sunnuntai 8. huhtikuuta 2018

Lisää kasvovoiteita

No niin, katellaanpa nyt sitten ne loputkin kasvovoiteet joista en ole vielä kirjoitellut tänne. Ensimmäisenä Yliopiston apteekin Naturae minikokoinen yövoide.


YA Naturae on sertifioitu luonnonkosmetiikkasarja ja en ollut ikinä kuullutkaan tästä ennen kuin joku bloggari sarjasta mainitsi. Kävinpä sitten ostamassa testiin minikokoisen yövoiteen, tätähän on myynnissä myös 50 ml pumppupullossa. Tämä kyllä jäi positiivisena mieleen, sopi siis omalle iholle ja voisinkin ostaa tätä toistekin. Jos nyt jotain miinusta pitää keksiä, niin se on se ettei pullosta näe läpi ja näin ollen on vaikea arvioida milloin voide loppuu. Mutta tämä ongelmahan on melkein kaikissa tuubeissa/pulloissa olevissa voiteissa, joten eipä tuo sinällään ole kovin kummoinen miinus =) Voiteen tuoksua en muista enää kovin tarkkaan, mutta se ei ollut ihan meikäläisen makuun.

Tässä vielä Yliopiston apteekin sivuilta kopsattu teksti voiteen kuvauksesta: 

YA naturae yövoide normaalille ja sekaiholle hoitaa ja ravitsee ihoa luonnonmukaisesti yön aikana. Voiteen sisältämät oliivi-, manteli- ja ruusunmarjaöljyt sekä mustaherukansiemenöljy elvyttävät ihoa tehokkaasti läpi yön. Kaura- ja koivunmahlauute rauhoittavat herkkää ihoa ja auttavat ihoa uudistumaan luonnonmukaisesti. Miedosti hajustettu. Ecocert -sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Kehitetty ja valmistettu Suomessa.

 

Myös Lumenen yövoide oli positiivinen yllättäjä. Tämä oli täyteläisempää kuin YA Naturaen yövoide ja kesällä tämä olisikin varmasti liian tuhtia omalle naamalle. Tämä oli tosiaan sellainen perushyvä voide ja tuoksusta tykkäsin, siitä tuli heti Lumene mieleen =)


Tällä hetkellä minulla on käytössä tämä Dermosilin retinolia sisältävä yövoide. Tämäkin on sellainen perushyvä tuote, mutta jostain syystä fiilikset tämän suhteen ovat vähän neutraalit. Tuoksukin voisi olla parempi ja tämä onkin hupaisaa, enhän hirvittävästi pitänyt YA Naturaen tuoksustakaan, mutta silti tykästyin itse voiteeseen.

Dermosilin sivuilla voiteesta kerrotaan tähän tapaan:

Dermosil Yövoide retinol sisältää runsaasti kosteuttavia, ihoa hoitavia ainesosia sekä antioksidantteja. Retinol on A-vitamiinia ja voide sisältää myös muun muassa E- ja C-vitamiineja. Ne ovat iholle tärkeitä antioksidantteja, jotka auttavat ihoa suojautumaan vapaita radikaaleja vastaan ja tukevat solujen toimintaa, jolloin ne auttavat ehkäisemään myös ikääntymisen merkkejä ihossa. Voide sisältää myös kosteuttavaa ja ihoa hoitavaa merileväuutetta, soijaöljyä sekä glyseriiniä. Yövoide retinol sopii parhaiten normaalille ja kuivalle iholle.


Himalaya Herbalsin muutaman euron päivävoide on sitten jälleen kerran todiste siitä, että halpakin voi olla oikeasti hyvää =)


Tämä on tällä hetkellä käytössä päivävoiteena ja tosiaankin olen tykännyt tästä. Tätä näköjään voisi käyttää vartalollekin, mutta itse käytän tätä ihan vaan kasvoille. Kesällä tämä taitaisi olla liian kosteuttava, mutta näin talvella tämä sopii vallan hyvin kasvoilleni. Ehdottomasti voisin ostaa tätä toistekin, myös tuoksu on kiva =)

4 kommenttia:

  1. HH:ssa on mun nenään tosi voimakas haju, en pystynyt käyttämään sitä kasvoille, kun tuntui, että se lemusi koko päivän nenässä, mut käytin loppuun käsivoiteena ja kropan kuiviin kohtiin ja tykkäsin niin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuoksu on ehkä vähän voimakas ja jos se olisi mun nenään kamala, niin en varmaan pystyisi käyttämään tuota kasvoille =) Vähän niin kuin yksi seerumi, sen käyttö on ollut vähän niin ja näin (nyt oon loppupullon suhteen ottanu itseä niskasta kiinni) koska tuoksu ei oo yhtään mun makuun =/

      Poista
  2. Mä tykkään YA Naturaen tuotteista. Joku yksittäinen tuote ei ehkä ole ollut erityisen mieluinen, mutta kokonaisuutena todella hyviä. YA Naturaen tuotteita ei ole kovin paljon blogeissa esillä, niin tuppaa unohtumaan.
    Himalaya Herbalsin voiteita olen kokeillut, mutta en ole jäänyt "koukkuun";)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuota YA:n sarjaa tarvii kyllä testata muidenkin tuotteiden suhteen =) Mä tosiaan oon testaillu joitain Himalaya Herbalsin tuotteita, osa on ollut ehkä vähän hutiostoksia (lähinnä siksi ettei niille sitten ole ollut kovinkaan käyttöä), mutta onneksi on näitä positiivisia yllättäjiäkin =D

      Poista