sunnuntai 24. helmikuuta 2019

Kosteutta kasvoille

Evolven hyaluronihapposeerumia on kehuttu vähän joka paikassa ja pitihän minunkin sitä lopulta testata. Alunperin mietin josko raskisin ostaa ison pullon, mutta tarjous oli jo mennyt ohi ja muutenkin päätin testata matkakokoista versiota jos nyt jostain syystä en pitäisikään tuotteesta.


Tämä pienikin pullo (10 ml) on kestänyt yllättävän kauan, hyvällä tuurilla saatan ehkä saada kopisteltua seerumia vielä yhteen käyttökertaan. Minulla oli kovat odotukset tämän suhteen, pitihän tämän mm. tasoittaa juonteita ja ryppyjä. Valitettavasti meikäläisen juonteisiin ja ryppyihin tämä ei kyllä tuntunut auttavan ollenkaan, ehkä tämä toimiikin parhaiten kuivuudesta johtuviin juonteisiin. Mutta vaikka vähän petyinkin, on tämä ollut vallan mainio lisäkosteuttaja näin talvella. Periaatteessa voisin ehkä joskus ostaa tarjouksesta isonkin pullon, mutta toisaalta vastaavia tuotteita on markkinoilla huomattavasti edullisempinakin versioina.


Ja sitten varsinainen ikuisuustuote josta olen näköjään aikoinaan onnistunut ottamaan järkyttävän huonon kuvan =O No, eihän tämä olisi ollut ikuisuustuote jos olisin säännöllisesti käyttänyt, tämä pieni pullo vaan jotenkin jäi aina huomiotta vaikka kylppärin hyllyllä nököttikin... Tämä kasvovesi on peräisin vuoden 2016 L'Occitanen joulukalenterista ja en muista milloin ensimmäistä kertaa tätä testasin. Siitä voi kyllä olla se parisen vuotta =D Olinkin vähän hupsista kun katsoin pulloa tarkemmin, tämän kun pitäisi säilyä 3 kk avaamisesta. Mutta eipä tämä ollut minun mielestä miksikään mennyt vaikka viime kesä helli meitä helteillä ja lisäksi tämä tosiaan majaili kylppärissä jossa tunnetusti on välillä vähän liian lämmintä ja kosteaa kosmetiikalle. Ehkäpä säilyvyyttä lisäsi tuo pumppupullo, se oli aika tiivis ja joskus kokeilinkin saisiko pumppuosaa irti. Tuolloin en saanut, mutta nyt sitten pullon ollessa lähes loppu kokeilin uudestaan ja ronskimmalla otteella sainkin sen irti. Tämä oli ihan kiva kasvovesi ja tämä todellakin oli sellainen kosteuttava, kasvot jäivät vähän tahmaisiksi (tosin tuo tunne ei haitannut ainakaan näin lyhyellä käyttöajalla). 


Lirenen kasvovoide on minulla nyt käytössä ja purkki alkaakin vedellä viimeisiään. Tämä on sellainen perushyvä voide joka ei aiheuta sen kummempia tuntemuksia suuntaan tai toiseen. En ole huomannut tämän vaikuttaneen ryppyihin ja liftausefektikin on kokematta, mutta ihan hyvä voide tämä on ollut näin talviaikaan. En tiedä olisiko tämä kesällä liian kosteuttava kasvoilleni vaikkei tämä mitenkään tuhtia tavaraa olekaan koostumukseltaan. Lirenen tuotteethan eivät ole kalliita joten sanoisin että tämä on ollut erittäin hyvä tuote hintaansa nähden =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti