lauantai 12. marraskuuta 2011

Se lakkaa taas!

Mitä ilmeisimmin lakkaus- ja koristelukooma alkaa pikkuhiljaa väistymään nyt kun minulla on enemmän aikaa perehtyä niihin hommiin. Hiljattain lakkasin kynteni eräällä lukuisista uusista lakoista ja ajattelin että ei, emminä kehtaa pelkkää lakkaa esitellä blogissa kun se on niin tylsää. Ja niinpä ajattelin josko väkertäisin jotain kynsilleni..eiku anteeksi, kynnelle, se nimettömän koristelu on näemmä vaan niin meikäläisen juttu ;) Tykötarpeina käytin seuraavia tuotteita: oikella on Seppälästä ostettu halpusolakka merkiltään Golden Rose (sävynro 188) joka on väriltään sellainen mustansininen tai sinisenmusta, miten sen nyt tahtookaan ilmaista. Hyvälaatuinen lakka peittävyydeltään, taisin (taas se muistamattomuus lakkakerroksien suhteen alkaa!) laittaa tätä vain kaksi kerrosta ja se oli ihan riittävästi. Plussaa siis siitä! Koristelut sutaisin Nubarin 2-way koristelulakoilla joista toinen oli tuollainen limenvihreä (kynnellä näyttää kultaiselle vihreälle johtuen pohjalakan väristä) ja toinen taasen on..ööh..mikä tuo olisi, violetinpunainen?


 Tällaiset niistä sitten tuli.


Ja lähikuvaa... Kannattaa jättää huomiotta nuo sotkuiset kynsinauhat =D


Olin kyllä suorastaan ylpeä ittestäni kun sain aikaiseksi noinki siistit viivat, pelkäsin että söhrään ja toheloin niin etten olisikaan voinut julkaista kuvia. Vaan eihän se tähän jäänyt, päätin testata erästä toista lakkaa jonka ostin about lakkaamista seuraavana päivänä. Suunnistin vaihteeksi Seppälään ja mitä minä näinkään, sinne oli tullut myyntiin Technicin ihanaisia glitterlakkoja! Pähkäilin aikani kahden lakan välillä, olisin niin mielelläni antanut hyvän kodin molemmille. Ja itse asiassa kolmannellekin, mutta rajansa kaikella... ;) Pysyin kuitenkin lujana ja ostin vain yhden, en vain millään raskinut ostaa sitä toista koska nämä maksoivat 4,95 € per pullo ja tässä rahatilanteessa kympin (tai peräti 15 €) laittaminen lakkoihin olisi kolkuttanut omaatuntoani hirmuisesti. (Ja näin puhuu nainen joka suunnitteli tosissaan tilausta Asokselle, himoitsin erästä Models Ownin Beetlejuice lakkaa ja toki olisin tilannut jotain muutakin. Mutta sitten näin tilini saldon ja tulin järkiini, hyvä minä). No mutta niin, katsokaa nyt tätä ihanaa mustapohjaista turkoosi/petroli (en osaa päättää kumpaa sävyä tämä edustaa) lakkaa!

On se ihana ♥


Ja uskokaa pois, on tämä ihana kynsilläkin, en vain saanut kuvattua tätä kunnolla. Sudin tätä yhden kerroksen edellisen lakkauksen päälle ja tällaiselta se näytti.


Mutta voihan himpura, sitten minulla alkoi raksuttaa. Ilmeisesti ostotilanteessa tapahtui jonkinlainen blackout (tai paremminkin väärin muistaminen) sillä kotona tuon ostamani lakan merkki ja sävy Bonanza alkoi kuulostaa kummallisen tutulta. Muistin (muistaakseni) kaupassa ollessani että minulla on eräs sininen glitterlakka. En vain tainnut muistaa että sekin on mustapohjainen ja vielä vähemmän ajattelin valmistajaa, pullo kun ei ollut samannäköinen. Ryntäsin lakkojeni kimppuun ja turkasen pamaus sentään, olin ostanut tismalleen saman lakan, vain pullo oli erilainen! Hetken aikaa olin harmissani, toki olisin ostanut sen toisen himoitsemani tämän sijaan jos vain olisin muistanut omistavani tämän lakan jo ennestään. Mutta sitten aloin tutkimaan asiaa vähän tarkemmin. Kyllä, lakka on saman niminen jne., mutta glittereiden värissä on hiuksenhieno ero. Vanhemmassa Bonanzassa glitterit ovat sinisempiä kun taasen uudemmassa yksilössä ne ovat turkoosimmat. Hassua sinänsä, samasta lakasta kun on kyse. Mutta joo, kaipa tällainen on annettava anteeksi halpalakoille. Itse tykkään enemmän tästä uudesta versiosta joten täytynee ehkä hankkiutua eroon tuosta vanhemmasta ettei se mene aikojen saatossa piloille.

Tästä kuvasta sitä eroa huomaa, eikö olekin eriväriset glitterit? Tosin tässä kuvassa uudemman lakan hippuset taitavat näyttää hiukan liian vihreiltä kuin mitä ne oikeasti ovat. Mutta kuitenkin, eri sävyä nämä ovat vaikkei ero olekaan suuren suuri.


Jottei tästä postauksesta tulisi liian lyhyt (vitsi), niin vielä yksi juttu. Kätköistäni löytyy kynsilakkoja (ja ainakin yksi koristepurkki) jotka eivät enää miellytäkään meikäläistä. Voisin myydä tuotteet yhtenä pakettina ja kysyisinkin olisiko teillä lukijoilla halua nähdä tämä paketti ja mahdollisesti ostaa se? Toki pakettia voi sitten muokata mieleisekseen mikäli kaikki tuotteet eivät kiinnostakaan mahdollista ostajaa. Niin ja myymäni paketti sisältäisi arvioimani postikulut joten niitä ei lisättäisi enää erikseen. Eli mites on?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti