keskiviikko 13. kesäkuuta 2018

Olivia Klein ja yksi tilaus

Nyt on ilmassa ollut väsymystä, laiskuutta ja väliin kiirettäkin, joten bloggailu on vaihteeksi jäänyt hävettävän vähäiselle. No, onneksi reilun viikon päästä alkaa kauan odotettu kesäloma joten eiköhän siitä saa virtaa =)

Mutta, sitten siihen asiaan, eli sy-tuotteen sekä yhden tilauksen esittelyyn. Tuotehan on siis saksal..ach, anteeksi, suomalaisen Olivia Kleinin hoitogeeli silmänympäryksille ja huulille.


Tosiaankin, omaan korvaan Olivia Klein kuulostaa niin saksalaiselta kuin olla voi, mutta kyseessähän onkin suomalainen kosmetiikkamerkki. Merkin omilla sivuilla kerrotaan näin:

Olivia Klein on suomalainen puhtaan kosmetiikan tuotesarja. Tuotteemme ovat hajusteettomia ja väriaineettomia ja niissä käytetään ensisijaisesti luontoperäisiä ja luomuviljeltyjä ainesosia.

Tärkeimpinä tavoitteinamme on yksinkertaistaa kosmetiikan käyttöä ja tuoda esille yhteys kosmetiikan ja terveyden välillä. Haluamme tehdä maailmastamme puhtaamman ja kauniimman.

Eye Care Jellystä puolestaan tarinoidaan tähän tapaan:

Erittäin kevyt ja nopeasti imeytyvä hoitogeeli, joka sisältää runsaasti kosteuttavaa aloe veran lehtimehua, virkistävää ja ihoa rauhoittavaa kurkkuvettä sekä ravitsevaa karpalon siemenöljyä.
Eye Care Jelly soveltuu erityisesti ohuen silmänympärysihon ja huulten kosteutushoitoon sekä käytettäväksi koko vartalolla kuumotuksen, ihoärsytyksen ja kutinan rauhoittamiseen. 

Koostumuksensa ansiosta hoitogeeliä voi myös käyttää hilseilyn ja karstaisen ihottuman hoitoon liikkuvan luomen alueella.

Hoitogeelin virkistävää ja ihoa rauhoittavaa vaikutusta voi tehostaa pitämällä sitä jääkaapissa ennen käyttöä.


* Erityisesti kuivan ja ärtyneen ihon hoitoon
* Soveltuu meikinalustuotteeksi
* Tuoksuu kurkkuvedelle
* Soveltuu kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille

Pullohan on suht iso, 30 ml, mutta yllätyksekseni huomasin käyttäneeni siitä jo lähes puolet. Tosin, kerran lätkin geeliä säärilleni ensiavuksi epiloinnin jälkeen (toimi hyvin siinä hommassa!) joten ehkä se osaltaan selittää kulumisen vaikken sitä nyt hirvittävästi lotrannut =D Huulille en tätä oikein osaa käyttää, on vähän liian vesimäistä siihen hommaan, huulilla oleva tunne alkaa lähinnä ärsyttämään. Mutta, silmänympäryksille tämä on ollut vallan mainio tuote =) Annostuksen kanssa saa vaan olla vähän varovainen, liian hövelillä annostuksella geeli kuivuu karstamaiseksi ja näyttää kuin silmien ympärillä olisi kuivunutta rähmää. Tuoksu on myöskin kiva, sellainen kurkkumainen. Tänään illalla päätin testata tuota jääkaapissa pitämistä, mutta ehkei pullo ollut tarpeeksi kauaa jääkaapissa (tai sitten geeli ehti lämmetä sormissa/käsissä) koska aivan älyttömää viilentävää efektiä en tuntenut. Mutta se mitä tunsin, niin kivahan sekin oli =)

Jos nyt joku miinus pitää sanoa, niin se on tuo läpikuultava korkki. Oon muuten onnistunut pudottamaan pullon (onneksi ei ollut lasia...) ja korkkiin tuli pieni halkeama, mutta onneksi ei mennyt kokonaan rikki. Tai onneksi ja onneksi, ei tämäkään nyt ole kivaa katseltavaa...


Huolellisempi käyttäjä varmaanki ei saisi tuollaista sotkua korkin sisäpuolelle tai jos saisi, puhdistaisi sen, mutta minä nyt en ole niin huolellinen. Onhan tuo kieltämättä ikävän näköinen joten siksi mulle passaisi paremmin korkki joka ei ole läpinäkyvä ;)

Ja sitten se tilaus jonka tein Elevenille. En varmaan muuten olisi tilannut, mutta yksi tuote oli sen verran hyvässä tarjouksessa etten malttanut jättää tilaisuutta väliin.


Ja se tuote oli tietysti tuo Swiss Clinicin skin roller. Oon jo tovin ollut kiinnostunut kotona tehtävästä mikroneulauksesta ja kohtapa pääsen sitä kokeilemaan. Päätin kuitenkin varalta ajoittaa kokeilut kesälomaan jos vaikka jostain syystä iho reagoisikin vähän liikaa. Lisäksi tilasin banaanisen kasvoputsarin ja kropalle (selkä, dekoltee) tarkoitetun kasvoveden jonka pitäisi vähentää epäpuhtauksia. Lisäksi mukaan lähti 3INAn peiteväri (joka harmikseni on ehkä aavistuksen liian tumma). Sitten lisäksi sain valita 3 näytettä mukaan, Marc Jacobsin ja Shiseidon valitsin itse ja kolmanneksi otin 'yllärin' eli etukäteen en tiennyt mitä tuleman pitää. No, tuo hajuvesinäyte oli vähän pettymys, läpän alla on tyyny josta kyllä saa iholle tuoksua, mutta kertakäyttöinenhän se on. Mutta, eipä tuo tietysti haittaa kun kaupanpäällinen oli ;)

6 kommenttia:

  1. Mulle tulee samanlainen sotku Olivia Kleinin tuotteiden korkkeihin, olen monta kertaa miettinyt, etät kunpa ne olisi mustia. :D

    VastaaPoista
  2. Aika hauska tuote tuo Olivia Kleinin geeli; käy sekä silmille että kropalle;) Muakin ärsyttää kirkkaat korkit, koska ne ei pidemmän päälle ole kovin edustavan näköisiä:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, vallan monipuolinen tuote =D Melkein olisi parempi heittää koko korkki pois, mutta mitä jos sen joskus ottaa reissuun mukaan ja muutenkin, pitäähän se korkki olla... ;D

      Poista
  3. Kyllä itelläkin tuppaa jotain sotkuja tulemaan selvästi, jos kirkaskorkkisia tuotteita on :D. Yritän toki parhaani mukaan mahdollisimman nätisti laittaa korkit aina paikalleen ja pitää pullon suut siisteinä, mutta en mitenkään neuroottinen ole niiden suhteen kuitenkaan :).

    Tuo Mario Badescu on tosi hyvä, itseltänikin se löytyy ja finnit vähenee ja pienenee jo parin päivän käytöllä. Aktiivisemmin kyllä saisi itse käyttää, kun niitä finnin pirulaisia tulee herkästi joka puolelle kroppaa...
    Haju tuossa nesteessä on kyllä aika jäätävä, mutta olen kestänyt sen, kun tehot ovat kuitenkin hyvät :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No juu, tossa katoin kasvovoidetta jonka korkki on myös läpinäkyvä. Ai että olikin sottasen näkönen korkki =D Mario Badescun tuoksu on kyllä järkyttävä, ei ihme ettei sitä saa laittaa kasvoille, pelkästä hajustakin meinaa kasvojen iho palaa karrelle... xD

      Poista