torstai 13. joulukuuta 2012

Naamajuttuja

Mulla on tällä hetkellä käytössä (vetelee jo viimeisiä pisaroita) Yves Rocherin Hydra Végétal -sarjan kosteuttava ja heleyttävä kasvovesi. Siis tämä näin.


Yves turisee tästä tähän tapaan: Sateenraikkaalta tuntuva kosteuttava kasvovesi täydentää ihonpuhdistuksen. Se jättää kasvoille elinvoimaisen tunnun ja kauniin kuulauden. Ihon kosteustasapaino palautuu, ja iho on valmis vastaanottamaan hoitotuotteiden vaikutuksen. Vaahteranmahla ja taikapähkinäuute kosteuttavat ihoa syvältä ja saavat sen tuntumaan ihanan pehmeältä.

Kasvipohjaisia ainesosia: vaahteranmahla ja luonnonmukainen taikapähkinäuute. 

Kun tämä saapui luokseni, oli ensimmäinen ajatus pettynyt, huomasin nimittäin ainesosissa alkoholin ja minähän en välitä kasvovesistä joissa sitä on. Tämäpä kuitenkin yllätti mut positiivisesti, alkoholi ei haissut yhtään ja ei tämä kuivata ihoakaan. Ihmeellistä, varsinkin kun 'alcohol' on Inci-listassa ihan kakkosena. Ihmeellistä on myös sekin, että eräällä toisella bloggarilla on ollut myöskin tätä samaista kasvovettä ja hänen pullossaan oli lukenut 'alcohol denat.' ja se oli ollut ainesosaluettelon loppupäässä. Miten kummassa tuollainen on mahdollista kun kyse on samasta tuotteesta? Ja onko näillä kahdella alkomahoolilla käytännössä mitään eroa, mitä itse tutkailin niin aika samantapaisia taitavat olla..?

No mutta, oon tykännyt tästä ja voisin hankkia tätä toistekin. Ei tosiaankaan kuivata ihoa ja tuoksukin on miellyttävä. Ai niin, tätä olisi pitänyt muka ravistella ennen käyttöä (en tajua miksi), mutta enpä oo muistanut tehdä sitä montaa kertaa. Toimii siis ilman ravisteluakin ;)

Ja sitten se toinen kasvojuttu eli Oriflamen Pure Nature -sarjan Acai & granaattiomena -päivävoide.


Oriflamella tästä sanotaan näin: Ravitseva päivävoide sisältää antioksidanttista ja suojaavaa luomuviljeltyä acai- ja granaattiomenauutetta. Ehkäisee ihon ennenaikaista ikääntymistä. Tekee ihosta kauniin pehmeän. Sopii normaalille ja sekaiholle.

Mun mielestä tämä on aika perusvoide, en nyt lähtisi ylistämään tätä, mutta kyllä tämä hoitaa hommansa ja hyvin on kosteuttanut näin talvisaikaan. Tuoksusta en osaa sanoa sen kummemmin, en oo itse mitenkään rakastunut siihen, mutta ei se kamalakaan ole. Makuasioita jälleen kerran.

4 kommenttia:

 1. Tietääkseni alcohol ja alcohol denat ovat sama asia? o: Tuo denathan tarkoittaa denaturoitua eli juomakelvottomaksi tehtyä alkoholia, liekkö sitten vain tuossa yksinäisessä alcoholissa ajateltu sen olevan itsestäänselvyys? Takuuseen en kyllä mene, voin olla toki väärässäkin (:

  VastaaPoista
 2. No munki mielestä suht samaa kamaa ovat, siis ihon kannalta =) Jännä kyllä ettei se haissut, joskus kun on ollut alkoholia sisältävää kasvovettä joka totisesti lemahti sille alkoholille =D

  VastaaPoista
 3. Joo, tuo alkoholi oli kyllä aika mielenkiintoinen tapaus tossa kasvovedessä :D.
  Harmi, etten itse hoksannut katsoa tarkemmin oliko mulla tosiaan alcohol denat. vai alcohol siinä purkissa, tosin nyt olisi yksi syy lisää tilata toinenkin pullo käyttöön ;D.
  Omalle iholle oli kyllä kiva kokemus :).

  Tuota voidettakin oon monesti kattonut, että tekisi mieli tilata kokeiluun, mutta täytyy nyt tosissaan ensin jemmat käyttää vähemmäksi :).

  VastaaPoista
 4. Hyvä kasvovesi tuo tosiaan oli, mutta vieläkin mulla hämmentää se alkoholijuttu eli tilaahan toinen pullo testiin, saan minäki sitten mielenrauhan ;D

  VastaaPoista