sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Pikahihkaisu

Tässä juuri äskettäin suoriuduin suihkusta ja päätin tulla heti vinkkaamaan teille eräästä aikas mukavasta Dermoshopin suihkugeelistä. Tai oikeastaan suihkugeeleistä. Muutenhan tämä olisi voinut odottaa, mutta kas kun tämä parivaljakko on sellainen limited edition-juttu ja paketti on tällä hetkellä Outletin puolella myynnissä eli jossain vaiheessa näitä ei enää saa. Elleivät sitten tule pysyvästi valikoimaan, mutta siitä minulla ei ole mitään tietoa. Ja mistä siis vaahtoan? No näistä kahdesta pullostapa hyvinkin.


Vasemmalla olevaa pomeranssi suihkugeeliä turautin vain kädelle ja tuoksuttelin siitä. Mielenkiintoinen makea tuoksu joka voi jakaa mielipiteitä. Itse en osannut vielä päättää tykkäänkö vai enkö tykkää (ja tässä vaiheessa piti ihan rynnätä tuoksuttelemaan sitä), mutta jotenkin musta tuntuu jotta kyllä minä taidan kallistua tykkäämisen puolelle. Suihkuun nappasin seurakseni tuon bergamotti suihkugeelin ja se oli melkoinen yllätys, jotenkin väristä päättelin tuoksun olevan vallan muuta kuin mitä se oli. Suihkugeeli tuoksuu ihanan sitruksiselle ja ai että minä tykkään =) Aiemmin olen turinoinut tämän sarjan kolmesta muusta suihkugeelistä (jotka muuten näyttävät olevan ainakin tällä hetkellä vakituisesti valikoimissa) ja niistä löytyy juttua tämän postauksen loppupuolelta. Niin kuin tuossakin postauksessa mainitsin, on näiden suihkugeelien koostumus aavistuksen öljyisen tuntuista, mutta ei suinkaan liian öljyistä.

Tämä setti maksaa nyt vaivaiset 5,90 € joten ei paha hinta ollenkaan, tässä suora linkki ko. settiin. Noh, totuushan on se ettei tuolta pelkästään tuota settiä kannata alkaa tilailemaan eli tiirailkaahan muitakin tuotteita sillä silmällä. Kannattaa myöskin pyrkiä tilaamaan yli 50 eurolla, silloin tilaukseen ei lisätä postikuluja ja voit valita vaikkapa kuljetuksen kotiovelle asti ihan ilmatteeksi. Toimituskin on suht nopsaa, tilasin tuotteet viime maanantaina ja perjantaina postipoika soitteli ovikelloa. Ai niin ja mikä parasta, sieltähän saa ihan ilmaisiakin tuotteita riippuen siitä paljonko pisteitä saa kerättyä ja toki ne voi hyödyntää heti. Mulla kävi tuuri, kerätyt pisteet ovat voimassa vuoden ajan ja sen jälkeen pistetilanne nollaantuu. Viime viikonloppuna tosiaan tuli puhetta tilauksen tekemisestä ja maanantaina sitten katselin omia tietojani Dermoshopissa. Mulla oli jäänyt jemmaan vähän pisteitä ja niiden viimeinen voimassaolopäivä oli seuraava päivä eli tiistai joten aika viime kädessä tuli tilaus tehtyä... =D Tässä vielä linkki tuohon bonussysteemiin. Ja ei, tämä ei ole mikään maksettu mainos jos joku epäilee ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti