perjantai 4. marraskuuta 2011

Kynsilakat pois suit sait sukkelaan!

Joskus kesällä Seppälässä käydessäni iskin silmäni Gia Paris-merkkiseen kynsilakanpoistoaineeseen ja tokihan sellainen oli sitten kotiutettava. Purkkeja oli monen värisiä, tuon punaisen lisäksi niitä oli muistaakseni vihreitä, sinisiä ja keltaisia.


Toimintaideahan tässä on vähän poikkeava, tätä käyttäessä kun ei tarvitse tuhrata pumpulin kanssa! Purkin sisällä on nimittäin sieni jonka sisään sormi tökätään (sieneen on tehty ristikkäiset viillot jotka muodostavat tuon reiän), hinkataan kynttä sieneä vasten ja avot, lakka on poissa. Ja tämä oikeasti toimii älyttömän hyvin normaalien lakkojen kanssa, glitterilakan kanssa huomasin sisällä olevan sienen murentuvan helpommin, sienestä siis lähti irti sellaisia pieniä paloja, normilakankin kanssa saattoi käydä niin mutta glitter irrotti kikkareita vieläkin enemmän. Vaan ihmekös tuo, glitterit kun ovat rouheampaa matskua eli jatkossa käytän tuota tavallisten lakkojen poistoon ettei sieni kulu loppuun liian nopeasti. Olen siis tykännyt tästä ja voisin ostaa toistekin jos jostain löytäisin tämän tai vastaavan tuotteen. Nimittäin, viimeksi Seppälässä käydessäni näitä ei tainnut olla enää myynnissä kuin purkki tai pari ja siitä tuli mieleen ettei tämä tainnutkaan olla vakituisesti valikoimissa, mööh. Mutta voihan näitä tietysti olla muissa Seppälöissä joten ei muuta kuin etsimään jos mielenkiinto heräsi. Ai niin, tuoksustahan minun piti vielä mainita. Toki lakanpoistoaine tuoksuu aina jonkin verran lakanpoistoaineelle, mutta itse huomasin tämän tuoksussa mukana häivähdyksen marjaisuutta. Tämä pistikin mietityttämään jotta milleköhän ne muun väriset purkit tuoksuvatkaan. Tässä vielä kuva jossa koetin havainnollistaa purkin toimintaperiaatetta =D


Sitten vielä vilautus kynsilakasta josta en sitten opi tykkäämään. Kerrankin vastaan tuli lakka joka ei ole yhtään meikäläisen tyylinen. Kyse on siis Dependin lakasta nro 251. Miksi sitten ostin sen? No, jotenkin ajattelin että ehkä tämä olisi sellainen helmiäismäinen ja eihän tämä ollut. Tämä on siis vaaleansininen lakka jossa on hopeista shimmeriä. Ainut positiivinen seikka on se, että kaksi kerrosta tuotti peittävän tuloksen. Mutta kylläpä tuo jää käyttämättä eli täytyy koettaa myydä se pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti