maanantai 7. maaliskuuta 2011

Dotting tool

Otsikon mukaista välinettähän käytetään kynsien koristelussa ja epäilemättä se on varsin näppärä kapistus. Itselläni ei ole sellaista ollut, mielessä kyllä on käynyt josko sille olisi tarvetta... No, sittenpä löysin jonkun blogin kommentiboksissa linkin tee se itse -ohjeeseen. Eli minä en tästä voi ottaa kunniaa itselleni, mutta jaan tämän ohjeen teillekin, jos vaikka joku muukin tahtoo värkkäillä dotting toolin itse =)

Etsin siis kuumeisesti turhaa sivellintä ja onnekseni löysin sellaisen. Minulta ei valitettavasti löytynyt nastaa, mutta hakaneula ajoi saman asian. Olen vasta testannut tekelettäni ja ainakin pisteiden teko luonnistui sillä vallan hyvin. Ja millainen omatekoisesta dotting toolistani sitten tuli? No tämmönenhän siitä.

Edit. Aiemmin linkkaamani ohje ei toiminut, joten koetanpa itse selittää miten tämä tehdään. Eli, ensinnäkin etsi tosiaankin jokin turha sivellin ja leikkaa siitä karvat pois. Sitten tökkää neula tai nasta siveltimen päähän ja avot, se on valmis! Muistelen ohjeessa olleen maininta jostain neulan pyörittelystä tmv., mutta kun en muista... Vaan etteköhän te osaa =) Kannattaa testata neulan tukevuus, siis että pysyyhän se siinä siveltimen päässä, olisi aika ikävää jos se aina tippuisi siitä pois. Niin ja juu, olenpa nähnyt sellaisenkin itsetehdyn dotting toolin jossa nuppineula on tökätty lyijykynän päähän, siis sellaisen jonka päässä on kumi, siihenhän neula on helppo tökätä. Vain mielikuvitus on siis rajana ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti