maanantai 21. toukokuuta 2012

Unohdettu Max Factor

Mulla oli tarkoitus pälpättää pari sanaa eräästä Avonin huulipunasta, mutta toisin kävi. Kas kun tuhannen hylsy päätti leikkiä oikein kunnolla kuurupiiloa. Siis oikeesti, mikä siinä on että jos etsit jotain tiettyä tavaraa niin se ei sitten varmana löydy, ei vaikka kääntäisit kämpän nurin... Eli olkoot, kyllä se vielä vastaan tulee ja silloin nappaan sen tiukasti hyppysiini.

Vaan eipä hätää, ehkä tällä olikin jokin tarkoitus. Ehkä mun olikin jo aika esitellä eräs tuote jonka ostin yli vuosi sitten, vähän niin kuin palkkioksi siitä kun pääsin silloin töihin puoleksi vuodeksi. Ja niin kuin tuossa ei olisi jo tarpeeksi, vielä nolompaa on se ettei tuotetta ole tullut käytettyä... Jätänkin sen nyt näkyville, enköhän mä sitten muista sitä käyttääkin...

Ja mikäkö on tuote? No sehän on Max Factorin sävyttävä huulivoide. Tai siis hienommin sanottuna Sheer Gloss Balm sävyssä nro 03 (Amber).


Hintaa en tietenkään muista, varmaan 10 € pintaan tämä on ollut. Ihan mukavalta tämä tuntuu ja näyttää ja onpa tässä näköjään kympin suojakerroinkin. Tosin, se on mielestäni aika vähän... Vaan onhan se tyhjää parempi. Tässä on mukana pienen pientä glitterhippusta/hohdetta, mutta onneksi se on sen verran pientä ettei häiritse meikäläistä. En siis enää tykkää glitterpommeista huulilla. Huulikuvia ei ole mutta tuskinpa se haittaa, niin kuin kaikki tietävät ei sävyttävät huulivoiteet anna kovin ärtsysti väriä huulille, sopii siis luonnollisen lookin puolesta liputtaville.


En sitte osannu päättää kumpi kuva on parempi, tässä sitten auringonpaisteessa otettu.


2 kommenttia: