keskiviikko 17. huhtikuuta 2019

Suihkugeelejä ja kuorintaa


Lorin oli minulle ihan tuntematon merkki kunnes eräästä blogista sitten bongasin tämän merkin. Lähi-Salesta löysin tämän suihkarin, harmikseni siellä ei ole myynnissä muita versioita. Hunaja-inkivääri ei oikein iskenyt omaan makuun, tuoksu oli jotenkin ehkä liian (tunkkaisen) hunajainen.


Joulun aikaan tilasin Dermosililta lahjapakkauksen jossa oli 2 suihkugeeliä. Jo itse pahvinen laatikko sai minut hurmokseen ja olenkin jemmaillut tätä vaikken tiedä onko mulla tälle ikinä mitään tarvetta =D


Entäpä pullot sitten? Oi että, nämä olen tyhjennyttyään säästänyt ja toinen onkin käsisaippuakäytössä. Vasemmalla oleva Calming oli omaan makuun todella tylsän tuoksuinen. Ehkäpä sana 'calming' sai minut ajattelevan tuoksun sisältävän laventelia, mutta kuvauksen mukaan sitä ei ole tässä. Tämä kuulemma tuoksuu myskille jota keventää rauhallisten niittyjen raikkaat tuoksut. Energizing oli sentään vähän parempi, mutta tylsähkö sekin oli. Omaan nenään kuvittelin tässä tuoksuvan vihreä omena, mutta jälleen kerran nenäni erehtyi =D Tässä on kuulemma sitrustuoksua ja persikkaa. Oli siis kiva kokeilla, mutta ikävä ei jäänyt. Näitä muuten löytyy vielä Dermoshopin outletista settinä ja myös erikseen ostettavina.


Tämä minikokoinen Crabtree & Evelynin suihkari on odotellut käyttöään vuositolkulla. Tämän tuoksu menetteli, mutta ei kuitenkaan ollut sellainen jota olisin jäänyt kaipaamaan. Tuoksu oli myös muistaakseni suht voimakas. Pullo aiheutti minulle ärsytystä, se oli aika kovaa muovia joten suihkarin tursottelu vaati välillä melkoisia käsivoimia.


Vähän tylsä fiilis jäi tästä Family Freshin suihkugeelistä. Periaatteessa tuoksu oli kiva, mutta olisin odottanut tältä vähän enemmän sitä kuuluisaa jotakin.


Tämä sen sijaan sai aikaan ihastuksen ja toinen pullo odottelee tuolla käyttövuoroaan. Ihanan hedelmäinen ja kesäinen tuoksu =)


Tämä onkin verrattain tuore tapaus joka on tällä hetkellä käytössä. Rohkelikkona menin ja tilasin Yvekseltä 3 pulloa tätä mintulle ja limelle tuoksuvaa suihkugeeliä. No, ihan pienen pettymyksen koin, tässä tuoksuu enimmäkseen minttu ja siitä tulee fiilis kuin pesisi itseään hammastahnalla. Kyllähän nuo pullot tulee käytettyä, mutta pettymyksestä johtuen en alkanut haikailemaan sarjan hajuveden perään.


Raapivia kuorintoja rakastavana olen vähän ranttu kuorintojen suhteen. Sokerikuorinnat ovat mahtavia ja niitä on muiden kuorintojen vaikea päihittää. Tämä YA Naturaen kuorinta oli kuitenkin suht hyvä, mutta en tiedä ostaisinko tätä toiste. Tämä on kuitenkin omaan makuun hinnakas (ostin omani alennuksesta, nettisivujen mukaan normaalihinta on 10,90€) ja tuoksuttomuuskaan ei houkuttele.


Lifen kuorintavoide on aavistuksen tehottomampi kuin YA Naturae ja tuoksukin voisi olla voimakkaamman sitruksinen. En siis taida tätäkään ostaa toistamiseen, tämäkään kun ei ole mielestäni mikään halpa (nettisivujen mukaan maksaa 11€). Omani ostin könttätarjouksesta liikeen avajaistarjouksesta, siinä sai 3 tuotetta 2 hintaan, halvin siis ilmaiseksi.

6 kommenttia:

 1. Family Freshin Spring Rain on mun kestosuosikki. Toinen kesto on Rexonan Fruit Explosion. Molempia ostan säännöllisesti ja välissä käytän jotain muuta, ettei tule kyllästymistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullaki on kestosuosikkeja, yksi parhaimmista on Yves Rocherin Monoï. Onneksi sitä saa nykyään ympäri vuoden, muistelen sen aiemmin olleen vain kesäkauden tuote =)

   Poista
 2. Haha mä niin näen sut puristelemassa hampaat irvessä tota Crabtree & Evelyniä, se näyttääkin jämäkältä muovilta ja pieni pullo, niin aikamoinen yhtälö. :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä rrrraivostuttava purkki =D Toki korkin sai kierrettyä auki (siinä siis oli 'napsautuskorkki' ensisijaisena vaihtoehtona), mutta siltikin ärsytti ihan periaatteesta xD

   Poista
 3. Dermosilin viime joulun pakkaukset ja tuoksutkin olivat aika onnistuneita :D.
  Mun oli myös pakko ostaa tuo sama pakkaus itselleni, vaikka tosiaan noiden suihkugeelien tuoksut eivät puolelleen täysin voittaneetkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silmissä kyllä vilisi sydämiä kun näki nuo pullot =D

   Poista