lauantai 24. marraskuuta 2018

Ihanat käsivoiteet

Olen suurinpiirtein parin viikon sisään löytänyt 2 käsivoidetta joihin tykästyin hetimiten ja päätin nyt tulla hehkuttamaan näitä löytöjä =) 


Olen jo pidemmän aikaa himoinnut TonyMolyn banaanikäsivoidetta, mutta en ole saanut aikaiseksi tilata tätä eBaysta. Tokihan näitä nykyisin saa Suomestakin, mutta hinta on mielestäni ollut liian korkea. No, nyt kuitenkin sorruin ostamaan Sokokselta tämän, tuolloin taisi olla asiakasomistajapäivät jolloin sai pienen alennuksen ostoksista. Ja niin kuin arvasin, rakastuin tähän päätä pahkaa. Tuoksu on taivaallisen ihanan banaaninen (harmi vaan että se haihtuu käsistä minun makuun liian nopeasti) ja tämä on myös tehoiltaan hyvä. Tämä nököttää yöpöydällä eli käy hyvin yökäsivoiteeksikin näin talviaikaan. Jos kädet olisivat ihan ripsraps-kuivat, niin sitten tehot eivät ehkä riittäisi, mutta tällaisia äärimmäisiä tilanteita varten yöpöydällä onkin sitten Weledan Skin Food =) Tätä kyllä pitää lähiaikoina pistää tilaten sieltä eBaysta, sieltä kun saa suurinpiirtein 2 tuubia samaan hintaan mitä yksi tuubi maksaa Sokoksella.


Apteekista sitten ostin testiin käsivoiteen jonka pakkaus on äärimmäisen tylsä ja tuoksu myös, tämä kun on hajustamaton. Mutta voihan pojat kuinka hyvä käsivoide tämä onkaan! Kävin sitten ostamassa toisenkin tuubin ja ajattelin viedä sen töihin, tämä käy mielestäni hyvin ihan päiväkäsivoiteeksikin, ei tahmaa omaan makuun liikaa. Tuubin tekstejä lukiessa koin hetken hämmennystä sillä suomenkielisessä osiossa ei mainita hyaluronihappoa ollenkaan (mainitaan sisältävän kolmea tärkeää ceramidia ja niasiiniamidia), muun kielisissä osioissa hyaluronihappo mainitaan ja kyllä tämä sitä sisältääkin. Tämä käsivoide oli taas erinomainen osoitus siitä, että tylsältä vaikuttava tuotekin voi saada meikäläisen ihastumaan vaikka yleensä suosin ihanan tuoksuisia ja pakkauksiltaan houkuttelevia tuotteita ;)


Malu Wilzin sitruksinen käsivoide on sitten vähän vanhempi tapaus johon ihastuin. Olin jo pidemmän aikaa katsellut ko. merkin käsivoiteita sillä silmällä, tätä on ollut myynnissä kahta muutakin versiota. En vaan raskinut koskaan ostaa testiin, normihinta Sokoksella kun oli 8,90 €. Sittenpä tuote löytyi alennuksesta joten päätin tarttua tilaisuuteen. Käytin tätä kesällä ja tuolloin kosteutustehot olivat hyvät, en osaa sanoa toimisiko tämä nyt talvella yökäytössä. Päiväkäyttöön tämä kyllä on talvellakin vallan mainio. Tuoksu tässä on ihanan sitruksinen ja tuoksu on verrattain voimakas. Voisin kuvitella etten pystyisi käyttämään tätä vaikkapa silloin kun päätä särkee =D Mutta noin niinku normaalitilanteessa tuoksu on hurmaava. Minulla on nyt tätä käsivoidetta jemmassa 2 tuubia, myöhemmin nimittäin näin alepöydässä 2 kpl näitä ja ostin niistä toisen. Minua jäi harmittamaan kun en ostanut sitä toistakin, seuraavana päivänä marssinkin uudestaan Sokokselle ja siellähän se toinen tuubi vielä odotti noutajaansa =) Valitettavasti en tiedä onko tämän valmistus sitten lopetettu, näiden käsivoiteiden kohdalla kun Sokoksen nettisivuilla lukee 'tilapäisesti loppu' ja kaupan hyllylläkään näitä ei ole enää näkynyt. Harmi jos näin on.


Tämän Garnierin hunajaisen käsivoiteen taisin ostaa Haaparannasta ja en tiedä saako tätä Suomesta. Garnierin nettisivuilla tätä ei mainita ja googlettelukaan ei ole tuottanut tulosta. Kerran yritin etisä tätä Citymarketista, mutta en löytänyt. Harmillista sinänsä, minä nimittäin tykästyin tähänkin käsivoiteeseen. Tuoksu oli miellyttävä ja tehotkin yllättävän hyvät. Huikatkaa siis jos tiedätte mistä tätä voisi metsästää =)


Ja sitten se viimeinen hurmuri. Benecosin käsivoiteen tuoksu ihastuttaa minua, erityisesti appelsiinin aromi saa minut lumoihinsa. Ainut miinus tulee aavistuksen liian löysästä koostumuksesta, tuubia ei kannata hirvittävästi puristaa. Tehotkin tässä ovat ihan hyvät, vaikka jonkin aikaa aprikoin mielessäni onko ne tarpeeksi hyvät talvikäyttöön, tosin korppukuiville käsille tämä tuskin riittäisi yksistään.

Siinäpä niitä ihastuttaneita käsivoiteita, oliko joukossa teidän lemppareita?

2 kommenttia:

  1. TonyMolyn banaanikäsivoide on yksi mun lemppareita toimivuutensa ja tuoksunsa puolesta. Kiva kuulla, että toi CeraVen käsivoidekin on hyvää kamaa. Tykkään merkin putsarista ja sy-voiteesta, joten niitä voin suositella, jos kiinnostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä mielenkiinto CeraVen tuotteita kohtaan heräsi ja ehkäpä testaan jotain muutakin kosmetiikkaa ko. merkiltä =)

      Poista