perjantai 25. heinäkuuta 2014

Loput kesäkuussa loppuneet

Jonkinlainen blogilaiskuus on vallannut mieleni ja siksipä ymppään tähän yhteen postaukseen kaikki loput kesäkuussa tiensä päähän tulleet tuotteet. Voi olla etten ensi viikolla jaksa kirjoitella, mutta viimeistään heti elokuun alussa (iik, sehän on ensi viikolla!) palaan asiaan =) 

Sitten asiaan, nämä kaikki tuotteet ovat näemmä kroppatuotteita ja aloitetaanpas tutusta Freemanin kuorinnasta.


Edelleenkin olen samaa mieltä eli tämä ei oo ihan täydellinen kuorinta vaikka niin luulisi. Tässä kirjoituksessa oon selostanut kuorinnasta enemmän. Tätä pahuksen kuorintaa on jemmassa vielä ainakin 1 tuubi (pahoin pelkään niitä olevan kaksi), mutta onneksi mä oon suht vikkelä käyttämään kroppakuorintojakin. Vaan kunhan ne loppuvat niin en tule ostamaan tätä toiste.


LivBoxista tulleen minikokoisen Nivean vartalovoiteen kuivalle iholle sain myös kulutettua loppuun. Tämä oli taattua Nivea-laatua eli siinä mielessä ei mitään pahaa sanottavaa, mutta olihan tämä mun makuun liian tylsä. Sori vaan Nivea.


Herbinan luomuruusu-vartalovoide oli kivempi tuttavuus, tosin tämäkin oli sellainen perustuote ja kieltämättä loppua kohden alkoi iskemään kyllästys. Tuoksu tässä oli mieto ja ei kyllä mun nenään mitenkään ruusuinen.

Ja sitten suihkugeelejä, niitähän on luonnollisesti kulunut muutama ;)


En edes tiedä kauanko tämä Fruttinin litsin ja vaniljan tuoksuinen suihkari on pyörinyt jemmoissani. En edes muista mistä tämän olen hankkinut! Vaan onneksi sitä kirjaa blogiin melkeinpä kaiken ylös ja löysin tämän postauksen jossa olen kertonut suihkarista ja jossa manaan kuinka minulla on toinenkin pullo jemmassa. Oletettavasti tarkoitin juurikin tätä putelia kun postausta lähes kaksi vuotta sitten(!!!) naputtelin... Samaa mieltä olen edelleen, vaikka jumaloinkin useimpia Fruttinin tuotteita, ei tämä kuulu tuoksunsa vuoksi niihin.


Tämä Yveksen vihreälle teelle tuoksuva ihanuus oli käytössä mökillä ja muistaakseni loppui kesäkuussa. Tätä oli pakko hankkia toinen pullo ja tuolla se odottelee käyttöön pääsyään. Tuoksu tässä on mukavan vihreä eli jos pitää sellaisista tuoksuista, kannattaa tätä kokeilla.


Ja hei taas, mikäs se siinä vaihteeksi napottaa... Monoï vaan kuuluu kesään, piste ;)


Näitä Yveksen limited edition suihkareita menin tilaamaan 2 pulloa ja ensin pullon suusta nuuhkaistessani ajattelin tämän olevan ihan jees, tosin pikkasen liian mieto tuoksultaan. Käytössäpä en sitten tykännytkään tuoksusta. Jostain syystä haistoin tässä Yveksen joulusuihkarin aromia (en nyt muista kumman, siis appelsiini-suklaan vaiko vadelma-suklaan) ja se nyt vaan ei oikein sovi mun mielestä kesäiseen suihkariin. Onneksi tämä tosiaankin on mun makuun miedon tuoksuinen, muuten olisin varmasti ollut raivoissani. En tiedä käytänkö sen jäljellä olevan suihkarina vaiko käsisaippuana, aika näyttää.


