keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Vikaostos

Jokin aika sitten tuli tehtyä pienoinen vikaostos. Varmaan tuttu tunne monelle. Tilasin siis CesarsShopista Color Clubin huulikiillon, ne kun sattuivat olemaan tuolloin huimassa alennuksessa. Tarkkaa hintaa en muista, mutta varmaan se oli jotain neljän euron hujakoilla ja normaalihintahan kyseisillä kiilloilla on 13 €. Valikoin itselleni kiillon nimeltään Juicy Jolt joka on oranssinen kiilto. Minulle kun sopii oranssinen huulimeikkikin ja niinpä ajattelin tämänkin sopivan. Kuinka väärässä olinkaan... Kuten kuvasta näkyy, tämä on todellakin oranssi huulikiilto.


Pigmenttiä piisaa!

 
Ja mikäkö oli ongelma? No juurikin tuo mahdoton pigmenttisyys, tuossa määrin ei oranssi (ainakaan tuo) tuntunut ollenkaan 'minulta'. Manailin itsekseni kun meninkin sutimaan tätä suoraan applikaattorilla huuliin, viisas henkilö olisi kokeillut sitä vähän hygieenisemmin ja näin ollen huulikiillon olisi pystynyt myymään eteenpäin. Nyt se sitten on riesanani lopun ikäänsä. Noh, testailin sekoittaa tätä jonkun vähemmän pigmenttisen huulikiillon kanssa ja silloin lopputulos onkin ok. Että jospa tätä sittenkin tulisi käytettyä. Toisaalta tuollainen kahden kiillon kanssa kikkailu on minun mielestäni jotenkin liian vaivalloista... Summa summarum, jos etsit todellakin oranssia huulikiiltoa, voisi tämä olla sinun juttusi. Niin ja huulikiillon tuoksusta vielä, se ei tuoksu juuri millenkään eli oivallinen valinta haisukammoisille.

Tässä samaan syssyyn voisin vilauttaa parit Tokmannilta ostamani suihkugeelit ja jollain tapaa otsikko pätee näihinkin.


Ulkonäöstä voisi päätellä näiden olevan herkullisen tuoksuisia, mutta totuus on toinen. Ei, nämä eivät haise pahalle vaan nämä eivät haise juuri millekään. Jonkun herkkänenäisen mielestä nämä voivatkin tuoksua, mutta itselleni nämä ovat olleet pettymyksellisiä suihkukumppaneita. Kyllä suihkugeelin pitää tuoksua suht voimakkaasti, tätähän olen toitottanut ennenkin. Onneksi eivät olleet kalliita vikaostoksia.

2 kommenttia:

  1. Mulla on tätä sarjaa oleva laventeli suihkusaippua, se tuoksuu aika voimakkaalle mutta hyvälle. :) Laventeli ehkä on hieman voimakkaamman tuoksuinen.

    VastaaPoista
  2. Ahaa, pitäisköhän ostaa se joskus ja katsoa piisaisiko siinä tuoksua mun tarpeiksi asti =D

    VastaaPoista