keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Se aika vuodesta.

Juu, nyt on taas joulu käsillä ja käsistä onkin tällä kertaa kyse. On siis se aika vuodesta jolloin ainakin minulla on tarpeen rasvailla käsiä normaalia hartaammin tai muuten käy köpelösti. Tähän mennessä olenkin onnistunut hommassani vallan hyvin, kädet eivät ole alkaneet ahavoitumaan liikoja (tosin, kerran mökkireissun jälkeen meinasi iskeä kunnon kuivuus käsiin, sitä se kylmässä ilmassa tekeminen ilman kunnon rasvailuja teettää).

Nämä esittelyssä olevat käsivoiteet ovat jälleen kerran sarjassamme niitä joita ei enää saa, ei ainakaan tällaisenaan. Pahoittelut siis siitä.

Ensimmäisenä esittelyyn pääsee Yveksen löytötorilta bongattu vajaan parin euron käsivoide.


Tämä 'Taikahedelmä' -käsivoide on tainnut olla joulutuote vuosi sitten ja en tiedä onko tuoksu jotenkin onnistunut laimentumaan vai mikä tässä mättää, haisu on nimittäin aika olematon ja en meinaa erottaa siitä mitään hedelmäistä. Pettymys siis siinä mielessä. Käsivoiteena tämä on sellainen joka passaa talviaikaan päivällä käytettäväksi (kesällä menisi ympäri vuorokauden), yöllä käytän vähän tuhdimpaa kamaa.

Ja niin, yöllä on nyt käytössä tämä Oriflamen Swedish Spa -sarjan yökäsivoide, se vanhempi versio.


Sarja on vissiin uudistunut ja ihan tätä ei enää saa, tosin sarjalla on vastaava yökäsivoide, tässä linkki siihen. Jostain luin kommentteja jotta tää vanhempi olisi parempi, tosin kyllähän tuota uuttakin kehutaan. Itse en osaa sanoa juuta enkä jaata, uudempaa kun en ole kokeillut. Tämä vanha versio on kyllä vallan hyvä sillä koostumus on normaalia käsivoidetta tuhdimpaa, tosin jos mun kädet karahtaisi aivan kuiviksi, niin silloin tämä ei välttämättä riittäisi. Mutta, nyt on riittänyt. Tuoksustakin tykkään, se on jollain tapaa merellinen, ei kuitenkaan sellainen liian miehekkään merellinen.

Onko lukijoiden joukossa henkilöitä jotka olisivat käyttäneet kumpaakin Oriflamen käsivoidetta, siis sekä vanhaa että uutta? Ja jos on, niin kumpi teistä on parempi?

5 kommenttia:

 1. Mulla oli ton Yvy Ryppysen joulusarjan suihkari enkä tykänny yhtään.Ei siitä kyllä joulu tullu mieleen.Mutta ehkä ranskalainen joulu tuoksuu niin erilaiselle =)

  VastaaPoista
 2. Mulla on kanssa ton "joulu"sarjan vartalovoide. Aivan valju ja mitätön tuoksu siinäkin on.

  VastaaPoista
 3. Nonni, eli vika on ihan Yveksessä (tai Yvy Ryppysessä =D) eikä mun nenässä tahi säilytyksessä. Mä muuten oon nyt käyttänyt tämän vuoden Yveksen joulusarjasta toisen suihkarin (se pinkissä pullossa oleva) ja yöks, en oikein tykännyt siitä ja en tiedä voisko sitä tuoksua kukaan rakastaa =( Onneksi se toinen sitruunainen vaikuttaa pullosta tuoksutettuna hyvältä, toivottavasti ei tuota suihkussakaan pettymystä.

  VastaaPoista
 4. Mulla on käsisaippuana ollut tuo taikahedelmä, siinä kyllä tuoksua oli jonkun verran, mutta olisi voinut olla enemmänkin. Oli vähän plääh, tarkempaa juttua tulee siitä blogiini ehkä viikon sisällä :).

  Swedish spasta mulla on ollut vain kasvokuorinta käytössä, vanha ja uusi, ja eroa oli kuin yöllä ja päivällä vanhan hyväksi (blogiinihan vinguin siitä vähän :D).
  En tajua, miksi hyvää pitää mennä "parantamaan"...

  VastaaPoista
 5. Eli Yves pikkusen epäonnistui noissa tuotteissa noin niinkus tuoksun suhteen... Nuo sisällön muuttamiset on kyllä arsesta =/

  VastaaPoista