lauantai 26. tammikuuta 2019

Puhdistusta ja seerumeita

Huh, viimeisimmästä jutusta alkaa olla kohta kuukausi aikaa, pahoittelut siis hiljaisuudesta. Töissä on nyt ollut pidemmän aikaa tavallistakin enemmän kiirettä ja väistämättä jaksaminen on välillä ollut koetuksella. Mutta, eiköhän se tästä ala jossain vaiheessa helpottamaan =) Ja sitten asiaan, aloitetaan kroppakuorinnasta.


Tämä Yveksen kuorinta oli kesällä myynnissä oleva eli tätä ei taida saada enää. Kuorintana tämä oli hyvä, itse asiassa koostumus oli täysin sama kuin eräässä toisessa Yveksen kuorinnassa jota olenkin monta kertaa hehkuttanut, ainoastaan tuoksua oli muutettu. Kyseessä on siis tässä jutussa esiintyvä kuorinta. Käytin tätä kahden tuubin verran ja toisen kohdalla koin yllätyksen, tuoksu oli muuttunut epämiellyttäväksi. En tiedä oliko tuote pilaantunut, kesällä kun helteet hellivät meitä urakalla. Hiukan muuten jännittää mitä tuhoja helteet tekivät jemmoissa oleville puteleille, epäilemättä yllätyksiä tulee vielä vastaan =( Yksi toinenkin tuote saattoi kärsiä helteistä, mutta siitä sitten juttua aikanaan.


Garnier ei ole mielestäni tuotemerkkinä kovin kiinnostava, mutta tämän nappasin joskus mukaan kun oli niin hyvässä tarjouksessa. Ja hyvä että nappasin, tämä kasvojen putsari yllätti iloisesti, pesutehot olivat just hyvät omalle naamalle. Tätä voisin ostaa toistekin =)


Elevenin sivuilla tätä It's Skinin hoitonestettä/seerumia kuvataan näin:

E-vitamiinia sisältävä It'S SKIN Power 10 Formula VE Effector -hoitoneste kosteuttaa ja ravitsee kasvojen ihoa auttaen lisäämään sen kimmoisuutta. Iholle suojaa tuovan hoitonesteen kevyt, nopeasti imeytyvä koostumus sisältää ruusuvettä, vaniljauutetta ja olibaaniuutetta, jotka auttavat huolehtimaan ihon heleydestä. Hoitoneste auttaa ehkäisemään arpien muodostumista iholle. 

Minuun tämä seerumi ei oikein tehnyt vaikutusta. Toki tämä oli mukava lisäkosteuttaja iholle, mutta mitään kummoista eroa ihon kunnossa en huomannut. Tosin, tämä oli vähän epäsäännöllisessä käytössä, alkuun käytin säännöllisemmin, sitten taasen harvemmin ja lopussa otin tämän taas aktiivisempaan käyttöön. Seerumin koostumus ei ollut tasalaatuista, seassa oli sellaisia valkoisia hippusia ja ne ehkä vähän tukkivat pipettiä, väliin nestettä ei saanut koko pipetin täydeltä ja se vähän ärsytti. En siis hanki tätä toistamiseen.


Lancômen minikokoinen tiiviste (jonka itse mielsin kyllä seerumiksi) ei myöskään herättänyt mitään kummempia ihastuksen tunteita. Sitä kuvataan Elevenin sivustolla tähän tapaan:

Lancôme Advanced Génifique Youth Activating Concentrate on ihoa vahvistava ja sen nuorekkuutta aktivoiva tiiviste, joka vaikuttaa kymmeneen Lancôme-tutkijoiden havaitsemaan ja mitattavissa olevaan nuorekkaan ihon tunnusmerkkiin. Aamuin illoin käytettävä tiiviste aktivoi ja vahvistaa kaikkia näitä auttaen ylläpitämään ihon nuorekasta hehkua.

Lopputulos: Vähemmän juonteita, pienentyneet rypyt, heleämpi iho, kirkkaampi iho, tasaisempi ihon pinta, sileämpi iho, kimmoisampi iho, elinvoimaisempi iho, kiinteämpi iho ja täyteläisempi iho.

Toki kyseessä oli minikoko (muistaakseni 7 ml, tosin riitti yllättävän pitkään) joten tiedä häntä olisiko tuloksia näkynyt pidemmällä aikavälillä. Mukava lisäkosteuttaja tämä oli, mutta enpä tiedä hankkisinko täysikokoista tuotetta.

4 kommenttia:

  1. Mäkin mietin tosi paljon, että vaikuttikohan varsinkin shampoisiin ja suihkugeeleihin ne kesän helteet, mulla on ne kyllä mahdollisimman viileässä paikassa, mutta olihan sisällä kuuma monta viikkoa viime kesänä. :( Vielä ei ole tullut vastaan mitään pilaantunutta, mutta oon ollut tarkempana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi mulla suihkugeelit ei ehdi vanhentua =D

      Poista
  2. Itseäni on myös hirvittänyt nuo viime kesän helteiden tekemät tuhot, varsinkin rasvoille (kroppa- sekä naamarasvoja etenkin löytyy varastosta)...
    Onneksi ei mitään täysin pilalle mennyttä ole tullut vastaan, vielä.
    Toisaalta muutenkin hirvittää noiden kosmetiikkojen puolesta, kun nyt tässä meidän talossa näköjään menee lämpötilat ääripäästä toiseen.
    Silloin kesähelteillä oli sen +25-32C, mutta nyt talvella kovien pakkasten aikaan sisälämpö menee pahimmillaan +15C ja takkaa lämmittämällä saa just ja just sinne +18-21C paikkeille yhdeksi illaksi.
    Eristeet eivät ole hyvät, joten remontin etenemistä odotellessa...
    Saa nähdä, tuleeko tästä vuodesta ennätyksellinen sen suhteen, kuinka paljon joutuu heittämään kosmetiikkaa roskiin :(.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua kans mietityttää miten on voiteille käyny, yks minikokoinen kylppärissä ollut ehkä otti nokkiinsa, tosin en onneksi siitä tykännytkään... Myös hajuvedet/kroppasuihkeet ovat saattaneet kärsiä =/

      Poista