lauantai 19. toukokuuta 2012

Käsiäni mä rasvailen...

Luvassa siis arvioita peräti kahdesta käsivoiteesta. Ensimmäisenä esittelyyn pääsee Lidlistä ostettu halpusokäsivoide joka siis näyttää tältä.


En vain oikein osaa sanoa tästä mitään sen kummempia. Tämä on ihan ok käsivoide, mutta jotenkin en vain ole rakastunut tähän tulisesti. Ehkä syy on tuoksussa, en osaa edes sanoa mille tämä tuoksuu mutta se on sellainen etten tiedä pidänkö siitä vai enkö pidä. Tai no, selvää on se etten nyt hirvittävän paljon tuoksusta pidä vaikkei se aivan kamala mielestäni olekaan... Mutta jotenkin tahtoisin käsivoiteen tuoksunkin olevan kohdillaan. En siis usko ostavani tätä toiste vaikka ei tämä mikään susi olekaan. Mieluummin nappaan mukaani vaikkapa tässä postauksessa esiintyvän Lidlin käsivoiteen joka oli kosteutusteholtaan miellyttävä tuttavuus.

Sittenpäs kerran Seppälässä vieraillessani bongasin alennuksessa hurjaan euron kappalehintaan Spa Resourcen käsivoiteita ja kolme sellaista lähti mukaani. Ensimmäinen on jo käytetty ja se oli tämä melonin tuoksuinen versio.


Kerran aiemminkin olen höpöttänyt pari sanaa Spa Resourcen käsivoiteesta ja samoilla linjoilla menen nytkin. Nämä ovat mielestäni mainioita käsivoiteita, ovat siis vähän jämäkämpiä koostumukseltaan ja kosteuttavatkin käsiä mukavasti. Tuoksut näissä tuppaa olemaan voimakkaita ja herkkänenäisille näitä ei kyllä voi suositella. Hassua kyllä, tämän melonisen version tuoksu toi mieleen mansikka Hubba Buban (tai mikä se siinä punaisessa paketissa onkaan), avokki siitä saattoi ensimmäisen kerran mainita ja todellakin, tuo lapsuudesta tuttu purukumihan tuoksusta tuli mieleen =D Kyllä tuoksu muistutti sitä meloniakin kun oikein pinnisteli, mutta saletisti tämä oli Hubba Buban tuoksuinen... Niin joo, minä en kovinkaan usein harrasta purkkien halkaisua, siis että kaivelisin tuotteen loput rippeet käyttöön. Tämä vain tuntui kuluvan sen verran nopsaan ja kun tuoksustakin tykkäsin, niin leikkasinpas tuubin halki. Ja hyvä niin, siellähän oli kamaa aivan valtavasti! Tästä tulikin mieleen että miksiköhän kaikki valmistajat eivät tee tuubeista tarpeeksi lötköjä, siis sellaisia että niistä olisi helppo puristaa tuotetta ulos sittenkin kun sisältö alkaa huveta? Tämäkin tuubi oli sellaista vähän normaalia kovempaa ja ai hitto kun sitä oli lopussa rasittavaa puristella ja turistella. Voisivat tehdä tuubit sellaisesta matskusta mitä hammastahnatuubit ovat (ne perinteisimmät tuubit, ei ne jotka saa tönöttämään pystyssä), semmosista saisi viimeisetkin rippeet ulos ilman leikkausoperaatiota. Pitäisi varmaan tehdä jokin valitus asian suhteen...

Mitenkäs muuten, onko teillä tapana hyödyntää tuubeista ja purnukoista ne viimeisetkin rippeet vai oletteko suurpiirteisiä asian suhteen?

10 kommenttia:

 1. Kyllä mä leikkaan purkkeja auki, jos ne vaan on tehty sellasesta materiaalista, että niihin sakset pystyy.

  VastaaPoista
 2. Mulla on kanssa tuota meloni rasvaa, poikaystääni kutsuu sitä haisu rasvaksi. joskus leikkaan kyllä purkit auki jos on ollut jotakin lempparia.

  VastaaPoista
 3. Hyvistä tuotteista riipii kaiken irti,eli leikkailee purkitkin auki.

  Jotkut ihan soossit lentävät tunkiolle ilman ruumiinavausta.

  VastaaPoista
 4. Joo, jotkut purkit ovat tosiaanki sellaisia ettei niitä edes helpolla leikellä auki... Ja näemmä mullakin tuotteen ihanuus vaikuttaa siihen jaksaako alkaa leikkelemään, moni ihan kiva tuote on saanut lähdöt ilman ruumiinavausta =)

  VastaaPoista
 5. Itse yleensä katson valoa vasten, paljonko tuotetta on jäljellä ja yritän hakata sitä purkkia, että voide valuisi alas :D.
  Tämä on yleensä riittänyt mulle, tarpeeksi tyhjäksi ne on saanut niinkin. Ja jotkut purkit ovat olleet sellaisia, että ne saa puristettua melko tyhjiin.
  En ole jaksanut alkaa leikellä mitään auki :).

  VastaaPoista
 6. Näistä käsivoidepurkeista ei taitaisi nähdä valoa vasten kunnolla mitään, varsinkin kun se voide oli takertunut seinämiinki... Jotkut purkit säilytän sitten lopun lähestyessä ylösalaisin, ei tartte hakkailla =)

  VastaaPoista
 7. Kiitti, käynpäs kurkkaamassa =)

  VastaaPoista
 8. Minä taas tykkään purkeistä enemmän kun kaikki saa kaivettua pois ,mutta putkilo on kuitenkin hygienisempija siksi käytän joskus ja sama juttu täälläkin leikkaan.

  VastaaPoista
 9. Purkeissa on tosiaan tuo hyvä juttu, ei tarvitse tapella saadakseen loputkin rippeet ulos. Mutta on siinä tosiaan tuo hygieniajuttukin eli puolensa kummassakin =)

  VastaaPoista