maanantai 12. maaliskuuta 2018

Kroppatuotteita

Aloitetaanpas tuotteesta johon petyin melkolailla sen ottaessani käyttöön. Kyse on Victoria's Secretin vartaloemulsiosta.


Kun ostin tämän, nuuhkin voidetta innoissani pullon suusta ja pidin tuoksusta. Luonnollisesti tämä ei sitten heti päätynyt käyttöön, joten en tiedä menikö tämä sitten vähän pilalle ajan saatossa. Kun sitten aloin käyttämään tätä, tuoksu oli tyrmäävän voimakas. Ei tämä sinällään pilaantuneelle haissut, mutta tuoksu oli aivan liian voimakas omaan nenään. Ajattelin sitten josko käyttäisin tämän vaikkapa säärille, sieltä tuoksu ei niin tulvahtaisi nenään. Mutta, eipä tätä tullut siinäkään hommassa oikein kunnolla käytettyä ja tänään vihdoinkin heivasin voiteen pois. Kun ei pysty, niin ei pysty.


Olin jo melkein unohtanut tämän joskus muistaakseni LivBoxista tulleen Doven voiteen. Tämä koki aikoja sitten saman kohtalon kuin VS:n voide. Tuubin suusta tuoksuteltuna haju oli ok, mutta käytössä en pitänyt siitä ollenkaan.


Oon käyttänyt aiemmin yhden keltaisen version (ja toinen on vielä jemmassa) Vaselinen suihkutettavaa vartaloemulsiota. Talvisin kroppa huutaa kosteutusta, mutta harmittavan usein skippaan voitelun. Inhoan sitä kylmää tunnetta mikä jää kropan rasvauksen jälkeen kun voide ei imeydy heti, talvella kun saa palella muutenkin... Nämä Vaselinen suihkeet ovatkin aivan ihania talvella, tämä imeytyy suht sukkelaan ja kosteuttaakin yllättävän hyvin.


Lopuksi vielä yksi suihkugeeli. Tilasin Yvekseltä testiin pienemmän pullon magnolialle ja valkoiselle teelle tuoksuvaa uutuussuihkaria, pelkäsin tämän nimittäin tuoksuvan liian kukkaiselle. Toki tuoksu olikin kukkainen, mutta yllättävän hyvä eli enköhän tilaa tätä toistekin =)

2 kommenttia:

  1. Tykkään kovasti ton Magnolia The Blancin tuoksusta, tosin oon muutenkin kukkaisten tuoksujen fani. ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on varmasti kukkaistuoksujen ystävälle täydellinen tuoksultaan =)

      Poista