sunnuntai 18. maaliskuuta 2018

Ihanat tuoksut ja kuorinta

Olin haaveillut Lushin herkulliselta kuulostavasta appelsiinin tuoksuisesta Sun parfyymista jo jonkin aikaa ja lopulta elokuussa 2016 käydessäni Lushin kivijalkamyymälässä päätin ostaa pienen pullon ilahduttamaan itseäni.


Toki testasin tätä kotona, mutta sittenpä käyttöönotto viivästyi noin vuodella, tiedä häntä miksi tätä halusin jemmailla =D Tuolloin vähän hämmennyin, tuoksu tuntui yllättävän laimealta ja tätä sai suihkia ihan reippaasti. En tiedä olisiko tämä voinut laimentua säilytyksessä, ihan kyllä pimeässä vaatehuoneessa tätä jemmasin ja parfyymin päiväyskin oli ihan kunnossa. Minä nimittäin muistelin, että tämä olisi tuoksunut voimakkaammalle. No, niin tai näin, ihana tuoksuhan tämä oli ja voisin kyllä jossain vaiheessa hankkia ison pullon. Mutta sen kyllä sitten otan heti käyttöön ;)

Tämä Avonin greipille ja mintulle tuoksuva vartalosuihke on minulla tällä hetkellä käytössä ja en ole vieläkään kyllästynyt tähän, olen tainnut käyttää pullosta jo suurinpiirtein 2/3. Tuoksu on siis aivan ihana, ei mikään päänsärkyä aiheuttavan greippimäinen, vaan pelkästään ihana. Kai se minttukin seassa vähän tuoksuu, mutta enimmäkseen haistan tässä greipin =) Voisin tätä ostaa toistekin, mutta täytyy nyt vähän hillitä ja käyttää entisiä pois. Toivottavasti tämä ei vaan sitten ehdi kadota Avonin valikoimista.


Organic Shopin sokerikuorinta ei pettänyt taaskaan. Tehot olivat taivaalliset ja tuoksukin mukava. Hiukan ensin mietin pitäisinköhän tuosta papaijan tuoksusta, mutta ihan kivahan se oli. Näitä Organic Shopin kuorintoja tulen kyllä ostelemaan jatkossa ihan kyllästymiseen asti, näissä on hinnan ja laadun suhde totisesti kohdillaan =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti