keskiviikko 6. helmikuuta 2019

Hiusjuttuja ja epäilyttävät misellivedet

Huhhei, ties kuinka monta esittelemätöntä sampoota ja hoitsikkaa kuvakansioista vielä löytyykään, mutta katotaanpas tällä erää nämä pois alta kun vielä jotain näistä muistan...


Tämä syväpuhdistava sampoo on mulla vielä käytössä ja ihan hyvin tämä pesee hiukset natisevan tuntuisiksi. Pieni miinus tuoksusta josta en pidä, mutta onneksi tuoksu on kuitenkin hyvin mieto.


Tämän sampoon olisi pitänyt kirkastaa omien hiusten väriä, mutta en kyllä tainnut huomata mitään eroa. Tosin harvemmin annoin tämän ohjeiden mukaan vaikuttaa, joten ehkä siinä syy... Epäilemättä saman sarjan hoitsikan kanssa tulos olisi voinut olla erilainen, mutta tuolloin myynnissä ei ollut tätä samaa sävyä. Mutta sampoona tämä oli kyllä ihan hyvä =)


Tähän parivaljakkoon rakastuin kyllä täysin ja varmasti ostan toistekin =) Volyymista en nyt niin tiedä, mutta muuten nämä olivat hyviä tuotteita ja tuoksuunkin tykästyin.


Tästä hoitsikasta minulla ei ole enää niin tarkkoja mielikuvia, mutta muistan sen että petyin tähän vähän. Ehkäpä tämä olisi toiminut paremmin jos hiusteni latvat eivät olisi niin kuivat. 


Ja tämä sampoo ei  myöskään saanut minua ihastumaan. Toki tämä oli ihan sellainen perustuote, mutta ei kuitenkaan jäänyt erityisenä mieleen.


Ensin olin riemuissani, kerrankin hoitsikkapullo joka on sampoota pienempi, mulla kun hoitoainetta kuluu kuitenkin vähemmän. Näiden kanssa kävi kuitenkin niin, että hoitoaine loppui aiemmin, siitäkin huolimatta että olin korkannut sampoopullon käyttöön ennen hoitsikkaa. Tuota sampoota on itse asiassa vielä vähän jäljellä, mutta loppuu varmaan viimeistään huomenna. Ensialkuun tykästyin näihin, mutta sitten iski vähän kyllästys. Nyt sitten olen jokin aika sitten huomannut sampoon kohdalla sen, että vaahdottaessa tarpeeksi kauan vaahto ikään kuin jollain tapaa laimene/lässähtää ja en oikein pidä siitä tunteesta, ihan kuin hiuksissa ei olisi tarpeeksi sampoota. Ilmeisesti tämä kuitenkin on ihan vaan korvien välinen juttu, kyllä tämä on hiukset pessyt puhtaiksi =D

Ja sitten Bottega Verden misellivedet jotka ovat aiheuttaneet minulle kummastusta.


En ole käyttänyt näitä vielä ja pähkäilenkin uskallanko edes. Ostin nämä erillisinä kertoina cittarin alelaarista muistaakseni marraskuussa. Ostotilanteissa en miettinyt sen kummemmin nesteiden väriä ja mietinkin olivatko ne tuollaisia rusehtavia ostaessani ne. Ilmeisesti olivat,  olin ottanut näistä kuvat piakkoin ostamisen jälkeen ja niistäkin huomaa tuon värin (tämän kuvan otin nyt tänään luonnonvalossa). Kun näitä misellivesiä googlettaa, kuvissa nesteet ovat kirkkaita, ainoastaan yhdessä blogikuvassa tuo vasemmalla oleva on aavistuksen rusehtava. Tuoksuissa en ole havainnut mitään outoa, mutta mietityttää kyllä ovatko nämä menneet pilalle. Onko teidän joukossa joku jolla on ollut näitä misellivesiä ja jos on, minkä väristä neste on ollut? Ärsyttää kyllä ajatuskin jos myynnissä on ollut pilaantuneita tuotteita, varsinkin kun maksoivat tuon 9 € per pullo alennuksessa =(

4 kommenttia:

 1. Wau, siis cittarissa ollut Bottega Verdeä myynnissä?! :o
  Jos et uskalla itse käyttää missään muodossa nuita, niin tarjoudun ostamaan pullot sulta käsien "pesua" varten :D.
  Oon tässä jonkun aikaa miettinyt (ja blogiinkin kerran kirjoitin ja pähkäilin), kun en oo nyt nestemäisiä meikkivoiteita jaksanut käyttää.
  Oon tykännyt yläkerrassa omassa huoneessani meikata ja käyttänyt puuterimaisia pohjia, kun nestemäisten kanssa pitäisi alakerrassa vessassa värkätä, että saa kädet pestä välillä ja sitten taas yläkertaan saa mennä jatkamaan muun meikin kanssa...
  Oon siis miettinyt tuohon ongelmaan ratkaisua ja yksi olisi se, että paperin ja esim. miselli/kasvoveden kanssa saisi hyvin pyyhittyä kädet puhtaaksi sen verran, ettei tarvisi portaita koko ajan ravata :).
  Eli älä heitä roskiin, jos et pysty itse käyttämään nuita pulloja :D.
  Laita mulle vaikka sähköpostia, jos haluat myydä ne ^_^.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, on tosiaan ainakin ollut myynnissä, tosin viime reissulla ei sattunut silmään, mutta Bottega Verden sivujen mukaan jälleenmyyjiä täällä on Raksilan ja Kaakkurin cittarit.

   Ajattelin olla hurja ja testata nuo misellivedet kun tuoksu on kuitenkin ok. Saa nähdä mitä kasvot tykkää, ehkä ajoitan testauksen viikonloppuun jos tuleekin jotain reaktiota =D

   Poista
 2. Okei hyvä tietää, niin osaa pitää silmät auki Cittarissa käydessä :D.

  Hahah, pitää sitä välillä elää vaarallisesti ;).
  Minäkin löysin mahdollisesti yhden helle-uhrin varastosta, kasvovoide jonka tuoksu oli hivenen tympeä... Mutta kun en ollut aiemmin käyttänyt, niin tuoksusta en voi satavarma olla, että onko se ominaistuoksu :D.
  Rohkeasti pari kertaa käytin, eikä tullut reaktioita ja muutenkin oli kivanoloinen, mutta en tykännyt tuoksusta, niin päätin siirtää jalkavoidekäyttöön :D.
  En vaan pysty tässä nykytilanteessa nakkaamaan mitään pois, ellei ole aivan väkipakko :p.

  Jos ei testaukset menesty, niin pidä mut mielessä ^_^.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla mietityttää yksi käsivoide jota testasin vähän aikaa sitten. Tuoksu on epämiellyttävä, mutta toisaalta en tiedä onko se alkujaankin tuoksunut sille. Onneksi oli halpa tuote ja tuubikin pieni =) Juu, pidän mielessä jos misellivedet ei sovikaan mun naamalle =D

   Poista