perjantai 9. maaliskuuta 2012

Alter Ego

Luulin jo kokeilleeni tämän Color Clubin Alter Ego-lakan, mutta TOP-10 postauksen tekeminen paljasti sen ettei muistiini ole tosiaankaan luottaminen. Kiitos siis blogista josta voi aina tarkistaa mitä sitä onkaan tullut tehtyä tai tekemättä jättämättä ;) Alter Egohan on tuollainen savuisen lila (just keksin ko. määritelmän) lakka ja ihan nättihän tuo on. Ei mikään mullistava, mutta siis nätti.


Tätä piti sutia kynsille 3 kerrosta ja miinusta siis siitä. Tosin jostain blogista luin ko. bloggarin selvinneen vain kahdella kerroksella. En vaan tajuu, mullekin olis kelvannut vain kahden kerroksen levittäminen mutku ei, kynsien kärjet näkyivät liikaa läpi. Noh, ehkäpä hän oli laittanut sitten paksummat kerrokset. Lopputulos oli siis tällainen.


Auringonvalossa otettu kuva.


Sittenpä eräänä päivänä päätin kokeilla mitenkäs se Nfu.Oh nro 54 toimii Alter Egon päällä. Siis tämä näin.


Aavistelin kyllä ettei Nufu toimisi kovin hyvin, se on parhaimmillaan huomattavasti tummempien lakkojen päällä. Kuten kuvasta näkyy, lopputulos ei ollut mikään huikaisevan kaunis. Tosin tuossa kuvassa lopputulos näyttää rumemmalta miltä se näytti luonnossa... Kamera rumentaa siis muutakin kuin omaa pärstää, nyt se on todistettu ;)


4 kommenttia:

 1. Onko noi sun "luomu" kynnet? To die for!

  VastaaPoista
 2. Juu, onhan ne =) Näissä kuvissa ovat semipitkät, joskus vuosi sitten opettelin olemaan pidemmillä kynsillä (hiukan pidemmät kuin näissä kuvissa), niin siltikin tykkään enemmän lyhyistä, eivät ole niin tiellä =D Eli just nyt ovat hiukan lyhyemmät kuin tässä postauksessa, tosin äkkiähän nuo kasvaa...

  Mulla on aina ollu suht hyvä kynsilaatu, tosin lakkausinnostuksen myötä oon huomannu niiden välillä kärsivän. Lisäksi näihin on alkanu tulla kaikenmaailman ärsyttäviä epätasaisuuksia =/ On niitä ennenki ollu, nyt vaan on tullut lisää poikki- ja vaakaraitoja. Koetan nyt syödä jotain vitamiinilisää jossa on kynsille hyväksi olevia aineitaki, saas nähä auttaako.

  VastaaPoista
 3. Aivan mielettömät... Tollaset kun sais, luomuna :)

  Tilasin Oriflamen (pyrin objektiivisuuteen jatkossakin :D)"kynsibuusterin", http://fi.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=13617. Yleensä tollasten tuoksu saa mut nopeasti luovuttamaan, mutta ton tuoksu miellytti. Kikkahan on se, että laittaa purkin olkkarin pöydälle. Siinä voi sit sohvalla lakkailla (pitäis laittaa 2 x päivässä). Mut joo, mitään tuloksia ei vielä ole kun toteutus on vasta ajatuksen tasolla, heh. Noita muita kynsiravinteita voisin kokeilla ja blogata tuloksista... Sulta on saanut hyviä juttuidiksiä :)

  VastaaPoista
 4. Kiva kuulla että toimin inspiraationa =D Kerrohan sitten toimiiko moinen buusteri =)

  VastaaPoista