tiistai 16. syyskuuta 2014

Elokuun käsivoiteet

Jostain syystä edellisestä postauksesta jäi päällimmäisenä mieleen käsivoiteet eli nyt sitten kommenttia elokuussa loppuneista käsivoiteista. 


Crabtree & Evelynin Spiced vanilla oli 'limited edition' ja ihan jees tämä oli. Käsivoiteena siis hyvä, mutta tuoksu ei saanut mua rakastumaan vaikkei se mikään pahakaan ollut. Tuoksui siis vaniljaiselle, mutta jotenkin koin tuoksun tylsäksi. Siihen toiseen limited editioniinhan (Frosted berries) tykästyin hirvittävästi, toivottavasti se tupsahtaisi jossain vaiheessa uudestaan myyntiin.


Ritualsin Ginkgo's Secret oli mainio käsivoide ja vähän harmitti kun testasin tämän nyt enkä vasta talvella. Tuoksu tässä oli kuitenkin sellainen josta mietin pitkään pidänkö siitä vai enkö pidä. En edes osaa kuvailla tuoksua, pahoittelut siitä. Ehkä mietinnät johtui osaltaan tuoksun voimakkuudesta, tämä nimittäin tuoksui mielestäni suht voimakkaalle ja jos mulla olisi ollut vaikkapa päänsärkyä, en tätä olisi halunnut käyttää. Tuoksu sinällään oli siis ok, mutta himppasen verran liian voimakas.

Suurin miinus kuitenkin tuli tästä äksidentistä, aiemmin mulle ei olekaan käynyt näin eli mikä lie maanantaikappale tuubi olikaan.


Tämä repeäminen tapahtui suht alussa ja sen jälkeen normaalikäyttö ei oikein luonnistunutkaan, käsivoidetta piti tursottaa tuon repeämän kautta. Siis jos koetti puristaa niin kuin normaalisti, tursusi käsivoidetta tuolta reiästä ulos =D Toki olisin voinut leikata tuubin kahtia, mutta olinpa niin laiska etten sitä jaksanut tehdä.

Sen verran tämä kuitenkin teki vaikutuksen miinuksistaan huolimatta jotta voisinpa toistamiseen testata jotain toista tämän merkin käsivoidetta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti