tiistai 8. marraskuuta 2011

Smells like Victoria's Secret

No niin, vihdoinkin juttua näistä Victoria's Secretin vartalotuoksuista. Jokin aika sittenhän sain pakkomielteen näistä ja senhän arvaa miten sellaisessa käy..pakkohan niitä oli saada! Tilasin nämä ebaysta ja ensin tietysti tutkailin eri myyjiä tarkoituksena etsiä luotettavan oloisia kauppakumppaneita. Sitten vertailin heidän valikoimiaan, harmikseni kun homma tuntui menevän niin ettei yhdelläkään ollut kaikkia niitä tuoksuja jotka mielelläni olisin kotiuttanut. Noh, lopulta pääsin yksimielisyyteen itseni kanssa ja tilasin 6 pullon satsin eräältä myyjältä. Kaiken kaikkiaan kaupat menivät hyvin ja tilauskin saapui nopsaan perille. Niin ja se hinta. Tarkkaa euromäärää en muista, mutta nämä maksoivat jonkin verran päälle 40 € postikuluineen. Ei kovin kallista minun mielestäni.

Oih, katsokaa nyt näitä ihanuuksia..!


Kieltämättä haluttaisi näitä lisää, mutta tällä haavaa se ei kyllä onnistu (olen vaihteeksi työtönnä) ja toisaalta ei siinä olisi järkeäkään, kyllähän noidenkin kuluttamisessa menee tovi jos toinenkin sillä jokaisessa pullossa on 250 ml suihkittavaa. Plus se fakta, että onhan minulla muitakin vartalotuoksuja, muista tuoksutuotteista puhumattakaan... Eli jospa pärjäisin näillä vähän aikaa ;)

Mutta oih ja voih, taas tulee todetuksi se kuinka surkea tuoksujen analysoija olen. Ihan oikeasti, en minä tunnista mille vaikkapa myski tai hibiscus tuoksuu ja sen vuoksi en osaa kuvailla näitä kovin hyvin. Lisäksi jokaisella on oma makunsa, jos vaikka sanon jostain tuoksusta ettei se ole kovin makea, voi sama tuoksu olla jonkun mielestä hyvinkin makea. Turhauttavaa, en muuta sano! Joten pahoittelut tästä puutteestani, parhaani koetan tehdä ja suosittelen googlettelemaan näitä tuoksuja enemmän mikäli olet tilaamassa.

Ensimmäisenä esittelyssä Pure Seduction ja Strawberries and Champagne.


Pure Seduction tuoksuu Casaba melonille (onko tälle suomenkielistä vastinetta?), luumulle ja freesialle. Tämä on ihan kiva tuoksu, sellainen makeahko, mutta jotenkin en saanut tästä tuoksusta oikein kiinni ja en osaa eritellä sen tarkemmin mille tämä tuoksuu.

Strawberries and Champagne taasen pitää sisällään nimensä mukaisesti mansikoiden ja shampanjan aromeita sekä lisäksi tässä pitäisi tuoksahtaa mustaherukka. Tämä on melkoisen mielenkiintoinen tuoksu. Ensinnäkin, en erota tästä mansikkaa ollenkaan. Enkä kyllä myöskään mustaherukkaa. Shampanjan tuoksusta minulla ei ole hajuakaan, mutta sen kirpsakan aromin minkä tässä haistan kuvittelisin olevan shampanjan tuoksu. Siitä nimittäin tulee mieleen joku kuohari ja onhan kuohuviini shampanjan halpisversio. Olin tyrmistynyt kun tuoksuttelin tätä ensimmäistä kertaa ja ensimmäinen ajatus oli jotain sen tyylistä ettei näin kamalaa tuoksua ole voitu kehitellä. Ajattelin jopa niin, että jos tätä haistaisi huonovointisena, ei hyvin kävisi. Ja en liioittele ollenkaan, sen verran oudolta tämä tuoksui nenääni. Olin kuitenkin jostain muualta lukenut kuinka tälle pitäisi antaa mahdollisuus tai jotain sen tyylistä ja niin minä teinkin. Nykyään olen jopa oppinut jossain määrin pitämään tästä erikoisesta tuoksusta vaikkei tämä lempparini olekaan. Hyvin erikoinen tuoksu siis.

Seuraavaksi Mango Temptation ja Lost in Fantasy.


