keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Outdoor shower fresh

Mmm..eikös kuulostakin hyvältä, 'outdoor shower fresh'? Tosiaankin, hajuvesihuumassani ostin jokin aika sitten käytettynä kyseisen Cleanin hajuveden ja ostin sen summamutikassa, en siis ollut koskaan tuoksutellut sitä ja enpä tiedä olenko tätä vihreää pulloa koskaan edes kaupassa nähnytkään.


Olen pahoillani, mutta en osaa kovin hyvin kuvata tätä(kään) tuoksua. Tämä on kyllä hyvinkin sellainen vihreä tuoksu, ainakin minun mielestäni. Jossakin näin jonkun käyttäjän maininnan ruohomaisuudestakin ja kyllä tässä taitaa hiukan tuoksua vastaleikattu nurtsi. Tai sitten minä vaan kuvittelen vihreyden huumassani... ;) Miellyttävä tuoksu tämä on mutta ei kuitenkaan sellainen kuin jotkut tuoksut joita tuoksutellessa sydämen kuvat vain vilkkuvat silmissä. Vaan mielelläni tätä käyttelen, sopii sen verran hyvin kevääseen ja kesään. Epäilemättä jossain vaiheessa kyllästyn tähän (pullokin kun on sellainen isompi leka, 60 ml) mutta ainahan voin myydä tämän vaikka eteenpäin ja hankkia jotain muuta kivaa tilalle =)

4 kommenttia:

  1. Mä niin haluaisin ostaa jonkun näistä Clean-tuoksuista! Mulla on Fresh Laundry vartalovoide ja se on ihana! :)

    VastaaPoista
  2. Mulla on tämän lisäksi Shower fresh jonka hankin jo viime syksynä, en vain ole vielä ottanut sitä käyttöön. Pitäisi kyllä, se on aivan ihana tuoksu =) Jos vain olisi rahaa niin ostaisin melkein kaikki Cleanit, esim. viime kesänä heillä oli myynnissä tuoksu joka oli niiin hurmaava, en tiedä oliko se sitten vain sellainen kesätuoksu joka ei ole enää markkinoilla...

    VastaaPoista
  3. Huutonetistä ostin, hinta oli 25 € postikuluineen. Aikani kyllä pähkäilin raskinko ostaa vaiko en ja katselin hintoja Strawberrynetistä, muistaakseni tää ei maksanu siellä maltaita =)

    VastaaPoista