sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Mukamaste duochrome

Tokihan mullaki piti haksahtaa (okei, halusin haksahtaa) Flormarin duochrome lakkoihin ja ko. sarjasta ostin itselleni 2 lakkaa. Vihdoinkin sitten päätin testata toista niistä, tuollaista kuparista tapausta nimeltään DC03. Ja tuo Technicin lakka on sitten nimeltänsä Bedazzled, sitä testasin nimettömään.


Jännä kun tässä kuvassa näkyy jotain sinertävää vivahdetta, se ei siis näy livenä pullossa ihan noin voimakkaana ja kynsillä vielä vähemmän..jos ollenkaan. Ehkä se on tuo valo joka pisti sinertämään kuvassa.


Tää on ihanan värinen, nom nom!


Tämä 'duochrome' oli kyllä pettymys. Oikeasti, ei tässä ole mitään duochromi-efektiä nimeksikään. Jotain pikkiriikkistä voi jossain kulmassa nähdä, mutta se on liian vähäistä mun makuun. En tiedä miten olisi käynyt jos olisin laittanut useamman lakkakerroksen, nyt laitoin vain yhden. Ja eipä tuo glitterlakkakaan ollut hyvä idea nimettömään, laitoin sitä koska ajattelin sen mätsäävän hyvin lakan värin kanssa. Juu, mätsäshän se, liiankin hyvin kun sitä ei meinaa erottaa kynneltä...

Tässä sitten kökkösiä kuvia. Pullojen kuvaaminen onnistui suht hyvin, kynsien ei sitten meinannut onnata ollenkaan. So typical. Laitan sitten monta kuvaa kun ärsyttää sen verran moinen kikkailu. Hmph.

 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti