keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Kynsilakkojen TOP-10

Glitz & Glam-blogin kirjoittaja heitti minua kinkkisellä haasteella eli minun pitäisi listata 10 suosikkilakkaani. Ensin ajattelin jotta voi mahoton sentäs, miten minä voin päättää ne kymmenen parasta lakkaa, sehän on ihan mission impossible =) Vaan oikeastaan haaste olikin helppo, ensin tuli mieleen tietyt lakat jotka ehdottomasti kuuluvat kymppilistaan ja sitten aloin miettimään mitkä muut kelpuuttaisin listalle. Noh, kieltämättä hiukan epäröin joidenkin suhteen, kas kun kätköissäni on lakkoja jotka ehkä voisivat päästä listalle. Toista niistä olen kokeillut, mutta se ei vakuuttanut tuolloin minua ja olen tullut siihen tulokseen että ehkä se vakuuttaisi jos sen alle laittaisi tummempaa lakkaa. Toinen taas on ilmeisestikin ihan kokeilematon lakka vaikka luulin kokeilleeni sitä. En vain ainakaan blogistani löytänyt siitä mainintaa joten en sitten vissiin olekaan kokeillut sitä. Hupsista. Lisäksi tällä hetkellä kynsissäni oleva Models Ownin Pinky Brown (juu, onnekseni eräs bloggari päätti myydä omansa ja minähän tartuin heti haukkana tilaisuuteen!) on myös kaunis. Mutta, olkoot nyt näin, ihaniahan nämä kaikki ovat.

Lisäksi tein nolon havainnon näistä lakoista. Suurin osa niistä on päätynyt kynsilleni tyyliin 1-2 kertaa, siitäkin huolimatta että ovat oikeita hurmureita. Hupsista vaan sillekin, kertonee jotain lakkojen paljoudesta... Siis tiedättehän kun sitä aina ostaa uusia lakkoja ja sitten niitä pitää päästä kokeilemaan. Siinä hötäkässä sitten ne ihanuudet jäävät harmillisesti paitsioon. Tälle pitää kyllä tehdä jotain, käytettäväksihän nämä on ostettu.

Ja haasteen säännöthän menevät näin:

1. Ilmoita keneltä haasteen sait. Linkitä.
2. Listaa kuvat top10 kynsilakkasi satunnaisessa järjestyksessä.
3. Jaa haaste eteenpäin viidelle bloggaajalle.

Sitten niihin lakkoihin, nämä nyt eivät ole missään paremmuusjärjestyksessä, se olisi ollut aivan liian hankala tehtävä ;)

OPI 'Catch Me In Your Net'. Tätä ei varmastikaan tarvitse selitellä, ei ainakaan turkoosien lakkojen ystäville.


Orly 'It's Not Rocket Science'. Herkkuvihreä, nammm!


Orly 'Space Cadet'. Tämä lakka tosin vaatii alleen jonkin tumman lakan, ilman sitä se on aivan mahdoton-ellei sitten halua kerrostaa tätä loputtomiin. Mutta tumma lakka alla tuo tämän lakan kauneuden esiin.


Gosh 'Frou-Frou'. Ihana, ihana, ihana! Sopivan säihkyvä, mutta samalla hillitty lakka. Harmi vaan että tämän valmistus on ilmeisesti lopetettu...


Zoya 'Sara'. Mielettömän mehukas sävy jota jaksaa ihastella kynsillään loputtomiin.


Zoya 'Gloria'. No siis, Zoyan lakat ovat vaan niin upeita...


China Glaze 'Jitterbug'. Täydellinen tumman hopean värinen lakka. Just mulle passeli!


Nfu. Oh Opal series nro 54. Antaa mahtavan efektin kun käyttää tumman lakan päällä. Himoitsen välillä muitakin Opal sarjan lakkoja, ovat sen verran mielettömiä.


