikin ollut oikeasti ko. tuote. Noh, pistin heille sähköpostia asiasta ja olihan heille sattunut virhe. Aikoivat sitten lähettää oikean tuotteen ja sain kuitenkin pitää sen väärän tuotteeni. Vau, kyllä se vain passasi. Aika pian sain sitten sen puuttuvan lampaan ja siinä hiukan ällistyin, nimittäin senkin pikkuruisen ja mitättömän arvoisen tuotteen kylkiäisiksi oli laitettu kynsikoristeita vaikkei suinkaan olisi tarvinnut. Kyllä vain tämä kauppa osaa pitää asiakkaan tyytyväisenä ja voinkin suositella asiointia lämpimästi =) Olen siis tilannut erinäisiä kynsikoristeita ja myöskin lakkoja, joskus kun Color Clubin lakat ovat olleet muikeassa alennuksessa. Summa summarum, ihan varmasti asioin heillä jatkossakin.

Sitten siihen tämän päiväiseen saaliiseen joka on peräisin Unelma Kynnet nimisestä kaupasta. Kyseinen kauppa taitaa olla suht uusi tulokas ja tästä johtuen valikoima ei ole vielä niin laaja kuin mitä se on monilla muilla kaupoilla. Mutta kyllä sieltäkin löytyy paljon juttuja eli käykäähän kurkkimassa. Alunperin en aikonut tilata ko. kaupasta mitään ja en edes tiennyt siitä mitään. En ennen kuin aloin googlettelmaan metallinvärisiä helmenpuolikkaita joita katsoin himoiten toisesta kaupasta (juurikin sieltä josta toisen tilaukseni tein). Toisessa kaupassa näitä helmenpuolikkaita oli myynnissä vain purkeissa joissa oli yhtä väriä kerrallaan ja itse olisin halajannut jotain hyrrätyyppistä ratkaisua jossa olisi useita värejä. No, googleteltuani tieni vei sitten Unelma Kynsiin, sieltä löysin unelmieni hyrrän =) Valitettavasti juuri nyt näyttää siltä ettei kyseisiä hyrriä ole kaupassa, mutta eiköhän niitä sinne vielä ilmaannu.

Yhden pienen miinuksen joudun kuitenkin antamaan kaupalle. Tarkoitukseni oli tilata juurikin vain tuo hyrrä, mutta kassalle päästyäni huomasin heidän perivän pientoimituskulun alle 10 € tilauksiin. Pelkän hyrrän tilaaminen ei olisi ollut mitenkään järkevää ja toivottavasti tuo homma poistuisi, kyllähän monet muut kaupat toimittavat pienetkin tilaukset ilman mitään ylimääräisiä maksuja. Siinäpä sitten aloin haalimaan enemmän tavaraa tilattavaksi ja lopulta päätin tilata vähintään 15 eurolla, kas kun siinä tapauksessa sai tilaajalahjan, se on siis jokin avajaistarjous heillä. Ja kuten sanoin aiemmin, kuka nyt kaupanpäällisistä voi kieltäytyä... ;) Tästä pienestä miinuksesta huolimatta suosittelen kauppaa, toimitus on ripeää ja hinnatkin ovat ok.

Mitäs sitten ostelin? Tässä ensin yleiskuvaa (hivenen häikäistynyttä sellaista) koko pompsista.


Olen monesti mietinyt josko tuollainen huiskamainen suti olisi kätevä ja niinpä se livahti ostoskoriin. Ehkäpä tämän ansiosta irtoglittereitäkin tulisi käytettyä enemmän. Hintaa tällä oli 2,50 €.


Kullan- ja hopeanvärisiä ketjuja, yksi ketjupussukka maksoi 2,50 €. Tällaisia oonki halunnut kokeilla.


Roosan värisiä glitterdiamondeja (...diamondeja..ei tainnut olla oikeaoppinen taivutus, mitähäh?!? =D), aniliininpunaista helmimurskaa (hih, purkin kannen sisäpuolella näyttäisi olevan kiinni jokin suurikokoinen sinne kuulumaton glitterhärpäke) ja sitten ihan tavallisia kirkkaita strassikiviä. Glitterdiamondit ja helmimurska maksoivat kumpainenkin euron purkilta, strassikivet taasen 1,10 €.  


Ja sitten se suuri himoitukseni kohde, ai että osaa olla kauniita! Tämä kustansi 4,50 €.
Kaupanpäällisiksi tuli sitten tällainen pieni purkki hopeisia (eri väreissä säkenöiviä) sydämenmallisia koristeita.Miten on, heräsikö mielenkiintonne tätä tulokasta kohtaan vai aiotteko jatkossakin pitäytyä tutuissa ja hyviksi koetuissa ostospaikoissa? Ja vinkkejä erinäisistä kynsikaupoista (ja muista kosmekaupoista) otetaan toki vastaan, paljon niitä löytyy kirjanmerkeistä mutta aina niitä uusia ja tuntemattomiakin tupsahtelee vastaan =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti