lauantai 20. lokakuuta 2018

Skin Food ja suihkarit

Viime talvena päätin tutustua Weledan Skin Foodiin josta olin lukenut kehuvia kommentteja. Omat kätöseni kuivuvat talvisin valtavasti, joten ostinkin Skin Foodin käsiäni varten.


Voidehan on todella tuhtia ja olenkin käyttänyt tätä käsiini öisin (ja ehkä joskus kauneusunillakin ollessani). Tämän kaverina olisi varmasti hyvä käyttää puuvillakäsineitä, mutta minä en oikein tykkää käyttää niitä ja ihmeekseni en (vielä) ole onnistunut nukkuessani lääppimään käsilläni hiuksia niin että ne olisivat ihan rasvalähmässä.


Voide on siis tämän näköistä. Onnistuin sitten tusertamaan tuubista jonkin linnun joka voisi haastaa Oiva Toikan ;D

Minulla meni pitkään muodostaa mielipide tästä voiteesta, ajatukseni olivat tyyliin tykkään, en tykkää, tykkään, en tykkää... Lopulta päädyin tykkäämisen puolelle ja hiljattain ostin uuden tuubin =) Tämä on hyvä voide kuiville käsille ja ehkäpä minun joskus täytyy laittaa yöksi käsineet jotta voide muhittaisi kuivia käsiä vieläkin paremmin. Useimmiten tykkään laittaa käsiin tämän lisäksi tavallista käsivoidetta, minä kun tykkään siitä käsivoiteen jättämästä jonkinlaisesta 'täyteläisestä' ihotuntumasta ja vaikka Skin Food onkin tujua tavaraa, se ei yksistään tuo tuota kaipaamaani tuntua. Tosin, keväällä ja nyt syksyllä olen huomannut ettei käteni välttämättä kaipaa tuota lisäkäsivoidetta, epäilemättä käsien ollessa kuivimmillaan Skin Food imeytyy korppukäsiin sen verran hyvin että kädet jää kaipaamaan sitä 'jotain'. Tuoksu voiteessa on mielenkiintoinen ja varmasti jakaa mielipiteitä. En tiedä mille tämän pitäisi tuoksua, mutta oma nenä havaitsee jotain sitrusmaista ja sen lisäksi metallista aromia. Tuoksu on myös aika voimakas eli ennen ostopäätöstä kannattaa tuoksutella testeriä.

Sittenpä niitä suihkugeelejä joista tällä kertaa suurin osa aiheutti jonkinlaista pettymystä tuoksujen suhteen.


Rehellisesti sanottuna, nyt en meinaa muistaa mille tämä tuoksui ja mitä tästä loppujen lopuksi ajattelin =O Mutta, koska tämä ei ole jäänyt mieleen, kertoo se siitä ettei tämä ollut minun makuun tarpeeksi ihana, kyllä hurmaavat suihkarit jää mulla mieleen.


Tältä odotin paljon, mutta petyin pikkuisen, olisi tainnut saada tuoksua enemmän ananakselle. Mutta kyllä mä tätä voisin toistekin käyttää vaikkei täysi kymppi ollutkaan.


Tämä päärynälle tuoksuva suihkari oli joukon paras, tosin jotain jäi tämänkin suhteen kaipaamaan =D Mutta kyllä voisin hankkia tätä toistekin jos/kun teen tilauksen nettikauppaan josta tätä saa.


Tropical Splash antaa tietynlaisen mielikuvan, mutta tähän vaahtosuihkariin petyin karvaasti, tämä ei tuoksunut juuri millekään =/ Se greippiversiohan tuoksui, en sitten tiedä oliko tämä toinen versio jokin maanantaikappale vai onko hajuaistini turmeltunut täysin...


Palmoliven suihkugeeli oli tuoksultaan ihan ok, mutta en nyt tiedä ostaisinko toiste. No, tämähän onkin limited edition eli en edes tiedä löytyykö tätä enää kaupoista.


Pirkan papaijalle tuoksuva suihkugeeli oli totaalisen tylsä, ei siis jatkoon. Pitänee kuitenkin ostaa joskus testiin muita versioita näistä Pirkan suihkareista.


Ja tylsä oli tämä Yveksen teelle tuoksuva suihkari. Tämähän on joulukokoelmaan kuuluva, mutta ei tuoksusta kyllä tullut mieleen mitään jouluun viittaavaa. Teemäinen tuoksu tässä oli, mutta tosiaankin armottoman tylsä. Hölmöyksissäni tilasin tätä 2 pulloa, mutta onnekseni oon kova tyttö lotraamaan joten äkkiäkös minä sen käytän pois ;)

4 kommenttia:

 1. Skin Food on todella loistava käsille talvella. Kesäaikaan en siitä niin välitä koostumuksen vuoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosiaankin parhaimmillaan kylminä vuodenaikoina =)

   Poista
 2. Skin Food on mulle vieras tapaus, mutta täytyy pitää mielessä talvea ajatellen, kun taas korppukäsikausi alkaa;)
  Mä tykkäsin tuosta Palmoliven limited edition suihkusaippuasta. Mun nenää tosi mukavalta tuoksahti. Se on kyllä viheliäistä, jos suihkusaippuassa ei olekaan sitä trooppista hedelmäistä tai muuta ihanaa tuoksua, vaikka niin pullo antaa olettaa. Pliisut suihkusaippuat vaan ärsyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä testata tuota Skin Foodia =) Joo, tylsät suihkarit aiheuttaa vaan pahaa mieltä =D

   Poista