torstai 6. syyskuuta 2012

Blä-ä-ääh lakka.

Monien muiden tapaan minäkin singahdin loppukesästä Seppälään alelakkojen kuvat silmissä kiiluen. Ja peräti neljä sellaista ostinkin hupaisaan euron kappalehintaan. Nyt esittelyyn päätyvä lakka oli sellainen josta pidin vähiten, mutta se nyt oli vaan pakko ostaa omituisuutensa vuoksi. Normaalihintaan en siis tätä olisi ostanut, mutta euro sinne tai tänne, you know ;) Olin siis aiemminkin ihmetellyt tämän Golden Rosen mattalakan nro 06 väriä joka näytti ruskealta+violetilta ja mietin vääristääkö mattainen lasi jotenkin väriä. (Ei vääristänyt, sen voin paljastaa jo nyt). 


Tämä tosiaankin on sellainen ruskeanvioletti lakka, tosin ensin illalla sisävalossa manasin kun ei sitä violettisuutta näkynyt juuri ollenkaan. Päivänvalossa tämä sitten näyttikin siltä niin kuin pitääkin. Paitsi että, minua vähän häiritsee kun mattaisena tästä ei meinaa erottua tuo violetti shimmeri-siis yleisvaikutelma on kyllä se ruskeanvioletti, mutta märkänä lakasta näkyi mukavasti se shimmerisyys josta itse tykkäilin. Testailinkin niin että sudin joka toiseen kynteen tavallista päällyslakkaa ja kyllä se shimmer sillä tavalla näkyikin paremmin. Sitä vain olisi pitänyt laittaa useampi kuin yksi kerros, se yksi ainokainen kun ei tehnyt tarpeeksi kiiltävää lopputulosta. En vain jaksanut ryhtyä toimeen koska tiesin etten viihdy tässä lakassa kauaa. Samasta syystä en jaksanut välittää sottaisista kynsinauhoista vaikka niitä koetinkin putsailla. Muuten lakka on ok, sitä tarvitsi kaksi kerrosta ja mitä vähempi kerroksia, sen parempi mulle. Tällä hetkellä vain koen suurta viehtymystä värikkäämpiä lakkoja kohtaan joten siksi en oikein ilahtunut tästä. Niin ja jotenkin mulle tuli tästä mieleen Models Ownin Mushroom vaikka lakat eivät identtisiä olekaan.

Nimettömään laitoin sitten water decalsin ja sen päälle sutaisin Mavalan mattalakkaa. Tarkkasilmäisimmät saattavat huomata nimettömässä sellaista ei niin kivaa epätasaisuutta, kas kun aloin paikkaamaan yhtä kohtaa johon Mavalaa ei tullut tarpeeksi ja senhän tietää miten semmosessa hommassa saattaa käydä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti