sunnuntai 17. maaliskuuta 2019

Tuoksuja ja misellivettä

Minullahan ei ole puutetta vartalosuihkeista/hajuvesistä ja siksi monesti tuoksut päätyvät käyttövuoroon ikuisuuksien jälkeen. Niin kävi tällekin Victoria's Secretin vartalosuihkeelle.


Kuva on otettu näköjään joulukuussa 2015 eli silloin olen tämän ostanut. Kuvauksen mukaan tässä tuoksuu hedelmäinen persikka, kirsikankukka ja valkoinen jasmiini. Nyt tosiaankin jokin aika sitten otin tämän käyttöön, mutta jossain vaiheessa aloin miettimään oliko viime kesän helteet sittenkin tehneet tälle omia taikojaan, ihan kuin tuoksussa olisi jokin tympeä vivahde =( Harmillista jos näin on käynyt, tuoksu itsessään kun on ihanan makea ja mielellään tätä käyttäisin. 


Tämä tuoksu on vanhempi kuin VS, kuva on näemmä otettu tammikuussa 2015. Muistan kun eräs entinen työkaveri tuoksui ihanalle ja kysyin mikä tuoksu oli kyseessä. No, tämähän se ja toki minun piti sitten tilata tämä itselleni. Kuitenkin huomasin ettei tämä sittenkään ole meikäläisen tyyppinen tuoksu, tämä on jotenkin hiukan liian raskas minun makuun. Hupaisaa sinällään etten ole huomannut tämän muuttaneen tuoksuaan kesän jäljiltä vaikka tämä on ollut säilytyksessä kylppärissä, VS nökötti paljon paremmissa olosuhteissa makkarin kaapissa. 


Käytän misellivesiä aamuisin, joten en välttämättä tiedä miten ne toimivat meikin poistossa. Kerran kylläkin putsasin tällä normimeikkini (eli puuteri ja peiteaine) ja kyllä tämä tuntui puhdistavan ihon ihan hyvin. Mutta mieluiten poistelen meikit ihan poishuuhdeltavalla putsarilla. Tämä oli siis hyvä misellivesi ja hintakaan tälle 500 ml pullolle ei ole paha, tällä hetkellä Tokmannin verkkokaupassa tämä maksaa 8,99 € kun taasen esim. Ruohonjuuressa tarjouksessa hinta on 12,75 € (normaalihinta näköjään 14,99 €).

Palatakseni vielä noihin tuoksuihin... Tajusin että kyllä mun on nyt alettava käymään läpi hajuvedet ja vartalotuoksut kun ei tiedä miten viime kesän kuumuus niihin on vaikuttanut. Projekti vaan ei luonnollisesti käy hetkessä, hajuaisti kun turtuu parin tuoksun jälkeen =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti