lauantai 21. huhtikuuta 2018

Sampoota, hoitsikkaa ja seerumi


Kallos Cosmetics oli itselleni tuntematon merkki jonka tuotteita bongasin jokunen aika sitten Citymarketissa. Tuolloin oli tarjous jossa 3 tuotetta sai hintaan x ja valitsin sampoon, hoitoaineen sekä käsivoiteen. Valitettavasti sampoo oli pettymys, tämä ei mielestäni vaahdonnut omaan makuun tarpeeksi ja sitä sai muutenkin annostella tavallista enemmän. Sen sijaan hoitsikka oli ihan hyvä hoitavuudeltaan. En kuitenkaan usko ostavani sarjan hiusjuttuja uudestaan.


Sen sijaan Schwarzkopfin kaverukset olivat miellyttävä tuttavuus, hoitsikka mulla onkin vielä käytössä. Sampoo pesi kuivattamatta, mutta silti hyvin ja hoitoainekin jättää hiukset pehmoisiksi. Tuosta sähköisyyden poistamisesta en kyllä niinkään tiedä, eiköhän siihen hommaan tehokkaimmat tuotteet ole hiuksiin jätettävät tökötit. Ainut miinus tulee pullojen materiaalin kovuudesta. Sampoopullossa se ei haitannut, mutta hoitsikkaa saa nyt pullon vajettua puristella oikein kunnolla saadakseen tuotetta ulos.


Yveksen pigmenttiläiskiä vaalentava seerumi oli sellainen josta en vaan oppinut pitämään. Yves Rocherin sivuilla seerumia kuvataan näin:

Tehokas seerumi vaikuttaa päivittäin pigmenttiläiskiä vastaan. Kevyt, helposti imeytyvä koostumus sisältää tiivistetyn määrän vaikuttavia ainesosia, muun muassa lakritsijuurta ja valkoista lupiinia, joilla on melaniinin tuotantoa säätelevä vaikutus. Niiden ansiosta pigmenttiläiskät vaalenevat ja pienentyvät ja iho näyttää tasaisemmalta jo kuukauden käytön jälkeen. Käytä päivittäin tai kausittaisena tehohoitona.

Valitettavasti en käyttänyt tätä säännöllisesti eli en tiedä olisiko tämä vaalentanut pigmenttiläiskiäni. Pääsiäisen aikaan otin itseäni niskasta kiinni ja päätin käyttää pullon loppuun päästäkseni siitä eroon. Tässä tökki tuoksu ja se olikin syy miksen käyttänyt tätä mielelläni. Luulen lakritsijuuren aromin olleen se josta en pitänyt.


Ja sitten vähän shoppailuja eBaysta. Jokin aika sitten harkitsin ostavani jonkun It's Skinin seerumin Hehku -liikkeestä, ne olivat tuolloin muistaakseni tarjouksessa 16 € (normaalihinta 20 €). Kävin kuitenkin kurkkimassa hintoja eBaysta ja koska hintaero oli sen verran raju, päädyin tilaamaan peräti 2 seerumia sieltä. Nämä nimittäin maksoivat piirun alle 8 € per pullo eli sain 2 samaan hintaan kuin jos olisin ostanut kivijalkaliikkeestä. Toimitus tietysti kesti aikansa, yli kolme viikkoa, mutta eipä mulla ollutkaan kiire saada näitä hyppysiini. Keltainen pullo on C-vitamiinia sisältävä ja sen otinkin jo käyttöön, violetti pullo taasen on E-vitamiinia sisältävä versio.


Tilasin seerumit samalta myyjältä ja hän olikin laittanut pakettiin runsaasti erilaisia näytteitä mikä kyllä ilahdutti =) Tuo Jolsen paketti on blotting papereita (mitä ne nyt olivatkaan suomeksi =D) ja yllätyksekseni ne ovat väriltään tummanharmaita. Äkkiseltään googlettamalla en löytänyt tuon värisiä Jolselta, muilla merkeillä kyllä on tuollaisia ja ne sisältävät hiiltä.

4 kommenttia:

  1. Vaikka itse suosin usein kotimaisia nettikauppoja, niin noissa korealaisissa tuotteissa hintaero on tosi hurja. Jos on vaikka opiskelija tai muutenkin pieni tuloinen tai tarkan euron vartija, niin ei kyllä mitään järkeä ostaa Suomesta noita. Valitettavaa. :/ It's Skinilla on tosi kivoja tuotteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, mielellään itsekin hankkisi tuotteet kotimaasta, mutta joissain tuotteissa hintaero on totisesti sen verran suuri ettei ostaminen houkuta =/

      Poista
  2. Mie ostin Kallos Cosmeticsilta hiusnaamion, ei ole vielä jonossa, että olisin päässyt testaamaan :D Tuubimuoto houkutteli ostamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon nykyisin niin huono käyttämään hiusnaamioita =D

      Poista