maanantai 24. joulukuuta 2018

Luukut 15-24


Tässäpä siis loppujen luukkujen sisältö. Kieltämättä huvitti kun peräkkäisinä päivinä eli 14. ja 15.12 tuli miestuotteet... No, onneksi niitä ei enää sen jälkeen ilmaantunut =D


Tuoksuttelin tuota miesten naamaputsaria, ajatuksena josko käyttäisin sen itse (mun mies kun ei sillä tavalla käytä erikseen kasvoputsareita), mutta kyllä jää itseltä käyttämättä. Toivottavasti mies saa tämän käytettyä kuitenkin. En nimittäin ymmärrä miksi niin monissa miesten kasvotuotteissa on  pakahduttavan voimakas miehinen tuoksu, en usko että kaikki miehet rakastavat kyseistä henkeäsalpaavaa aromia =/ Nuo 2 oikealla olevaa olivat taas niin identtisen näköiset äkkiseltään, että oli kyllä taas pakko tarkastaa onko sama tuote tullut kahteen kertaan. No, ei sentään =)


Kun näin tuon oikealla olevan huulivoiteen, ajattelin jotta niinpä tietenkin. Olin nimittäin pari päivää aikaisemmin ostanut Hehkun alesta kyseisen huulivoiteen täysikokoisena. Loppujen lopuksi olin kuitenkin tyytyväinen kun tämä tuli kalenterista, huulivoide on melkoisen hyvä tapaus =)


Ja sitten viimeisimmät tuotteet. Keskellä oleva silmämeikin putsari on vähän turha, minä kun en ole aikoihin meikkaillut silmiä. Ehkä pitäisi ryhdistyäytyä asian suhteen... Tämän päivän luukusta paljastui sitten tuo Aquasource geelivoide jonka testaan kyllä mielelläni, vaikka oletankin tuon sisältävän alkoholia.

Täytyy sanoa, että olin kyllä tyytyväinen Biothermin joulukalenteriin ja voisin hankkia sen ensi vuonnakin. Täytynee kuitenkin etukäteen tutkailla sisältöä tarkemmin, en tahtoisi kalenteria jossa on paljon samoja tuotteita edelliseen vuoteen verrattuna. Toissa vuonnahan minulla oli L'Occitanen kalenteri ja periaatteessa olisin voinut hankkia sellaisen viime vuonnakin, mutta muistelen sisällön olleen liian samankaltainen joten hankkimatta jäi.

Ihanaa ja rauhallista joulun aikaa teille kaikille!

2 kommenttia:

  1. Kiva kokonaisuus kyllä tämä kalenteri!
    Monipuolisesti saa tutustua merkkiin.
    Oon itse aikanaan käyttänyt purkillisen tuota Aquasource geelivoide, muistelen sopineen ainakin omalle iholle todella hyvin.
    Tämän kalenterin voisi kyllä laittaa harkintaan ensi vuodeksi, jos maltan taas yhden merkin kalenterin ostaa :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä kalenteri oli kyllä positiivinen yllätys =)

      Poista