lauantai 11. helmikuuta 2012

Paljastuksia

Eräästä blogista bongasin tälläisen nälkävuoden mittaisen kyselyjutun ja jostain kumman syystä siihen oli pakko tarttua. Eli nauttikaa tästä mikäli jonkin sortin paljastukset meikäläiseen liittyen inspaavat ;)

01. Miten menee? Kiitos kysymästä, hyvin menee =)

02. Miten juot kahvisi? Ihan vaan maidolla ja hätätilassa meneehän se mustanakin vaikka pahaa onkin. Ensialkuun mun piti saada kahviin sokeriakin vaan sitten vierottauduin siitä. Aloitin kahviin liittyvän 'urani' vasta opiskeluaikoina kun lähdin lukion jälkeen opiskelemaan. Sitä ennen en tykännyt kahvista ollenkaan. Saas nähdä miten jatkossa käy, jos onnistun pääsemään tupakasta eroon niin musta saattaa tulla enemmänkin teen litkijä. Kas kun tupakka maistuu niin hyvälle kahvin jälkeen, teen jälkeen se taasen ei maistu hyvälle ja kyllä mä teestä tykkään noin niinkus muuten.

03. Mitä lajia haluaisit harrastaa, mutta et voi? Ensimmäisenä tuli mieleen ratsastus. On niin tuhottoman kallista eli tartteis saada vakityö =/ 

04. Minkä värinen possu olisit, jos olisi pakko? Petrolinsininen. Ihan saletisti.

05. Onko sinulla koskaan ollut salaista ihailijaa? Miten tämä nyt sitten määrittelee? Itse olen kutsunut erästä tapausta salaiseksi ihailijaksi vaikkei hän kuitenkaan ollut nyt ihan niiiin salainen ihailija ettenkö saanut tietooni hänen ajatuksiaan. Oli kyllä kiusallinen tilanne, hän kun ei ollut yhtään mun tyyppiä ja käsittääkseni työkaverini taisi väittää hänelle minun pitävän hänestä... Kyllä hän sitten kerran rohkaistui puhelimessa kysymään onko minulla miestä. Valehtelin että on, juurikin siksi kun itse en ollut kiinnostunut hänestä. Ei mutta joo, kävihän mulle kerran niinkin että remonttimies jätti yöpöytäni laatikkoon viestin. Jätin viestin paikoilleen ja seuraavana päivänä se olikin kadonnut. Noh, kerran poika sitten soitti rohkaisuryyppyä ottaneena. Eipä siinä mitään, söpö poika oli ja rohkea teko (vaikka tuo viestin laittaminen yöpöydän laatikkoon oli vähän arveluttavaa, taisi tajuta itsekin kun poisti sen sitten myöhemmin), mutta olinpahan tuolloin varattu.

06. Oletko koskaan käynyt naku-uinnilla? Missä? Hassu kysymys. Totta mooses olen käynyt mökillämme.

07. Oletko koskaan itkenyt katsoessasi elokuvaa? Jos, niin mikä elokuva oli kyseessä? Äää, en minä tämmösiä muista! Ensimmäisenä tuli mieleen Leijonakuningas, sitä katsoessa taisi silmäkulmat kostua.

08. Mikä on lempielokuvasi? Pahus, miksi tällaisia pitää edes kysyä. Siis kun en äkkiseltään muista ja toisaalta niitä olisi varmasti paljon jos alkaisi kunnolla muistelemaan. Luettelen siis joitain lempielokuvia. Kill Bill-leffat, Pirates of Caribbeanit, Saw-leffat sekä Wolverineen liittyvät pläjäykset. Kotimaisista mainittakoon Häjyt ja Klassikko.

09. Mitä alkoholipitoista juomaa joit viimeksi? Punaviiniä.

10. Olisiko elämäsi erilaista ilman alkoholia? M-mitäs elämää se semmonen olis..? Ei vaan vakavasti sanottuna olisihan se jossain määrin erilaista jos en ikinä eikä koskaan nauttisi alkoholia. Rehellisesti sanottuna minusta on mukava joskus ottaa ns. häppää.

11. Tiedätkö miten alkoholia kuuluu käyttää? Heh, jopas tässä kysellään alkoholiin liittyvistä asioista... Joo, kyllä tiedän miten sitä kuuluu käyttää ja ei, en ole koskaan ollut konttauskunnossa.

12. Oletko koskaan lentänyt ulos baarista? Huoh. En ole ja ei ole tarkoituskaan =)

13. Milloin olet seuraavan kerran humalassa? Nyt alkaa oikeasti naurattamaan... =D En tiedä, varmaan tässä kuukauden sisään?

14. Paidan väri, joka nyt on päälläsi? Petrolinsininen. Ja sen värinen on neuletakkikin, melkoista tahatonta mätsäystä siis...

15. Ketä halasit viimeksi? Ui, avokkiani tietenkin <3

16. Oletko pilkunviilaaja? Riippuu asiasta. Mua esmes jurppii hirmuisesti jos aluslakanaa vaihtaessa se on jotenkin vinossa/kurtussa, saumat pitäs mun mielestä vetää silleen ettei sänkyyn jäis mitään ihmeellisiä kupruja. Sama juttu kun ripustan lakanoita kuivumaan, ai että kun ärsyttää jos ne ei olekaan sillä tavalla kuin itse haluan. Luonnollisesti kaappiin laittamisen hetkellä äskeinen asia ärsyttää myöskin aivan mahdottomasti...

17. Millainen olet liikenteessä? Khäh, kerkko heiluu ;) Ei vaan, kyllä minä mielestäni olen hyvä kuski. Talviajo on mielestäni ärsyttävää ja olen tietyissä tilanteissa talvella varmasti monia varovaisempi. Tämä johtunee mm. siitä kun kerran huiskautin moottoritieltä ulos kun auto lähti talvikelillä lapasesta, onneksi vauhtia oli sen verran vähän ettei tullut mitään vahinkoja kummallekaan osapuolelle, siis minulle tai autolle. Toisaalta taasen olen liikenteessä kuumaverinen ja jos joku vastaantuleva urpo tekee kamikaze-ohituksen (jonka vuoksi joudun hiljentämään ettei pelti rytise), niin kyllä minä saatan näyttää hänelle käsimerkein mitä mieltä olen. Valitettavasti.

18. Minkä merkkistä autoa ajoit viimeksi? BMW:tä.

19. Oletko kolaroinut autoa? No tuossa aiemminhan kerroin seikkailustani moottoritiellä, mutta siinä ei tosiaan tullut vahinkoja. Kerran joku auto tuli kärkikolmion takaa eteeni ja siinä sitten otettiin pientä kosketusta toisiimme, mutta siinäkään ei tullut mitään kovin suuria vaurioita autoon.

20. Oletko koskaan saanut 10 todistukseen? Jos olet, mistä aineista? Oon minä muistaakseni saanut, mutta kaikenmaailman kouluajoista on jo niin kauan aikaa etten muista mistä ne nappasin. Tai no, sen muistan että ala-asteella musiikki taisi olla 10 vaikken nyt omasta mielestäni mikään ihan kympin arvoinen ollut =D

21. Minne avainnippusi avaimilla pääsee? Kotiin, postilaatikolle ja autoon. Ja on siinä pari muutakin pientä avainta, toinen taitaa olla sellaisen jämerämmän pyöränlukon avain.

22. Milloin viimeksi söit lääkkeen? Tänään, mullahan on paniikkihäiriö johon syön lääkettä. Verenpainelääke jäi tänään ottamatta. Voi Luoja että tunnen itseni vanhaksi puhuessani verenpainelääkkeestä... Mulla taitaa olla ihan sukurasitetta paineiden suhteen ja se tupakka, sehän se nostaa myöskin verenpainetta. Jospa ne lääkkeet jäisivät pois sitten kun vieroitun tupakasta.

23. Stressaatko? Oi kyllä.

24. Ärsyttävin tapa herätä? Hmm, varmaan sellainen tilanne jossa heräisin johonkin yllättävään ääneen ja jota säikähtäisin ennen kuin tajuan mistä on kyse. Toisaalta vieläkin ärsyttävämpää taitaa olla herääminen liian vähäisten yöunien jälkeen tilanteessa jossa on vaan pakko nousta ylös. Niin ja vessahätään herääminen on harvinaisen ärsyttävää, se fiilis kun et jaksaisi nousta ylös lämpimästä sängystä ja tiedät että pakko se on nousta.

25. Tunnetko henkilöä, josta olet pitkään yrittänyt päästä väkisin irti, mutta hän ei vain tajua? Nuorempana mulla oli sellainen tapaus jossa seurustelun jälkeen tuli välillä suhinoitua ko. exän kanssa. Osaltaan tää oli siis omaa syytä, mutta välillä tuli semmonen olo ettei tyyppi tajua.

26. Mikä olisi todennäköisin syy siihen, että olet jäänyt auton alle? Joku hullu kaahari ei huomaa mua =D

27. Mitä teit ennen näihin kysymyksiin vastaamista? Hankala kysymys kun en oo vastaillu näihin yhdeltä istumalta. Äskettäin väsäsin samalla jauhelihakeiton.

28. Viimeisin asia, jonka joku sinulle osti? En muista! Siis varmaan viimeisin saatu juttu on joululahjat. Avokki kyllä osti mulle pienet kaiuttimet läppäriin, mutta se oli varmaan ennen joulua.

29. Erikoisin paikka, jossa olet nukkunut? Auton takapenkki. Oli kesä ja sääsket hyökkäsivät telttaan joten nokkelana raahasin luuni autoon ja jätin muut sääskien armoille...

30. Eksoottisin eläin, jota olet koskenut? Olisikohan poro, niitä kun tuli hoidettua silloin kun meillä kotona oli niitä. Toinen mieleeni tullut eläin on turkistarhan ketun pentu. Tosin en ole varma kosketinko sitä, siitä kun on niin kauan aikaa. Ja ei, en kannata turkistarhausta.

31. Millainen riitelijä olet? Varmastikin ärsyttävä, kiihdyn hetkessä nollasta sataan ja riidan jälkeen saatan mököttää. Tosin en ole riidellyt aikoihin, avokin kanssa ei olla koskaan riidelty sillä tavalla kunnolla.

32. Mikä auttaa sinua selviytymään mahdollisista suruista? Aika ja läheisten tuki.

33. Millaista insidehuumoria sinulla on ystäviesi kanssa? Tästä tuli mieleeni jonkinlainen musta huumori jota välillä viljellään siskon kanssa.

34. Oletko koskaan seurustellut saman henkilön kanssa kahdesti? Olen.

35. Onko sinulla joitain outoja pelkoja? Mitä? Ennen mulla oli jonkinlaista kammoa suihkun lattiakaivon suhteen, sen siivous oli aina epämiellyttävä kokemus ja varsinkin sen märän rotan näköisen hiusköntsän pois onkiminen oli jotain kaameaa. Nykyisin siihen on jo tottunut, mutta edelleenkään en nauti siitä hommasta. Tuskin kukaan muukaan nauttii =D Myöskin sukellusveneiden tutkan(?) klonk klonk-ääni leffoissa kammoksuttaa. Tosin en minä sitä ääntä pelkää, se on vain epämiellyttävän kuuloinen.

36. Mitä olet halunnut mutta et ole saanut? Omaa hevosta en ole saanut, siitähän sitä lapsena heppahulluna haaveili ja kyllä haaveilen edelleen vaikken omaa tarpeeksi kokemusta siihen hommaan.

