torstai 28. kesäkuuta 2018

Foamie

Useimmat teistä varmasti ovat kuulleet Foamiesta, tuosta uudesta suihkutuotteesta. Kyseessä on siis pesusieni, jonka sisällä on pesuainetta. Sorruin itse ostamaan marjaversion, alennuksessa kun oli. Taisin maksaa siitä 7,90 €, normihinta on n. 9,90 €.


Vasta myöhemmin huomasin tämän hauskan yksityiskohdan, tässähän on rapsutuspinta josta voi tuoksutella mille pesuaine tuoksuukaan =)


En tiedä miksi otin näin huonon kuvan pussin takaostasta, eihän tästä edes näe kaikkea oleellista...


Minusta tuntui, että ennen käyttöönottoa tuo pesuaine oli jonkinlaisena levynä, mutta mureni sitten hetimiten paloiksi, mieleen tuli vähän niin kuin suklaalevy.


Kuvassa sieni näyttää pikkiriikkiseltä vaikka tämähän on tosi iso pallukka. Mutta niin, harmikseni tämä tuotti minulle pettymyksen heti ensimmäisellä käyttökerralla.


Kävi siis kalpaten, sieni ratkesi ja mietinkin mitenköhän voin käyttää tätä jatkossa ilman että saippuapökylät tippuvat ulos. No, jotenkin olen sen kanssa pärjännyt, mutta epäilemättä ongelmia tulee lisää jahka pötkylät pienenevät ajan myötä. Harmitti kyllä niin vietävästi, parin euron tuotteessa harmitus ei olisi ollut niin suuri, mutta kyllä vajaat 8 € on mun mielestä suhteessa paljon tällaisesta suihkutuotteesta. En tiedä oliko tämä joku maanantaikappale, vai olinko itse liian kovakourainen. Veikkaan jälkimmäistä. Eli jos ostatte tällaisen, muistakaa olla hellävaraisia ;) Miinusta saa myös tuoksu, se ei ole ihan niin marjainen kuin olisin toivonut. Muistaakseni tuoksu oli tuossa raaputustäplässä paljon kivempi, mutta varma en ole ja pussin olen heittänyt jo roskiin. Sanomattakin selvää etten osta toiste, ellen nyt sitten jostain satu bongaamaan näitä ihan vaan parilla eurolla.

Sitten parit tilaukset joihin on tullut sorruttua, tilasin siis Mylook.fi -nettikaupasta sekä Avonilta.


Tuolta taustalta pilkistää pahvipaketti jossa on Dermacolin suihkari ja kroppavoide, se oli joku päärynäversio. Olisin muistaakseni tilannut pelkästään suihkarin, mutta sitä ei ollut myynnissä yksistään, joten hamstrasin sitten tuon setin. Kyllähän mulle päärynän tuoksuinen kroppavoidekin kelpaa =)


Ei muuten tule suihkareista vähään aikaan uupeloa, näemmä kummastakin paikasta tuli tilattua 'muutama' pullo. No, nehän ei tunnetusti mulla kauaa happane ;)

4 kommenttia:

  1. Mullekin tuli tänään Avonin tilaus, ja siinä oli mukana tuo vasemmanpuolimmainen puteli. Nuun aah, mikä ihana tuoksu.
    Siis eihän suihkugeelejä voi koskaan olla liikaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei niin, onhan se mukava kun on valinnanvaraa =D

      Poista
  2. Oi että, kun on värikkäitä tilauksia :D.
    Heiii, mitäs nuo Avonin Aquavibe-jutut on?? Oliko ne demoja?
    Pitipä heti katsoa 9.jakson focus ja demojahan ne taisi olla, ilmeisesti kroppasuihkeita? :D
    Pitääpä pohtia, jos taas tämän kuun aikana 10.jaksosta raaskisi tehdä tilausta :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvaston mukaan Aquavibet ovat raikastavia suihkeita eli juu, kroppasuihkeita =D Oli vaan 'pakko' tilata vaikka tuoksujahan mulla piisaa... =)

      Poista