torstai 12. heinäkuuta 2018

Natura Siberica

Marssin tässä aikoja sitten Hehkuun tarkoituksenani hankkia uusi naamaputsari. Minähän en raski putsareista maksaa maltaita, koska ne eivät varsinaisesti hoida ihoa, joten kriteerinä oli löytää edullinen, mutta silti mielenkiintoinen tuote. En millään meinannut löytää sellaista, mutta lopulta nappasin mukaan Natura Siberican vaahtoputsarin.


Ammoisina aikoina fanitin vaahtoputsareita ihan täysillä, mutta sitten jossain vaiheessa iski kyllästyminen. Tai ei sitä ehkä kyllästymiseksi voi sanoa, minusta vaan tuntui ettei vaahtomaiset putsarit puhdista rasvaisimpia kohtia (minun tapauksessani nenä tuntui sellaiselta) tarpeeksi hyvin. Ostin kuitenkin testiin tämän Natura Siberican, koska merkki vaikutti mielenkiintoiselta ja hintakin oli hyvä. Sain kuitenkin yllättyä positiivisesti, tämä nimittäin tuntui putsaavan nenänikin monia muita vaahtoputsareita paremmin vaikkei lopputulos ihan 100% täydellinen ollutkaan.


Tämä päivävoide on minulla tällä hetkellä käytössä. Plussaa tässä on suojakerroin (SPF 20), miinusta taasen tuoksu joka on jotenkin tunkkainen. Onneksi tuoksu ei kuitenkaan ole omaan nenään hirvittävän voimakas. Sen olen huomannut, että tämä on aavistuksen liian rasvainen omalle iholle, talvella toimisi varmasti paremmin.


Ja sitten vähän hoitsikkaa, tämäkin on minulla vielä käytössä. Ostin tämän tarjouksesta, vaikka eiväthän nämä muutenkaan ole mitään hirmu kalliita tuotteita. Tarkoitus oli ostaa shampoo kaveriksi, mutta niitä ei kaupassa ollutkaan. Hoitoaine on pakattu jättimäiseen 400 ml pulloon eli tämä ei hetkessä lopu =D Hoitavuudeltaan tämä yllätti positiivisesti, tuoksu sen sijaan on omituinen. Havaitsen tuoksussa jotain ihanaa, mutta myös jotain ei niin ihanaa. Onneksi tuoksu ei kuitenkaan haittaa käyttöä ellei varta vasten ala sitä tuoksuttelemaan.

Onkos teillä suositella jotain tämän sarjan tuotteita joita kannattaisi kokeilla? Ja tietysti olisi kiva kuulla niistä huonommistakin jos sellaisiin olette törmänneet =)

2 kommenttia:

  1. Kokeilin joitakin Natura Siberican kasvotuotteita parisen vuotta sitten, kun haalin niitä mukaani Riian matkalta. Nythän NS:n tuotteita saa Suomestakin kaupan hyllyltä. Hyviä tuotemuistoja jäi merkin Nourishing Facial Maskista ja Enriched Anti-Age Cleansing Tonicista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sarjan tuotteita löytyy tosiaanki nykyisin hyvin monesta kaupasta. Tuo kasvovesi vaikuttaisi kokeilemisen arvoiselta =)

      Poista