keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Nou nou nou

Nyt sitten vaihteeksi vähän negatiivisempaa arviota. Tässä jokunen aika sitten ostin into pinkeänä kaksi kipaletta Doven Fresh touch -body lotionia, ne kun sattui saamaan kivaan kimppahintaan. Olin joskus aiemmin käyttänyt samaista vartalovoidetta ja silloin kyllä tykkäsin tuotteesta. Mutta nyt kun oikein pinnistelen muistiani, niin ilmeisesti putilo oli silloin valkoinen, nythän se on vaaleanvihreä niin kuin kuvasta näkyy.


Pakkauksen lisäksi on näemmä sisältökin muuttunut, aiemmin tykkäilin voiteen kurkun tuoksusta, nyt tökötti tuoksuu näemmä kurkulle ja vihreälle teelle. Sitä en kyllä muista oliko aiemmassa versiossa tuota teen tuoksuakin mutta ihan samalle se ei kyllä tuoksunut (tai sitten olenkin nykyistä pahemmin dementoitunut), tässä uudessa voiteessa teen tuoksu on minun makuuni jotenkin pistävä, itse asiassa mieleen tulee tea tree -öljy... Noh, tuoksun ehkä voisin sulattaa mutta emulsion virkistävää vaikutusta en. Ensimmäinen kokeilukerta oli melkein traumaattinen, voide kihelmöi aivan liikaa ihollani ja tunne oli hyvin epämiellyttävä =/ Sen jälkeen en hetkeen uskaltanutkaan lotrailla sitä liikoja vaan levittelin sitä iholleni hyvin säästeliäästi. Nyt olen taas alkanut käyttämään sitä enemmän ja ilmeisesti ihoni on tottunut tai sitten se oli ensimmäisellä kerralla ärtyneempi, nimittäin nykyisin voide ei enää aiheuta niin pahoja säväreitä. Mutta siltikin, minä en pidä sen viilentävästä vaikutuksesta, ehkä saunan jälkeen moinen saattaisi tuntuakin mukavalta mutta noin niinku muuten, nou nou nou. Oikein harmittaa kun meninkin ostamaan kaksi pulloa, ne kun olisi melkein pakko käyttää kesän aikana, talvella en takuulla kestäisi mitään palellusefektiä...

Sitten pari sanasta alla olevista Dermosilin suihkugeeleistä.


Luulin rakastuvani kaikkiin palavasti mutta niin ei käynytkään, joukossa oli nimittäin yksi pettymyskin. Vasemmalla oleva punaisen appelsiinin tuoksuinen suihkugeeli oli nro 1, tuoksu on jotain niin ihanan mehukasta ettei tosikaan. Oikein passeli tuote kesäisiin suihkutteluhetkiin =) Keskellä olevaan lime -suihkugeeliin suhtauduin taasen neutraalimmin, se oli sellainen ihan kivan tuoksuinen ja haisunsa puolesta saattaisi käydä jopa miehille. Oikealla oleva mandariini oli sitten se pettymys. En meinannut mitenkään löytää siitä mandariinin tuoksua! Oikeastaan se ei tuoksunut juuri millekään, harmitti kyllä kun oikein odotin sellaista ihanaa mandariinipläjäystä. Noin niinku muuten suihkugeelit olivat hyviä ja niiden koostumus on aavistuksen verran öljymäinen. Itse en pidä öljyisistä suihkugeeleistä mm. liukastumisvaaran vuoksi mutta näissä öljyä ei ollut liikaa. Huomasin myös että ne ovat passeleita kavereita sheivaukseenkin, ehkä juurikin sen öljyisyyden vuoksi. Eli ihan kivoja mutta mandariinin tuoksuista en kyllä enää ikinä kelpuuta kaappiini, kyllähän nyt suihkugeelin pitää tuoksua jollekin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti