sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Mondeo+suihkarit

Ei, nyt ei puhuta autoista eikä suihkukoneista. Nyt puhutaan yllättäen suihkutuotteista joita mulla kuluu paljon, niin kuin varmasti tiedättekin ;)

Ensimmäisenä esittelyyn pääsee Mondeo vartalonkuorinta, tai kuoriva suihkugeeli, ihan miten vaan. Tämä on muuten siitä hassu tuote ettei ko. tuotemerkistä meinaa googlettamalla löytää kunnolla tietoa, ihan kuin Mondeo Body Care olisi tuiki tuntematon merkki. 


Tämä ehti olla jemmoissani ainakin vuoden ja sen vuoksi en ole satavarma mistä tämän ostin. Mutta muistelen tämän hankkineeni jostain Maxi Makasiinin kaltaisesta edullisesta shoppailupaikasta eli hintaa ei varmasti ollut kovin montaa euroa. Vaan eipä taaskaan hintaan ollut katsominen, tämä oli vallan mainio vartalonkuorinta. Tuoksu oli mukava (appelsiininen inkiväärimäisellä vivahteella) ja sopivan rouheita rakeita oli tarpeeksi. Ainut miinus tulee tuosta korkista, jostain syystä sain aina tapella sen kanssa, oli sen verran tiukka tapaus. Myös loppua kohden tuubia sai turistella kunnolla saadakseen mömmöä ulos. Helpommalla olisi päässyt jos olisi suosiolla leikannut tuubin auki vaan enpä vainen jaksanut ryhtyä siihen. Enivei, kannattaa kokeilla mikäli satutte bongaamaan tämän jostain kaupasta.

Sitten niitä suihkugeelejä ja ensimmäisenä ananaksinen Fruttini. 


Jos tykkää ananaksen tuoksusta, tykkää tästä varmasti. Siis vallan kiva suihkugeeli, tosin jostain kumman syystä tykkään enemmän samaiselle tuoksuvasta vartalosuihkeesta ja kaihoten muistelen vartaloemulsiota, se kun oli jotain niin ihanaa ettei sanat riitä ♥ Ehkäpä pliisuus johtuu siitä ettei suihkugeelin kanssa lotrailla kovin kauaa ja tuoksukaan ei jää iholle kovin voimakkaana. Mutta jo vain ottaisin tätä mielelläni uudestaan ja epäilemättä tämäkin livahtaa ostoskoriin mikäli joskus huimenen tekemään tilauksen Fruttinille.

Toinen suihkugeeli oli sitten Avonin Senses-sarjan Spirit jolle pistin kovat odotukset, mainittiinhan tuossa sana päärynä.


Niin, minä totisesti pidän päärynän tuoksusta ja kaihoisana muistelen kuinka ammoisina aikoina Yveksellä oli Plaisirs Nature-sarjassa myynnissä päärynälle tuoksuva suihkugeeli. Voi ryökäleet minkä tekivät kun sen menivät lopettamaan. No mutta, tämä Spirit tuoksuu siis kielolle ja päärynälle. Btw, minä mietin että mikähän ihmeen laakson lilja 'lily of the valley' on ja googletus paljasti huonon kielipääni... ;) Valitettavasti tämä suihkari oli mun makuun jokseenkin pliisu ja päärynä ei tuoksunut tarpeeksi. Eli jos tiedätte jonkun oikeasti päärynälle tuoksuvan suihkugeelin niin paljastakaa se minulle oitis, olisin enemmän kuin kiitollinen tiedosta =)

2 kommenttia:

  1. Fruttinin Peach & Pear on aivan päärynän tuoksuinen <3 aivan ihana!

    VastaaPoista
  2. Ooh, mullahan on ko. kroppavoide joka ei oo vielä päätynyt käyttöön. Ihana tietää että mulla on jemmassa jotain päärynäistä =)

    VastaaPoista