tiistai 2. lokakuuta 2018

Sekalaisia

Mulla on näemmä aivan hirvittävästi tuotteita joista pitäisi kirjoitella, joten teenpä tällä erää tällaisen sekalaisen postauksen tuotteista joiden kuviin äkkiseltään törmäsin kuvakansioissa. Aloitetaanpa It's Skinin C-vitamiiniseerumista.


Pullossa on vielä pieni tiraus jäljellä joka vaan odottaa käyttöään... Alussa käytin tätä säännöllisesti iltaisin, sitten käyttö muuttui epäsäännölliseksi ja tämän vuoksi en tietenkään pysty sanomaan olisiko tämä tehnyt pitkällä tähtäimellä jotain ihmeellisyyksiä iholle. Tämän olisi kuulemma pitänyt mm. häivyttää pigmenttiläiskiä ja pienentää ihohuokosia. Miedosti sitrukselle tuoksuva seerumi on ollut ihan kiva lisä kasvojen kosteutukseen, mutta en usko ostavani tätä kuitenkaan toistamiseen.


Yliopiston Apteekin oma käsivoide oli positiivinen yllättäjä. Käytin tätä töissä ja toin tuubin jämän kotiin odottelemaan saksilla leikkelyä. Tuoksu oli kiva ja tämä kosteutti käsiäkin hyvin eli voisin ostaa tätä toiste. Tai siis, kuten varmasti huomaatte, tämä oli kaupanpäällinen kun ostin jotain apteekista, mutta kyllä tätä löytyy ihan myynnistäkin.


Taannoin ostin tuplapakkauksen Ziajan oliivikäsivoidetta. En nyt äkkiseltään muista olenko käyttänyt tätä aiemminkin, mutta jos olen, on siitä jo melkoisesti aikaa. Yhden purkin olen käyttänyt lähinnä yökäsivoiteena ja siinä tämä oli ihan ok. Talvella tosin kosteutustehot eivät taitaisi riittää yöksi. Miinus tulee tuosta kovamuovisesta tuubista, se on pikkasen epäkäytännöllinen. Tämän totesin kun jyrsin kynsisaksilla purkkia auki ja huomasin sisällä olevan valtava määrän voidetta. Eihän siinä muuten mitään, mutta sellaisia leikattuja tuubeja on vaan jokseenkin ärsyttävää säilytellä pitkään, ainakin itse tahtoisin kuluttaa sellaiset jämäpurkit nopeasti loppuun...


Sitten muutama tukkajuttu. Ole Hyvä -shampoo oli ihan kiva perustuote, tuoksu oli kiva (tosin olisi saanut olla voimakkaampi mun makuun) ja jos nyt oikein muistan, niin tämä jätti hiukset hivenen narskuvan tuntuisiksi. Itse en siitä tunteesta hirvittävästi välitä (poislukien syväputsaavat shampoot), mutta eipä tuo onneksi käyttöä haitannut.


Tämä Garnierin hoitsikka oli vähän onneton tapaus mun hiuksille jotka kaipaisivat kipeästi kuivien osioiden leikkuuta. En siis tykästynyt.


Kesällä tuli ostettua Haaparannasta testiin tämä edullinen kaksikko. Shampoo loppui juuri, hoitsikassa on vielä vähän jäljellä. Nämä kyllä yllättivät positiivisesti, shampoo pesi sopivasti ja hoitoainekin tekee sentään jotain hampputukalleni =D

Lopuksi Yvekselle tekemäni tilaus, tämä oli taas vähän tällainen täydennystilaus.


Vasemmalla olevan entuudesta tutun suihkarin tilasin mökille, tosin voi olla että tulen käyttämään sen ihan täällä kotona =D Sen vieressä on 2 pulloa joulukokoelman suihkugeeliä. Siis oikeasti, tein tilauksen syyskuun loppupuolella ja hieman hämmästyin nähdessäni tämän kohdalla tekstin 'Christmas Collection'... Toki syksyä piristämään täytyi tilata pullo Monoïta ja sen vieressä on jokin uutuushoitsikka, hoitoaineen edessä taasen (myöskin uutuus) tiivisteshampoo. Etualalla on käsivoide ja tuo punainen loota on ilmaislahjaksi valitsemani kasvovoide.

4 kommenttia:

  1. Myös Yliopiston apteekin jalkavoide on tosi hyvää, että taidan ostaa sitä joku kerta uudestaan. Kiva tietää, että myös käsivoidetta kannattaa kokeilla.'
    Ziajan vuodenmaitokäsivoide on yksi lemppareistani, mutta inhoan Ziajan kovamuovisia purkkeja yli kaiken.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mähän oon ihan onneton jalkojen rasvailija ja sen kyllä huomaa... =D Tutkailin vähän aikaa sitten blogiani ja mä oon kans tykännyt siitä vuohenmaitokäsivoiteesta, ostinkin nyt tarjouksesta sellaisen tuplapakkauksen. Sen sijaan se kaakaoversio oli mun mielestä aika surkea =/

      Poista
  2. Mie tein tänään tilauksen Yvesille ja ilmeisesti on tulossa ainakin vielä yksi joulukokoelma, Red Apple -nimeltään. Sillä siitä sai koodilla VIP1810 (voimassa 14.10 asti) tilaajalahjana yhden tuotteen :D Taisi olla suihkugeeli.

    Tilasin kyllä parin tuotteen verran tuota tee-kokoelmaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo tee-suihkari oli mulle vähän pettymys, Red Apple sen sijaan kuulostaa ainaki hyvältä =)

      Poista