37. Mitä laittaisit jäätelöannoksen päälle? Äh, en minä tiedä? Vaikkapa keksinmuruja ja jotain tuttifrutin makuisia nonparelleja.

38. Entä pizzan päälle? Kylmäsavuporoa, aurajuustoa ja sipulia. Näitä ainakin, siinä olisi kunnon herkkupizza!

39. Oletko koskaan haaveillut tietystä talosta? No en, olen haaveillut monenlaisista taloista. Tosin rintamamiestalot viehättävät jollain tapaa, mutta niin viehättävät monet muutkin talot.

40. Koska viimeksi puhuit englantia? En muista... Toki sitä joskus saattaa kotosalla heittää muutaman sanan englantia, mutta ei sitä voi varsinaiseksi puhumiseksi sanoa.

41. Pahin haava/murtuma tms., mikä sinulla on ollut? Temperamenttisesta luonteestani johtuen suutuin lapsena saunan kiukaalle ja pukkasin sitä molemmin käsin. Tuloksena oli jonkin sortin palovammat molempiin kämmeniin.

42. Millaisesta mukista joit viimeksi jotain? Mitä joit? Vettä vaaleanvihreästä kahvimukista, muki on malliltaan sellainen jossa ei ole korvaa. Hah, olipa hupaisan kuuloinen lause, 'jossa ei ole korvaa' =D Mutta eikös sitä juttua sanota korvaksi..?

Pahinta seuraavissa asioissa on..?

Nimessäni: Pidän nimestäni, mutta minua tympii jos nimeni lausutaan väärin, siitä kun on olemassa sellainenkin versio jossa yksi vokaali on erilainen. Aikuisiällä tätä ei ole tapahtunut aikoihin, mutta lapsena muistan kuinka jotkut aikuiset lausuivat sen välillä väärin.

Työssäni: Ei mikään, olen tällä hetkellä työtön. Valitettavasti =/

Lemmikeissäni: Ei ole, ellei lemmikeiksi lasketa villakoiraparvea joka valloittaa aika ajoin sohvan alustan ja kaikenmaailman nurkat.

Kotikaupungissani: Täällä tuoksahtelee välillä aivan hirvittävälle, kiitos vaan tehtaat. Täällä myös ajellaan paljon päin punaisia, tosin muistan erään tapauksen jossa itsekin ajoin kun en enää jaksanut alkaa viime hetkellä jarruttelemaan...

Naapureissani: Tässä asunnossa on ihan mukavat naapurit. Tosin viime aikoina pari kertaa on mennyt hermot kun yöllä on kuulunut pikkasen liian isoäänistä älämölöä. Mutta, pientä se on verrattuna siihen millaista möykkää on aikoinaan joutunut kokemaan naapureiden taholta.

Kesässä: Se on liian lyhyt. Ja kieltämättä sääsket ja mäkäräiset saa ärsytyksen nousemaan.

Huh, olipa tässä tekeminen, jaksoiko kukaan lukea tätä edes loppuun? Enhän tosiaan itsekään jaksanut naputella tätä yhdeltä istumalta =D

2 kommenttia:

  1. Jaksoin lukea :).
    Ja tulipahan nyt ensimmäistä kertaa kommentoituakin tänne :).
    Löysin blogisi, kun huomasin tilastojen sivuilta sun käyneen lukemassa mun blogia :D.
    On vaan niin hemmetin kiireistä aina viikolla, etten ole ehtinyt tarkemmin perehtyä vanhempiin postauksiin tai kommentoimaan tänne juttuihin, jos oon uusimpia postauksia pikaisesti lukenut :/.

    Mutta ihanan oloinen blogi tämä on tällaiselle kosmetiikka-addiktille :D

    VastaaPoista
  2. Hienoa että joku jaksoi lukea, alkoi itsestä tuntua että ei hittolainen, tällainen postaus on liian pitkä =D

    Oon tosiaan pistänyt blogisi seurattaviin, mukava blogi sulla ja seuraan jatkossakin =)

    VastaaPoista