Wild and Crazy 'Ticklish Toes'. Minähän rakastan valkoisia, helmiäisiä kynsilakkoja. Noh, tämä nyt ei ihan kuulu ko. kategoriaan, en ole nimittäin tainnut kokeilla tätä koskaan yksistään kynsillä ja en kyllä ole varma miksen ole. Tai sitten olenkin joskus kokeillut ja todennut ettei tämä ole kovin peittävä, luulen nääs ettei tämä peitä helpolla... Tällä hetkellä minulla ei ole täydellistä valkoista lakkaa, kaksi viimeisintä ostosta ovat olleet laadultaan kehnohkoja. Eli toimittakoon tämä Ticklish Toes valkoisten kynsilakkojen virkaa tässä listauksessa. Tällä saa mukavan kimmeltävän pinnan valkoisen lakan päälle ja toki tätä voi sutia muun väristenkin lakkojen päälle, sitten vain alla olevan lakan sävy muuttuu jonkin verran.


Wild and Crazy 'Neon light'. Lakka joka on kynsillä valloittavan säihkyvä, sellainen hyvän mielen lakka =)


Siinäpäs ne. Oliko joukossa teidän suosikkeja tai peräti inhokkeja?

Laitan haasteen seuraaville blogeille, toivottavasti eivät ole vielä tehneet tätä:

Pumpulipupu
Asetonihuuruja
Colouring my life
Lakka humala
Miten niin liikaa?

9 kommenttia:

  1. Kiitti haasteesta! :) Toi eka Zoya näyttää kyl upeelta, täytyy ehkä hankkii se itelle myös! Ois eka Zoyan lakka! :P

    VastaaPoista
  2. Kiitos haasteesta! Löytyispä minunkin lakkakokoelmasta ja varsinkin top-10 nuin ihania lakkoja kuin sinulla! Täytyy toteuttaa tässä lähi päivinä. :)

    VastaaPoista
  3. Crayon: Kannatan sen hankkimista, jostain luin että se muistuttaa ihanaista China Glazen Ruby Pumpsia =)

    Anniksi: Ihaniahan ne on, mutta kuten sanoin niin harmittavan harvoin tulee käytettyä niitä, täytyy siis tosissaan ottaa ne käyttöön ennen kuin kuivuvat pulloihinsa =D

    VastaaPoista
  4. Kiitos vielä tästä haasteesta! Ajattelin, että kehtaisinkohan tehdä tämän vaikka kukaan ei minua haastaisi, mutta onneksi sä ihana teit sen! :)

    Kuusi kynsilakkaa on jo listallani, mutta lopuista sijoista käydään tiukka kamppailu. Kun olen saanut päätettyä ne, teen haasteen. :)

    Sulla oli ihanat kynsilakkavalinnat! :)

    VastaaPoista
  5. Kiva että haaste oli mieluinen =) Joo, tietyt lakat on helppo valita mutta sen jälkeen alkaa arpominen..olis pitäny olla vaikka TOP 15 kynsilakat ;D

    VastaaPoista
  6. Mistä olet hommannut tuon Nfu. Oh Opal series nro 54 lakan? Haluan kans!

    T: Kyylä ;)

    VastaaPoista
  7. Tilasin täältä: http://www.entitybeauty.fi/index.php?tuoteryhmat=1

    Tosin nykyisin noissa hinnoissa ei taida olla ALVia eli ne lisätään vielä..mutta hei, tuo Kynsisalonki Näytä Kyntesi on Tampereella ja eiköhän niitä oo myynnissä sielläki =)

    Sitten on eräs virolainen(?) firma josta voi tilata näitä lakkoja, en vaan ite oo koskaan tilannut tuolta mitään: http://www.viis.ee/

    VastaaPoista
  8. Heh, hyvin kyllä huomaa, minkätyyppisistä kynsilakoista tykkäät! :D

    VastaaPoista
  9. Ai meinaatko että säihkettä sitä olla pitää =D En ite oikein ees ajatellu tuota ennen kuin mainitsit ja juu, kieltämättä näissä lakoissa on tietty yhdistävä elementti! =)

    VastaaPoista