maanantai 22. marraskuuta 2010

Halpaa kosmetiikkaa osa 2

Nämä kaksi kynsilakanpoistoainetta ovat seikkailleet kaapeissani iäisyyden ja se kertoneekin aika paljon..en siis tykkää näistä. En edes tiedä onko näiden koostumus muuttunut radikaalisti aikojen saatossa, tuo Rainbow kun taitaa olla about pari vuotta vanha ja X-tra taasen sitäkin vanhempi.
 
 
Nämä molemmathan sisältävät asetonia eli ne eivät ole mitenkään hellävaraisia tapauksia kynsien kannalta. X-tra on näistä kahdesta kamalin, hajukin on tässä niin tyrmäävä ettei mitään rajaa. Lisäksi se jättää öljymäisen kerroksen sormiin joka ei meinaa lähteä pois pesemällä. Ja minä kun en pidä sellaisesta öljymäisestä tunteesta. Rainbow on näistä kahdesta parempi vaihtoehto, tosin siitäkään en pidä. Se myöskin jättää öljymäisen pinnan, onneksi tuoksu sentään on siedettävämpi... Pullo vaan teki minulle tepposet, jossain vaiheessa pullon suuosa murtui tyvestä ja se jos mikä ärsytti. Nyt sitten pitkän tauon jälkeen testailin sitä ja kas, tällä kertaa se murtui yläosasta ja tämä yläosa jäi sitten kiinni korkkiin. Ai ku kiva. No, nämä on ollut tarkoitus heittääkin roskiin joten nou hätä. Tehokkuudeltaan tuo X-tra tuntui olevan Rainbowia parempi enkä kyllä ihmettele, hirveältä myrkyltä se haiseekin ;) Mutta nämä ovat taas niitä makuasioita, jotkut kun varmasti tykkäävät näistä kynsilakanpoistoaineista. Itse en vaan aio enää sortua näihin. 

No, sitten taasen eräs miellyttävä tuttavuus joka ei kylläkään taida olla sen enempää hellävaraisempi kuin nämä kaksi aiemmin mainittua, sisältäähän tämäkin sitä asetonia.


Tästä Farmasin kynsilakanpoistoaineesta olen tykännyt, en oikeastaan keksi mitään negatiivista sanottavaa. Eikä tämä maksanutkaan paljoa, jotain euron luokkaa tämän hinta taisi olla. Tätä siis voin suositella jos ei pelkää asetonia.

Ja sitten viimeisenä se paras juttu. Lidlin kosmetiikka osaa tosiaankin olla hyvää!


Tämä käsivoide yllätti minut positiivisesti, tämä tuntuu kosteuttavan paremmin kuin jotkut kalliimmat litkut. Eikä hintakaan ollut paha, muistelen hinnan olleen jotain 1,80 € luokkaa. Ainut miinus tulee tuoksusta, se kun on mielestäni suht voimakas. Mutta eipä se minua haittaa ja takuulla tulen ostamaan tätä uudemman kerran. Vallan mainio tuttavuus siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti