keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Se Nailetc:n tilaus

Höh, mitenkäs mulle nyt tulee näitä tuplaten postauksia sisältäviä päiviä, tämän alapuolella siis möllöttää tämän päivän ajastettuna ilmestynyt juttu... Mutta siis, tänään sain hakea postista Nailetc:n paketin (en oo varma olisko se ollut jo eilen haettavissa, mutta silleppä sama) eli hirvittävän kauaa sitä ei tarvinnut odottaa vaikka odottavan aika tuntui pitkältä. Tässä kun kuitenkin sattui kaksi viikonloppuakin väliin joten piirun alle 2 viikkoa taitaa olla ihan hyvä toimitusaika. Jos joku nyt on ulalla, niin täällähän valitin kyseisestä kynsipuljusta. Ketutus kuitenkin hälveni aukaistuani paketin, vain yksi lakka puuttui ja jostain kumman syystä sen puuttuminen ei niin jurpituttanutkaan, ei vaikka joskus kyseinen Zoyan Faye on ollut himotuslistallani. Ehkä se himotus on sitten laantunut viime aikoina... Sitä en kylläkään tajua miksi Nailetc oli palauttanut Visa-tililleni himpun päälle 8 euroa, lakan hinta kun oli dollareissa sen 8 eli euroissa vähemmän. Tai mä oletan palautuksen olleen euroissa, pitänee tarkistaa asia. Vaan siltikin palautus oli pikkasen enemmän kuin olisi pitänyt palauttaa. Noh, en valita moisesta...

Vaikka ketutus kyseistä firmaa kohtaan on laantunut, niin siltikin fiilikset ko. kauppaa kohtaan on ei niin suopeat. Pari päivää sittenhän laitoin sähköpostia heille ja vieläkään en ole saanut vastausta. Eipä heidän tarvitsisi enää vastatakaan, johan sain vastaukseni kun paketti saapui perille. Jotenkin tuntuu jotta heillä pitäisi petrata asiakaspalvelua ja sen vuoksi tosiaankin hankin jatkossa lakkani mielellään jostain muualta.

Mutta, sitten vilautus siitä paketin sisällöstä, olin kyllä hurmoksessa kun näin nämä livenä =)


Siinäpä ne, Zoya Rica ja Tanzy, Essie Shine of the times ja Seche Viten pikakuivattava. Joo, taidan olla myöhäisherännäinen, nuo Zoyan lakat (kuten myös se puuttunut) ovat viime kesän kokoelman lakkoja. Tosin, se taisi olla viime kesää kun iskin silmäni Tanzyyn ja siihen saamatta jääneeseen Fayeen, mutta jotenkin aina pihistelin ja jätin ne hankkimatta. Tuohon Ricaan sitten rakastuin ihan vasta googletellessani swatcheja tämän kokoelman lakoista. Toki olin aiemminkin katsonut sen olevan kaunis mutta en vaan tainnut lisätä sitä sydän pamppaillen mieleni himotuslistalle. Tuo Essien lakka taasen on sellainen joka viime hetkellä vaihtui juurikin Essieksi. Alunperin ajattelin tilata Zoyan flakiesin, mutta sitten ajattelin että njääh, vaikka Zoyasta tykkäänkin niin onpa liian zoyamainen tilaus ja sitten huomasin Essiellä olevan tällaisen lakan. Niin ja mullahan ei olekaan ollut yhtään Essien lakkaa eli siksikin oivallinen syy heittää juuri tämä ostoskoriin =) Seche Viteä päätin vihdoinkin kokeilla, onhan monet sitä kehuneet. Tosin moitteitakin olen lukenut, saas nähdä mitä minä tästä sitten tykkään. Tällainen saalis siis, löytyykö joukosta teille tuttuja tapauksia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti