keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Yllättävän ihana lakka

Kokeilemattomien lakkojeni joukosta löytyi aivan ihana helmi ja luulenpa että tämä olisi päätynyt lakkojen TOP-10 listaan mikäli olisin tuolloin ollut tietoinen tämän ihanuudesta. Tämä lakkapoloinen (tai no eihän tämä mikään poloinen ole...) on Seppälästä ostettu halpusolakka Classics Metallic nro 04 ja oih, tämä on kynsillä mielettömän näköinen. Tuo toinen pullo taasen on myöskin joku Seppälän ostos, pigmentiltään surkea 'holo'lakka Golden Rose-merkiltä ja tämän numero on taasen 107. Pyh kuinka tylsiä nuo numeroidut lakat ovatkaan... Mutta, tässä he siis ovat.


Tuo metallilakka on toki jo pullossa kaunis, sävy on sellainen herkullisen pinkki ja tuo hololakka taasen taitaa hiukan taittaa lilaan vaikkei tuossa kuvassa siltä ehkä näytäkään. Pistin metallista herkkua kynsille yhden(!!!) kerroksen ja se oli ihan riittävästi. Kauneuden lisäksi lakka saa siis kymmenen pistettä ja papukaijamerkin peittävyydestään. Nimettömään sitten sutaisin vielä lisäksi kaksi kerrosta tuota hololakkaa ja lätkäisinpä kynnelle vielä kahdet kukkasetkin.


Kuvattavana tämä lakkaus oli rasittava, kuinka ollakaan. Kuvista ei mitenkään välity kuinka kaunis ja metallinen lakka onkaan kynsillä. Noh, alla olevassa ulkona otetussa kuvassa se metallisuus näkyy (varsinkin pikkurillissä, tuollainen lakka on kynsillä, ihana eikös?) ja kieltämättä tuo hololakkakin näyttää auringonvalossa hiukan holohtavalta. Arvatkaa vaan himottaisiko näitä saman sarjan metallilakkoja lisää, nämä kun taisivat maksaa piirun alle 2 € per pullo. Mutta, kai mun on vaan pysyttävä lujana..tai ehkä korkeintaan yhden voisin ostaa, siis jos olisi oikein nätti sävy ;)


2 kommenttia:

  1. Näyttääpäs ihanalta lakalta :O Ite ostin sen sinisen ja hopeen.. Nyt alko mietityttää pitäskö tuokin hakea.. :D Ny ku sain kynnet kasvatettuu ni tuntuu et kynsilakkoi rupee kertyy.. Pia niitäki on ihan liikaa xD

    VastaaPoista
  2. Tuttu tunne tuo kynsilakkojen kertyminen ;) Suosittelen kyllä hakemaan tuon lakan, on sen verran ihana =)

    VastaaPoista