sunnuntai 27. toukokuuta 2018

Kuorintoja ja yksi kroppavoide


Organic Shopin sokerikuorintoja olen kehunut monta kertaa, mutta tämä suolakuorinta osoittautui hivenen sokerikuorintoja huonommaksi. Kyllähän tässäkin tehoja oli, mutta muistelen että ihan kuin suolakiteet olisivat 'sulaneet' iholla ja näin ollen tehot vähän kärsivät. Myös tuoksu oli tässä vähän tylsä eli tätä versiota en tule ostamaan toiste.


Mangoinen sokerikuorinta taasen oli taattua laatua, myös tuoksu oli mukava. Itse olin välillä havaitsevinani mangon lisäksi jotain minttuista aromia, mutta en tiedä tekikö nenäni vaan tepposet, ei tässä tietääkseni mitään minttua pitänyt olla =D


Yveksen joulun ajan limited edition sokerikuorinta oli valtava pettymys ja tämä päätyikin roskiin ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Ilmeisesti olin lukenut kuvauksen vähän huonosti, tai sitten siinä ei oltu mainittu meikäläiselle tärkeitä pointteja. En vaan päässyt tarkistamaan asiaa, tämä oli ehtinyt poistua myynnistä. Tämä siis oli sellainen iholle rasvaisen pinnan jättävä kuorinta ja niitähän minä inhoan. Lattiakin tuli liukkaaksi kuin mikä ja minun pitikin jynssätä harjalla lattiaa ettei seuraava suihkussa kävijä olisi liukastunut. Tehoja tässä ei ollut juuri ollenkaan, vaikka sokerikuorinta olikin. Jos tässä olisi tehoja ollut niin kuin sokerikuorinnoissa yleensä on, olisin ehkä saattanut pitkin hampain käyttää tämän loppuun.


Organic Shopin vartalovoi on vielä osittain käyttämättä, tämä nimittäin alkaa olla jo hiukan liian tuhtia kamaa kropalleni näin kesällä. Täytynee kuitenkin yrittää käyttää tämä loppuun, en tiedä miten tämä säilyisi syksyyn asti. Tuoksu tässä tuotti pienen pettymyksen. Odotin herkullista mandariinin tuoksua, mutta se on aavistuksen verran liian mieto meikäläisen makuun ja lisäksi tässä tuoksuu jokin muukin, kenties se on tuo sheavoi? Mutta se koostumus..en tiedä miten sitä kuvailisin, se on jotain niin uskomattoman ihanaa ettei tosikaan. Tätä haluttaa vain hypistellä sormin, niin silkkistä ja pehmeää se on =D Voide on kuivalle iholle vallan mainio, ainakin itsellä tämä ei normaaliannostuksella imeydy kokonaan ihoon vaan tästä jää iholle sellainen suojaava voidekerros joka säilyy seuraavaan suihkukäyntiin asti. Yksi miinuskin tässä on, nimittäin jos sattuu hikoilemaan yöllä, tulee iho inhottavan niljanteiseksi. Pienemmällä annostuksella tätä ongelmaa ei luonnollisesti esiinny.

Sittenpä vielä Yveksen tilaus jonka tein tässä vähän aikaa sitten.


Tokihan minun piti tilata kesän limited edition -tuotteita reippaalla kädellä. Tilasin suihkugeelejä kaksin kappalein, samoin vartalokuorintoja. Ja pakkohan minun oli tilata testiin tuo vartalogeelikin vaikka vartalovoiteista ei vieläkään ole puutetta. Tietysti tilaukseen eksyi yksi ihanainen Monoï ja nuo etualalla olevat minijutut valitsin tilaajalahjaksi.

4 kommenttia:

 1. Apua tota mango-kuorintaa, muistaakseni se näyttääkin ihan syötävän herkulliselta! :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tommonen oranssi sokerimömmö kieltämättä näyttää syötävältä =D

   Poista
 2. Yveksen Maracuja-kesätuotteet näyttivät niin ihanan eksoottisilta, että oli pakko laittaa tilaus menemään! :D Olisi varmaan jäänyt tekemättä ilman sinun vinkkiä, kiitos! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan, en minäkään näitä ensin hoksannut (vaikka Yveksen sivuja suht usein käynkin katselemassa), joku bloggari näistä mainitsi jossain =)

   Poista