lauantai 12. toukokuuta 2018

Suihkugeelejä ja -vaahtoja


Joulukuussa kirjoitin tämän kaverista eli kroppavoiteesta jonka tuoksuun petyin, se ei siis tuoksunut juuri ollenkaan. Sama juttu oli tässä suihkarissakin, ei tässä meinannut huomata mitään tuoksua. Onneksi oli tuollainen minipullo jonka lotrasee nopeasti pois alta.


Yveksen Pomegranate pink berries suihkugeeliä ehdin tilata toisen ison pullon ennen kuin olin ottanut tätä ensimmäistäkään käyttöön. Harmikseni käytännössä tämän tuoksu osoittautui aavistuksen liian pliisuksi omaan makuun. Jonkun mielestä tämä on varmasti aivan ihana, mutta mä tosiaan arvostan suihkareissa sopivan voimakkaita tuoksuja =)


Tämä Fleur de coton mimosa se vasta pettymys olikin. Jotenkin kuvittelin tämän tuoksuvan hyvälle, puuvillan kukan tuoksu kun on ihan jees, mutta liian tylsä tämä oli ja ehkäpä sitten hiukan liian kukkainen mulle.


Rexonan tuoksua pähkäilin ja mietin tuoksun olevan jotenkin tuttu. Sitten mieleeni pälkähti, olisikohan Rexonan oma palasaippua joskus ammoisina aikoina tuoksunut vähän samanlaiselle. Mene ja tiedä, kiva tuoksu tässä oli. Tuoksu oli ehkä aavistuksen miehekäs, mutta ei liikaa. Ehkä tämä on sellainen unisex-suihkari =D


Suihkuvaahtoja on ollut markkinoilla jo jonkin aikaa ja itse asiassa, muistan vaahtosuihkareita olleen jonkin aikaa markkinoilla lähemmäs 30 vuotta sitten. Harmi kun en muista merkkiä, muistaako kukaan muu? Treets Traditionin vaahtosuihkarin tuoksu oli hiukan liian mieto makuuni, mutta voi pojat kuinka ihanan kermaista vaahto oli kun se tuli oikealla paineella! Ensin mietin pitääköhän pulloa ravistaa, mutta ei sitä kyllä tarvinnut. Tosin, en tiedä oliko tämä jotenkin viallinen pullo, mutta aika nopeasti paineet alkoivat kaikota ja tuolloin kyllä ravistelin, mutta en nyt muista auttoiko se missä määrin. Tämän vuoksi tuote olikin pettymys, sellainen löysä vaahto ei nyt vaan ole kivaa vaikka toki sen käsissä sai sitten vaahdotettua kiinteämmäksi. Pullon lähestyessä loppua sieltä tulikin vain sellaista geeliä. Toki senkin sai vaahdoettua käsin, mutta kuten sanottua, petyin kyllä.


Sen sijaan Treacle Moonin kanssa ei ole ollut ongelmia vaahdon koostumuksen suhteen. Pullo ei ole ihan vielä lopussa joten saas nähdä miten sitten käy. Kuitenkaan tässä käytön aikana ei ole ollut samanlaisia ongelmia kuin tuossa toisessa vaahdossa eli en usko tälle käyvän samoin. Nyt loppua kohden vaahto on ollut aavistuksen löysempää, mutta pullon ravistelu on auttanut asiaan. Ja entäpä tuoksu..no, sehän on aivan ihana. Tätä ostan kyllä siis toistekin =)

4 kommenttia:

 1. Yvesillä on noi viimeaikaiset tuoksut olleet jotenkin erikoisen pliisuja tai kummallisia, mutta se uusin kesän Limited Edition on jackpot, se on ihana! Onneksi tilasin heti kolme pulloa sitä kerralla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti heti sännätä Yveksen sivuille, oon missannu tuon uutuuden ihan kokonaan... Tässähän täytyy alkaa tekemään tilausta =D

   Poista
 2. Mistä oot ostanut tuota TreacleMoonin vaahtosuihkaria??
  Vaikuttaa kokeilun arvoiselta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan Sokokselta ostin =) Nyt viime aikoina en oo katellut onko siellä vielä näitä, jokin aika sitten huomasin yhden onnettoman pullon hyllyllä, mutta en napannut silloin sitä mukaani =D Toivottavasti näitä on jatkossakin myynnissä, vois kohta käydä ostamassa toisen pullon.

   Poista