sunnuntai 30. joulukuuta 2018

Suihkugeelejä ja kuorintaa

Hupsista, oon viimeksi kirjoitellut suihkareista lokakuussa joten nyt on korkea aika naputella niistä muutama sananen ennen kuin unohdan kokonaan millaisista tuotteista on ollut kyse... Kaikkia kuvia en jaksanut käydä läpi, joten saattaapa esittelemättömiä suihkugeelejä olla tätäkin enemmän =D 


Tämän Avonin suihkugeelin olen käyttänyt ajat sitten ja pitkin pari sekuntia muistella mitä tykkäsin tästä. Tästä kyllä pidin ja voisin ostaa tätä toistekin =) Tosin, kyseessä on limited edition eli en tiedä onko tätä enää myynnissä...


Nämä jättipullot (taisivat olla litran päniköitä) ostin muistaakseni Tokmannilta, halavalla kun sai. Tässä tapauksessa hinta ja laatu kulkivat käsi kädessä, nämä olivat aika huonoja tuotteita. Koostumus oli lirua ja tuoksutkin vähän niin ja näin. Tosin, tuon vihreän tuoksu oli jopa ok, havaitsin siinä jotain kirpakkaa, mutta vaaleanpunaisen tuoksusta en päässyt selvyyteen, en siis osaa kuvailla mille se tuoksui, mutta tylsältä se joka tapauksessa tuoksui. Lopulta siirsinkin nämä käsisaippuoiksi. 


Lidlistä nappasin kerran tämän suihkarin ja enpä muuten huomannut tämän olevan miehille suunnattu =D Mutta, ei tämän tuoksu ollut liian miehinen ja itse asiassa, voisin kyllä käyttää tätä toistekin, tuoksu oli mukava raikas =)


En muista milloin viimeksi olen ostanut Family Freshin suihkugeelejä, mutta taannoin sitten nappasin mukaan 3 pulloa kun ne sai johonkin edulliseen könttähintaan. Tämä Melon Crush oli kyllä aivan ihana ja taatusti ostan toistekin =)


Tähän sitruunaiseen luulin ihastuvani täysillä, pullon suusta tuoksuteltuna kun tämä tuoksui ihanalle. Jostain syystä suihkussa tämä ei tuoksunutkaan niin voimakkaalle eli petyin kyllä tähän vähän. Mutta kyllä siltikin voisin joskus ostaa tätä toistekin, tiedä häntä vaikka toinen pullo olisi parempi =D


Tämän tuoksu oli ihan ok, mutta en kuitenkaan kokenut mitään yltiöpäistä ihastumista. Ehkä voisin joskus ostaa toistekin.


Yveksen joulusuihkarissa oli ihan kiva omenainen tuoksu ja voisin hankkia tätä lisääkin. En kylläkään ole suunnitellut tilaavani mitään nyt Yvekseltä eli todennäköisesti näitä ei ole enää myynnissä jahka intoudun tilailemaan heiltä jotain.


Sitten vielä yksi kroppakuorinta. En hirvittävästi välitä kahvin tuoksusta kosmetiikassa, mutta vaihtelun vuoksi ostin tämän testiin. Tuoksu oli todella kahvinen ja sinällään ihan hyvä, mutta jotenkin kahvin tuoksu kosmetiikassa tuntuu minusta oudolta =D Kuorintatehot tässä oli taattua Organic Shopin laatua, nämä heidän sokerikuorinnat totisesti kuorii ja semmosista kuorinnoistahan minä tykkään =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti