maanantai 31. lokakuuta 2011

Kaksi täysin erilaista putsaria

Taannoin otin käyttööni Yvekseltä tilaamani Sebo Specific puhdistusvoiteen joka on tarkoitettu sekaiholle tai rasvaiselle ihotyypille. En suoraan sanottuna oikein tarkkaan tiedä mikä oma ihotyyppini on, mutta omasta mielestäni se on sekaiho koska epäpuhtauksien lisäksi myös kuivuutta löytyy. Toisaalta taasen näin vanhemmiten epäpuhtauksia on alkanut ilmaantumaan myös poskiin ja kaulaan (käsittääkseni näille alueille näppyjä jne. ei pitäisi sekaihossa tulla), mutta siltikään en miellä ihoani täysin rasvaiseksi. Enisveis, kaiken kaikkiaan tämän olisi luullut sopivan minulle ihan päivittäiseen käyttöön.


Ensimmäisellä käyttökerralla koin melkoisen yllätyksen. Tuubissahan lukee selkeästi 'vaahtoava puhdistusvoide' eikä mitään muuta. Ensinnäkään ei tämä nyt mitenkään hirmuisesti vaahtoa, miten voide edes voisi vaahdota..? Mutta suurin yllätys oli pikkiriikkiset kuorivat rakeet joista ei ollut tuotteen selosteessa mitään mainintaa. Olin kyllä ihmeissäni, kyllähän tuollainen oleellinen pointti pitäisi mainita pikku pränteissä... Yveksen sivuilla sentään tämän sanotaan sisältävän kuorivia mikrorakeita, mutta kyllä heidän kannattaisi mainita se itse tuotteessakin. Omasta mielestäni tämä oli kuorintateholtaan melkoisen voimakas joten lopulta tästä tulikin kuorinta-aine minulle. Ai niin, tuubissa tätä kehotetaan käyttämään aamuin illoin. Voi herranjestas, vaikken ole rasvaisen ihon asiantuntija, niin en usko että millekään ihotyypille olisi hyvästä kuoria sitä kahta kertaa päivässä! Kertokaa toki jos olen väärässä.

Noh, otin sitten käyttööni täysin päinvastaisen ja ei nyt niinkään omalle ihotyypille sopivan tuotteen. Tämä Simple puhdistusemulsio lähti mukaan ihan vain siksi koska 'halavalla sai', tämä maksoi tuolloin hurjat 2 € vaikka oikeastihan nämä Simple-sarjan tuotteet maksavat jonkin verran enemmän. Tämä sarjahan sopii vallan hyvin mm. herkkäihoisille, nämä tuotteet kun ovat täysin hajusteettomia ja väriaineettomia. Lisäksi turhien lisäaineiden käyttämistä on vältetty.


Edellisestä seikkailusta puhdistusemulsioiden saralla on jo aikaa joten en muista jättävätkö ihan kaikki emulsiot iholle sellaisen rasvaisen tunteen. Minulle tuo tunne on ongelmallinen siksi etten tahtoisi kuivata kasvoja ja hiuksia samaan pyyhkeeseen, ajatuskin siitä että hiuksiini eksyisi ylimääräistä rasvaa puistauttaa... =D Niin, minä siis käytän puhdistusemulsioita vääräoppisesti eli käytän sitä kuin mitä tahansa muuta puhdistusainetta. En vain jaksa alkaa nuohoamaan naamaani pumpulin ja emulsion kanssa, kyllä puhdistusten pitää hoitua samalla kun pesee muutkin paikat. Noh, ratkaisin rasvaongelman ottamalla kasvoille oman pikku pyyhkeensä. Kyllä hätä keinot keksii. Tästä tuotteesta minulla ei ole mitään kummempaa sanottavaa, ihan normaalilta puhdistusmaidolta tämä vaikuttaa. Itse en kuitenkaan välttämättä ostaisi toiste, puhdistusemulsiot eivät ole oikein minun juttu. Sanoo ihminen jolla on jemmoissa odottelemassa vielä yksi puhdistusemulsiopullo... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti