perjantai 30. maaliskuuta 2018

Voiteita käsille ja kasvoille

Puretaanpa taas vähän esittelemättömien käsi- ja kasvovoiteiden sumaa, näitä kun tuntuu vaan riittävän...


Lidlin tiivistemuotoinen käsivoidetuubi on jo melkein lopussa. Tovin se on jo nököttänyt yöpöydällä odottamassa sitä hetkeä kun leikkaan tuubin auki käyttääkseni loppujämät. Tämä on ollut kuiville käsille oivallinen yökäsivoide kuiville käsille eli suosittelen ehdottomasti testaamaan =)


Toinen kuiville käsille passeli (yö)käsivoide oli tämä Avonin tapaus. Tämän käytöstä on kulunut jo aikaa, taisinpa kuulkaas käyttää tämän kesällä/alksusyksystä, mutta muistan kuitenkin tykänneeni tästä ja tilaan varmasti joskus toistekin tätä. Toisella kertaa kyllä tarvitsee testata miten tämä toimii talvella, mutta tätä käyttäessäni kyllä mietin jotta tämä voide olisi hyvä talvellakin.


Pidin myös tästä Essencen käsivoiteesta, tämä kylläkin oli päiväkäyttöön soveltuva, yöllä olisi ollut liian tehoton. Tykkäsin myös voiteen tuoksusta ja yritin monesti miettiä miten kuvailisinkin sitä. Tuoksu oli jollain tapaa pesuainemainen, puhdas ja ehkä aavistuksen sitruksinen. Tätäkin voisin ostaa toiste, jos tähän jossain törmään. Aikoinaan tilasin tämän ja 2 muuta Essencen käsivoidetta Pretty.fi -nettikaupasta, mutta siellä näitä ei näy enää olevan.


Tämäkin tuubi odottaa yöpöydällä sitä aikaa jahka leikkelen putelin auki. Tätäkin taisin käyttää yökäsivoiteena, mutta toki tämä soveltuisi päiväkäyttöönkin. Koostumus oli täyteläistä ja tuoksustakin pidin, tosin jonkun mielestä se saattaisi olla hivenen liian voimakas.


Mutta tämän Yveksen käsivoiteen tuoksu se vasta ärtsy olikin, en pitänyt siitä yhtään. Tuoksu oli jotenkin yrttinen, kaipa se on tuo arnikki ja sen aromi on pikkasen erikoinen. Voiteena tämä tosin oli ihan hyvä, yökäsivoiteena tätäkin käytin, mutta kunpa vaan tuoksu olisi miellyttävämpi... En kuitenkaan ehdottomasti sano etten tilaisi tätä toistekin =D


Sitten niitä kasvovoiteita. Tämän Dermosilin energiavoiteen käytin ajat sitten ja valitettavasti hirvittävän paljon en tästä muistakaan =/ Sen kylläkin muistan, etten tähän ihastunut eli ei jatkoon.


Heti ensimmäisenä todettakoon, että onpas kaunis pahvipakkaus tässä Lumenen voiteessa =)


Lumenen Valo -päivävoide oli sellainen perushyvä tuote. Ei kuitenkaan jäänyt mitenkään erityisesti mieleen, mutta voisin ostaa toistekin tarjouksesta. Suojakerroin päivävoiteissa on aina hyvä, mutta mielestäni tuo SPF 15 on aika alhainen. Toki meikitkin suojaavat ihoa, jos siis meikkaa, mutta meikäläinenhän laittaa naamalle vain peiteväriä ja puuteria.


Ziajan voiteessa sitä suojakerrointa ei ollut sitten ollenkaan, mutta muuten tykästyin tähän. Tuoksu tässä oli kurkkumainen, tosin lisänä oli jokin tunkkainen aromi, mutta kyllä sen kanssa oppi elämään. Pakkaus oli aika ohutta muovia, jonkun mielestä ehkä heppoinenkin, mutta tässä näitä purkkien kuvia katsellessa tuli mieleen, että kyllähän tuota vähemmälläkin muovilla pärjää. Jos vaikka katsoo tuota Lumenen voidepurkkia, niin onhan se kaunis, mutta kylläpä siihen on muovia törsätty oikein urakalla... Tilasin tämän jostain nettikaupasta ja sen muistan ettei tämä montaa euroa maksanut, tässä siis todellakin kohtasi hyvä hinnan ja laadun suhde =)


Ja kun nyt tuosta muovin törsäämisestä mainitsin, niin kylläpä sitä on tähän Body Shopin kasvogeelipurkkiinkin käytetty runsaalla kädellä. Tämä tuote oli sellainen jota en kovin montaa kertaa käyttänyt. Tuoksu tässä oli hedelmäinen alkoholisella twistillä ja kummakos tuo, alkoholi on ainesosaluettelossa kakkosena. Siinä suurin syy miksi tätä välttelin. Vähän aikaa sitten mies tarvitsi uutta kasvovoidetta joten tyrkkäsin purkin hänelle, problem solved =D

Huh, oli tarkoitus vielä päpistä kahdesta yövoiteesta, mutta siirrän ne suosiolla toiseen kertaan, tästä kun tuli sen verran pitkä postaus. Oliko joukossa jotain teidän suosikkeja tai jopa inhokkeja?

2 kommenttia:

  1. TBS:n kasvovoiteissa minua jaksaa aina ihmetettyyää se, että niissä on melkein kaikissa (tai ainakin niissä, jotka olen meinannut hankkia) alkoholi kärkisijoilla incissä. En missään tapauksessa osta sellaisia kasvotuotteita. Mikähän syy alkoholin käytölle mahtaa olla? En ole saanut myyjäneidoilta kunnon vastausta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kunpa myyjiä perehdytettäisiin paremmin myymiinsä tuotteisiin =/ Ja jos ei tiedä, voisihan asiasta ottaa selvää, se olisi sitä hyvää asiakaspalvelua. Mitä itse googlettelin, niin loogisesti mm. säilyvyyden vuoksi alkoholia käytetään kosmetiikassa. Mutta toisaalta, säilyyhän nuo vähemmän alkoholilla kyllästetyt tuotteetkin ihan hyvin... Olisi siis todellakin mielenkiintoista saada vastaus siihen, miksi joissain kasvovoiteissa on alkoholia niin älyttömän paljon.

      Poista