lauantai 15. syyskuuta 2018

Pari puuteria

Meikäläinen oli pitkään jumiutunut ajatukseen, että puuteri täytyy töpötellä kasvoille aina vipalla. Toki tiesin, että sivellintäkin hommaan voi käyttää, mutta kuvittelin siveltimellä sutimisen pyyhkivän pois peitevärit ongelmakohdilta. Sittenpä vastaan tulikin puuteri jota ei vaan voinut levittää vipalla ja epäilevin mielin otin käyttöön sudin.



Catricen Healthy Look Mattifying Powder oli monivärinen tapaus ja tosiaankin totesin ettei vippaa käyttäen sävyjä saa sekoitettua tasaisesti eli tätä oli vähän pakko käyttää siveltimen kera. Ja niin vain sain todeta, että piintyneet ennakkoluulot saivat lentää romukoppaan, eihän pehmeä sivellin mitenkään pyyhkinyt niitä peiteaineita huitsin Nevadaan =)

Puuterin väitetään olevan sävyltään läpikuultava, mutta kyllähän tämä iholle toi väriä ja siitä kyllä itse tykkäsin. Sen kyllä huomasin, että luomivakoon tuppasi pakkautumaan oranssin väristä puuteritöhnää, mutta itseäni se ei haitannut (käytän vahvoja miinuslaseja eli kukaan muu kuin minä ei tuota nähnyt). Muuten tämä oli ihan peruspuuteri, mm. nenä ja otsa kyllä alkoi kiiltelemään päivän mittaan, mutta niin mulla käy kaikkien puuterien kanssa. Tykästyin tähän sen verran, että voisin ostaa tätä toiste jos tätä jostain löytyisi.

Tällä hetkellä minulla on käytössä NYX HD Finishing Powder sävyssä Banana.



Ensimmäisen kuvan sävyä yritin muokata, alkuperäisessä otoksessa kun puuteri näytti lähes valkoiselta. Ehkä tuossa alemmassa kuvassa sävy näyttää normaalimmalta, tosin inasen liian hailakka se on siinäkin. Tämän kanssa en vielä ole päässyt oikein sinuiksi, sävy tuntuu aavistuksen liian kelmeältä omaan makuun. Tämäkin on ihan perustapaus muuten, kiiltelyä esiintyy jonkin ajan kuluttua puuterin levityksen jälkeen. Kyllähän tämä käytettyä tulee, mutta tuskinpa tulee toiste ostettua.

2 kommenttia:

  1. Tuo Catricen puuteri vaikuttaa jännältä. Yleensä tuon näköiset ovat jonkin sorttisia highlightereita, mutta näemmä ihan normaalina läpikuultavana kasvopuuterinakin löytyy. Catricen puuteria voisin kokeilla, jos vaan osuu tutkaan jossain myymälässä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkään en muista nähneeni tuollaista normipuuteria aikaisemmin =)

      Poista