Mango Temptation tuoksuu nimensä mukaisesti mangolle, hibiskukselle ja lisäksi tässä on tuoksua nimeltään 'pink watermelon' minkä oletan tarkoittavan tavallista vesimelonia. Korjatkaa jos olen väärässä =) Tämä on kyllä syötävä tuoksu ja voin suositella mikäli pidät mangon tuoksusta. Tämä on makea muttei liian makea, ainakaan minun mielestäni, sillä tässä on mukana sellaista pientä kirpsakkuutta. Nam!

Lost in Fantasy pitää sisällään passionhedelmää, Brasilian orkideaa ja myskiä. Pullon perusteella tämän voisi olettaa olevan sellainen oikein raikas tapaus, mutta sitä tämä ei kuitenkaan ole. Tuoksu on hiukan hedelmäinen mutta ei kuitenkaan mikään tunkkaisen ätläkkä. Kaipa tässä sitten tuoksuu tuo passion, minun piti nimittäin tehdä hiukan vertailua tämän ja erään Fruttinin vartaloemulsion kanssa (sisältää passionia ja inkivääriä) ja mielestäni ko. vartaloemulsion tuoksu oli enemmän passionhedelmäisempi. Ilmeisesti Lost in Fantasyn muut ainesosat raikastavat tuoksua ja minusta se on oikeastaan hyvä juttu, liiallinen passionin tuoksu saattaisi alkaa tökkimään jossain vaiheessa.

Ja viimeisenä Secret Charm sekä Island Breeze


Secret Charm tuoksuu kuusamalle, Gala-omenalle ja stephanotikselle (mitä ikinä se onkaan). Tätäkään ei voi sanoa sellaiseksi kunnon raikkaaksi tuoksuksi, mutta näistä kaikista raikkain tämä kuitenkin on. En erota tästä ollenkaan omenaa (onpa yllätys!), mutta jotain tuttua tässä on ja jonkin aikaa mietin mitä tämä voisi muistuttaa. Sitten minulla alkoi raksuttamaan ja laskin 1+1. Tosin tämä laskutoimitus saattaa mennä mönkään sillä en ole aikoihin tuoksutellut Yves Rocherin Chèvrefeuille hajuvettä tai suihkugeeliä, mutta mietin toikohan Secret Charm mieleen nuo Yveksen tuotteet, niissä kun on tosiaankin kuusamaa.

Island Breeze taasen tuoksuu 'ocean breezelle' ja ananakselle. Tätä mietin vähän aikaa sillä kookos hiukan epäilytti. Nyt varmaan ajattelette että mikä kookos? Niinpä, tuossahan ei pitäisi olla kookosta yhtään. Kävi nimittäin niin, että bongasin eräästä paikasta maininnan kuinka tässä tuoksuu kookos. Olin hiukan hoo moilasena, mutta päätin ottaa riskin ja tilasin tämänkin, siinä kun ei totisesti pitänyt olla kookosta ja ainoastaan yhden henkilön olin nähnyt mainitsevan tuosta kookoksen tuoksusta. Ensimmäisellä kerralla ajattelin että joo, kookoshan tässä tuoksuu sen ananaksen lisäksi. Mutta sitten aloin epäilemään, pullossa kun ei tosiaankaan mainita siitä kookosesta yhtikäs mitään. Voisiko tuo merellinen ocean breeze muistuttaa hämärästi kookosen tuoksua? Ja kyllä se kuulkaas voi, kärjistettynä sanottuna jos asennoituu siten ettei ajattele tämän tuoksuvan kookokselle, niin ei se sille tuoksukaan =D Pyysin avokiltakin arviota ja kysyin häneltä tuoksuuko Island Breezessä kookos. Ja vastaus oli ytimekäs 'ei'. Mielenkiintoinen juttu, en muuta sano.

Summa summarum, mukavia tuoksuja, mutta rehellisyyden nimissä täytyy sanoa että olisin toivonut kaikkien olevan sellaisia jotka olisivat kirvoittaneet huuliltani ihastuneita huokauksia. Mutta niinhän se on, tuoksuttelematta on hiukan vaikea ostaa juuri itselleen sopivia tuoksuja. En edes osaa sanoa mistä pidän eniten, mutta 3 parasta taitavat olla Mango Temptation, Lost in Fantasy ja Secret Charm. Vähiten pidän ehkä Ocean Breezestä, se on vain jotenkin liian pliisu hämmentävän kaksijakoisesta tuoksustaan huolimatta ;) Mutta yksi asia on varma, aion kartuttaa kokoelmaani sitten kunhan rahavarani sen taas sallivat, on nämä sen verran ihania arjen luksusjuttuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti