tiistai 4. syyskuuta 2012

Dermosilin vaahtoputsari

Tämä kyseinen Dermoshopin vaahtoputsari ei näytä nykyisin enää tällaiselta, minä kun nappasin tämän Outlet-osiosta ja oletettavasti vain ulkoasu on muuttunut, ei niinkään sisältö. Tämä minun yksilöni näyttää siis tältä ja uudempaa pääsette tiirailemaan tästä linkistä.


Ko. sivuilla tästä tuotteesta sanotaan näin: 'Dermonature Puhdistusvaahto kasvoille on mieto, päivittäiseen käyttöön sopiva hellävarainen puhdistusaine kasvoille. Tuote sisältää ainesosia, joista 99,3 prosentilla on luonnollinen alkuperä ja joista viisi prosenttia on viljelty orgaanisesti eli luonnonmukaisesti. Näistä syistä Dermonature Puhdistusvaahdolle on myönnetty tuotteen luonnonperäisyydestä kertova ECOCERT Natural Cosmetic -tunnus.

Pehmeästi vaahtoava Dermonature Puhdistusvaahto sopii parhaiten puhdistustuotteeksi normaalille ja kuivalle iholle. Tuotteen miedot tensidit puhdistavat kasvot erityisen hellävaraisesti. Dermonature Puhdistusvaahto sisältää vehnänalkioista saatavaa proteiinia, joka auttaa ihoa ylläpitämään kosteutensa sekä pehmentää ja hoitaa ihoa. Taikapähkinän kukista saatava vesiliuos rauhoittaa kasvojen ihoa. Ainesosa on tuotettu orgaanisella eli eloperäisellä viljelyllä, mikä kuluttaa maltillisesti luonnonvaroja ja tarkoittaa kestävää kehitystä viljelyssä. Puhdistusvaahto sisältää myös glyseriiniä, joka auttaa ihoa säilyttämään kosteutensa. Tuote ei sisällä hajusteaineita.'

Vaahtoputsareiden fanittajana olen 'yllättäen' pitänyt tästä tuotteesta ja mitään negatiivista sanottavaa en oikein löydä. Tai noh, ehkä jotain pientä ja se on tuoksu..en tiedä onko haisut muuttuneet, mutta jotenkin tuo oma yksilöni on hyvinkin sellainen 'ekokosmemainen' eli ei kovinkaan viehkeä. Toisaalta, eipä tuo tuoksu ainakaan minua haittaa ja voisinkin ostaa tätä vallan toistekin. Kelpo tuote hinta-laatusuhteeltaan jota kannattaa testata =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti