maanantai 13. helmikuuta 2012

Tämän hetkiset naamaputsarit

Tällä hetkellä käytössäni on kaksi erilaista kasvojepuhdistustuotetta joista toista käytän silloin kun käyn kokosuihkussa (eli pesen tukkani) ja sitä toista taasen käytän puolisuihkupäivinä (eli silloin ei pestä tukkaa) Sensain puhdistusliinan kanssa. Suihkussa oleva kaveri on Bio Richin puhdistusvaahto, tosin viralliselta nimeltään tämä on meikinpoistovaahto. 


Tuote sisältää meloniuutetta sekä hoitavia öljyjä ja se soveltuu kaikille ihotyypeille. Tuoksu tässä on mieto, mutta siitä pystyy havaitsemaan vesimelonin ja siitä minä kyllä tykkäilen. Muutenkin pidän tuotteesta, olenhan aikaisemminkin ylistänyt näitä vaahtomaisia puhdistustuotteita joten suosittelen lämpimästi kokeilemaan tätä, iho puhdistuu tällä 'sopivasti'. Bio Rich on myöskin kotimainen merkki ja hintakaan ei ole paha, tämä maksaa suurinpiirtein viitisen euroa eli plussaa näistäkin seikoista =) Tästä Glossyn linkistä löytyy joitain käyttäjien kommenttia tuotteesta ja näyttää siltä etten ole ainut joka tästä tykkäilee.

Sitten se toinen tuote tai paremminkin parivaljakko, Farmasin puhdistusmaito ja kasvovesi. Nämä ostin joskus aikoja sitten Tokmannilta tökerön halpaan hintaan, tuolloin nämä maksoivat jotakuinkin tyyliin euron tai puolitoista per pullo. Heh, huomasin tässä jotta puhdistusmaidon parasta ennen on mennut jo umpeen, sen sijaan kasvoveteen ei ole edes laitettu mitään päiväystä ja ihmekös tuo, melkoinen alkoholipommi kun on...


Sensain puhdistusliinan myötä aloin suhtautumaan suopeammin puhdistusmaitoihin ja niinpä olen ilolla käytellyt tätä kurkulle miedosti tuoksahtavaa putsaria. Pullossa lukee näin: Syväpuhdistaa ihon tehokkaasti. Poistaa epäpuhtaudet ja takaa tasaisen ihon. Iho näyttää ja tuntuu entistä elinvoimaisemmalta jokaisen käyttökerran jälkeen. Kieltämättä nämä ylistävät lauseet pistävät hiukan hymyilyttämään, ei tämä nyt ihan ihmeitä tee, onhan tämä vain puhdistusmaito ;)

Sitten tuo limen tuoksuinen kasvovesi. Siitä en sitten pidä ollenkaan, jotenkin se on niin alkoholinen (kirvelee mukavasti jos ihossa on rikkeymiä) ja tuoksukaan ei ole mikään überherkullinen, mulla siitä tulee mieleen jokin kodin puhdistusaine... Haaveilen pienestä äksidentistä jossa pullo putoaisi lattialle ja sen sisältö valuisi hukkaan..juu, meidän kylppärin lattia on helppo huuhtaista puhtaaksi, enhän minä nyt muuten moisesta fantasioisi. Toki voisin kaataa tämän suosiolla viemäristä alas, mutta toistaiseksi jokin minussa pidättelee tekemästä sitä. Ja jostain syystä en tahtoisi laittaa tätä tauollekaan, siellä se kuitenkin hyllyn perällä kummittelisi odottaen uutta tulemistaan. En tiedä, saa nähdä mitä keksin sen pään menoksi. Vinkkejä vaivihkaa tapahtuvasta hävitysoperaatiosta otetaan vastaan.

2 kommenttia:

  1. Mullakin on noita Farmasin puhdistusaineita ruusuntuosuisena. Itse olen tykännyt varsinkin puhdistusmaidosta, mutta kasvovedessä on voimakas haju

    VastaaPoista
  2. Ehkä tossa sarjassa on sitten just kasvovedet sellaisia ongelmallisia =/

    VastaaPoista