lauantai 10. marraskuuta 2018

Huulirasvoja

Huh, kylläpäs nyt aika rientää, edellisestä jutusta on kulunut jo 3 viikkoa. Sinällään ajan nopea kuluminen ei kyllä haittaa, nimimerkillä 'kesää odotellessa'. Syksy ja talvi kun eivät oo oikein mun juttu =D Katselin blogia ja huomasin kirjoittaneeni edellisen kerran huulivoiteista tämän vuoden helmikuussa, joten on jo korkea aika katsastaa käyttämiäni/käytössä olevia huulituotteita.


Tämän Carmexin ostin vuosia sitten jostain alelaarin tapaisesta ja näin kauan se odotti avaamattomana käyttöään. En tiedä oliko tämä kuitenkin päässyt jotenkin vanhenemaan sillä viime viikolla huomasin tässä oudon sivutuoksun. Carmex itsessään tuoksuu erikoiselle, mutta alkuun en huomannut tuota lisähajua ja siksi aloin epäillä tämän tuoreutta. Muutenhan tämä on ihan ok tuote, mutta tämän kohtalo taitaa olla joutua roskiin, en halua lätkiä huulilleni mitään oletettavasti vanhentunutta rasvaa.


Banana Split ja Limeade Crazy Rumorsit olivat taattua laatua ja tuoksut/maut olivat myös ihanat. Täytyy kuitenkin sanoa, ettei ole Bubble Gumin voittanutta, sitä kyllä pitää joskus ostaa toistekin =)


Pitkästä aikaa ostin Hurraw! -huulivoiteen olkalaukussa kulkevaksi. Aikoinaan tykkäsin kovastikin merkin huulirasvoista, mutta nyt se innostus on mennyt ohi, ei nämä nyt niin hyviä olekaan. Tuoksu tässä on liian mieto ja minusta tuntuu ettei tämä hoida huulia niin hyvin kuin esimerkiksi Crazy Rumorsit.

 
Whamisa tuotemerkkinä on kiinnostanut minua pitkään, mutta valitettavasti tuotteiden hinnat eivät ole minun kukkarolle sopivia. Kesällä kuitenkin päätin ostaa testiin merkin huulivoiteen. Muistini taisi tehdä tepposet, sillä tuoksuttelin tätä kaupassa ja muistelin tämän tuoksuneen sitrukselle. Kotona sitten hämmästyin sillä tuoksu ei ollutkaan kovin sitruksinen, tässä kun oli mm. piparminttua =D No, alkuhämmennyksen ja pettymyksen jälkeen tykästyin kyllä tähän. Tämä muistaakseni kihelmöi hiukan huulilla, mutta ei onneksi liikaa. Tämä nökötti yöpöydällä joten käytin tätä öisin ja kauneusunillani. Minua kuitenkin jäi mietityttämään miten tämä toimii todella kuivilla huulilla, käytinhän tätä enimmäkseen kesäaikaan. Muistaakseni kerran kesällä huuleni kuivuivat ja tuolloin taisin vähän pettyä tämän tehoon. Nyt syksyllä ylähuuli karahti kuivaksi ja käytin ensin toista huulivoidetta joka ei tehonnut tarpeeksi hyvin ja sitten kaavin hylsyn loppuja testatakseni miten tämä toimii. Tuolloin ylähuuli alkoi parantumaan, mutta en tietenkään tiedä oliko se tämän ansiota vai olisiko huuli muutenkin alkanut normalisoitumaan. Tämähän tarkoittaa tietenkin sitä, että kyllä minun täytyy jossain vaiheessa talvea ostaa joko tämä tai joku muu merkin huulivoide testiin ;)


Viimeisenä It's Skinin söpöliini eli Macaron Lip balm ananaksisena versiona. Voiko olla suloisempaa pakkausta?


Laitetaan vielä kuva sisällysluettelosta kun sen olen näemmä kuvannut.


Tämäkin on nököttänyt yöpöydällä, en tykkää kuljetella olkalaukussa tällaisia purkkirasvoja ihan vaan hygieniasyistä. Alkuun petyin tuoksun mietouteen, omaan makuun tuoksu olisi voinut olla hiukan voimakkaampi koska rakastan ananaksen tuoksua. Huulivoiteena tämä on ollut ihan hyvä, tosin hiukan tämä meinaa tahmata purentakiskoa, mutta ei onneksi niin pahasti kuin Laneigen Lip Sleeping Mask. Tätä tulen kyllä ostamaan toistekin, esimerkiksi viinirypäleelle tuoksuva versio kiinnostaa kovin.

No niin, siinäpä ne olikin, en tiedä unohdinko jonkun huulivoiteen, mutta olihan niitä jo tässäkin ihan tarpeeksi. Oliko joukossa teidän lemppareita?


2 kommenttia:

  1. Mä olen huulirasvojen suurkuluttaja, mutta tykkään eniten ihan perusrasvoista, joissa ei ole hirveästi eri tuoksuja tai makuvivahteita. Garmexin rasvaa suorastaan kammoan;) Saan silla huuleni etupäässä kipeän tuntuisiksi, heh;) Purkkihuulirasvat käy hyvin yöpöytärasvoina, mutta ei sellaisia mukanaan voi kuljettaa todellakaan. Dermosilla oli ennen jouluaikaan myynnissä kivoja purkkihuulirasvoja, mutta ei valitettavasti enää pariin vuoteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, ja minä taasen melkein kammoan kaikkea tylsän oloista kosmetiikkaa =D Tosin, välillä tylsät tuotteet yllättävät, nytkin ostin apteekista käsivoiteen joka on tylsän tuoksuton (ja pakkauskin on susitylsä), mutta tuote on älyttömän hyvä =)

      Poista