Jokin aika sitten Lemon Juice & Glycerine lanseerasi omat suihkugeelinsä ja kerran kaupassa ollessani päätin ostaa näitä testiin. Ostin lopulta ne kaikki 3 erilaista koska en vaan osannut päättää. Tämä puuvilla oli vaan pieni pettymys, tuoksu ei ollutkaan niin hurmaava kuin ajattelin puuvillaisen tuoksun olevan. Mulla on ollut tämän sarjan vaahtokäsisaippuaa puuvillaisena ja sen tuoksusta taasen pidän kovastikin. Mutta, tuossa käsisaippuassa onkin lisäksi sitruunan tuoksua eli syy taitaa olla siinä. Ei tämä pahallekaan tuoksunut, mutta tätä en kyllä osta toiste, sen sijaan ne kaksi muuta versiota vaikuttavat tuubin suusta tuoksuteltuina vallan hyviltä =)

No niin, nyt on siis kesäkuu paketissa ja jäämme odottamaan heinäkuun raporttia. Olis mulla esiteltävänä Avonin pieni tilauskin, mutta mulla on suunnitelmissa tilailla sitä sun tätä sieltä sun täältä joten teen sitten yhteispostauksen törsäilyistäni ;) Ensi viikolla tosiaankin blogissa voi olla hiljaista, mutta palaan asiaan viimeistään heinäkuun kulutettujen raportoinnilla. Nähdään taas! =)

6 kommenttia:

  1. Mulla päätyi viime kesänä tuo Monoi de Tahiti suihkugeeli käsisaippuaksi, kun en tykännytkään tuoksusta. Ihme homma, sillä muistelin Monoi-sarjan aurinkorasvojen tuoksuneen joskus mielestäni hyvälle (ja kesälle). Ja harmi jos tuo puuvilla ei olekaan sellainen kiva, puhtaan raikas tuoksu. Jostain syystä tällä hetkellä miellyttää kaikki raikkaat "puhtaat" ja "puuvillaiset"-tuoksut. Kicksin Clean Laundry käsivoide ja dödö ovatkin olleet nyt ahkerassa käytössä.

    VastaaPoista
  2. Sä et varmaan halua enää koskaan edes nähdä tuota Guava-kuorintaa, kun saat jemmatkin käytettyä loppuun. :D

    Monoin suihkugeeli. <3

    VastaaPoista
  3. Jonna H. puki ajatukseni kyllä ihan sanoiksi. :)

    Mä tuoksuttelin kerran vanhempieni kylpyhuoneessa tuota YR:n vihreä tee -suihkaria, tuoksu oli taivaallinen! Tuota kesäsuihkaria (Collection Été) ostin myös, mutta onneksi vain 50 ml pullon, tuoksu oli jotenkin vähän tylsähkö. :/ Lemon Juice & Glycerinejä haluisin kokeilla, mutta enpä se minäkään osaisi päättää mitä niistä. :D

    VastaaPoista
  4. Vanilliini: Oho, ehkä olit 'kasvanut yli' Monoista..? Joskus joku aikaisemmin viehättänyt tuoksu saattaa alkaa tökkimään, toivottavasti mulle ei käy koskaan sillä tavalla Monoin suhteen...

    Sun kannattaa kokeilla tuota puuvillaista suihkaria, ei se paha ollut, mutta ei sellainen miten itse koen ihanan puhtaan tuoksun =)

    Jonna H.: Joo, voi olla etten hevillä hanki lisää tuota kuorintaa =D

    Marisa: Vihreä tee toimii kyllä suihkareissa, mullahan on ollu (ja käyttöään odottaa toinen pullo) Bottega Verden vihreälle teelle tuoksuvaa suihkaria ja ai että sekin on ihana!

    Onnekas sinä kun et sortunu tilaamaan tuota Yveksen kesäsuihkaria enempää, se oli totisesti pettymys =/

    VastaaPoista
  5. Minäkään en tykännyt tosta lemonjuice&glycerinen puuvilla-suihkugeelistä, siis se haju ei vaan toimi. Nyt pidän tauon siitä ja käytän muita suihkugeelejä, ehkä se sitten tuntuu "kivemmalta" tai ehkä se menee käsisaippuaksi. Katotaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei kyllä tule ostettua tuota toistamiseen =)

      Poista